Šta je novo?

Samsung Galaxy S3

Toliko meni isto traje za takve aktivnosti i na sgs-u, baš sam pre par nedelja vozao bajs sat i po sa upaljenim sports trackerom, i 3G-om, i izgubio je mnogo manje nego što sam se ja nadao (mislim da nije ni 20%).

Pa dobro, ja sam bio u kanjonu Gradca, trazenje signala je ubilo + 720p snimanje, mp3 plejer i 15 fotki i jos 5 koje sam obrisao ;)
Ionako nije velika razlika izmedju sgs i wave sa 1.2, tj zavisi na kom je rom-u sgs, u to se ne razumem..

Pa to generalno, najveća prednost wave-a u trajanju baterije je bada pa mali ekran, jednostavno gps, 3g, kamera i slično generalno troši na svim telefonima slično bateriju, jedino ekran i OS čine razliku.

izvinite ali moram..
off : care, ako se secam ti si imao talas sa badom 1.0 ? E on ima bolesnu autonomiju, na 1.0.2 je losija a 1.2 ima malo bolju od 1.0.2, recimo 100min gps-a i bada sports aplikacije, 15-ak fotografija, par min 720p snimanja, malo muzike i konstantno trazenje 3g signala [voznja kroz vukoj****e] baterija je spala na 65 %. Meni je ovo odlicno i tesko bih se navikao na losiju autonomiju..
Yeap, v1.0 :)

Nikako sebe nisam mogao da nateram da uflesujem nista novije - mozda upravo zbog toga sto ti navodis, pa mi bilo zao :p... ali mi je realno trebalo, jer sam relativno cesto umeo da iskusim onaj problem sa pojedenom memorijom u browser-u, kada isti otkazuje poslusnost :D
Ipak, verzija bade ili ne, onaj moj primerak je stvarno imao surovu autonomiju - bez problema sam izjednacavao one video playback rezultate sa GSM Arena-e, a ako se ne varam, kasnije uspevao cak i da prebacim to... ;)

Poslednja izmena:
Pa to generalno, najveća prednost wave-a u trajanju baterije je bada pa mali ekran, jednostavno gps, 3g, kamera i slično generalno troši na svim telefonima slično bateriju, jedino ekran i OS čine razliku.

Hm.. ne znam, ne bih se slozio - na primer Wave2 (wave kec ima jos bolju) ima i vise nego duplo bolju autonomiju od Desire-a, a bolja mu je autonomija i od SGS-a (ovo sam licno iskusio i znam). E sad definitivno bada manje trosi bateriju nego android (ne postoji drugo objasnjenje).
nekom bitno, nekom nebitno

edit: (sad vidoh da si stavio da OS i cini tu razliku - sry :) )

Poslednja izmena:
ja tvrdim da ce paralelno sa nexus prime telefon biti predstavljen i galaxy s3.
najbitnije je da je maxa pokrenuo rumor i otisao :)

To je Maxa rekao i pre cirka 5 godina :D:D:D

Ne nego prošle godine, kad je to realno i trebalo da se desi. Ove godine nismo čuli nikakve detalje o tome, a imamo još bližu saradnju sa telenorom - što kolege ovde u benchu, što kolege iz Telecomunications tima kod mene na novom poslu...

Ma znam, salim se... nisam mislio bukvalno pre 5 godina :)

Nego, zar ne bese i koju godinu pre, u vreme dok je jos 3GS bio aktuelan... cini li mi se ili se i tad kao potezala iPhone>Telenor prica?

Ne ne, ja sam samo tamo od septembra pričao tu priču, jer sam je čuo od šefa marketinga (ne znam da li je isti čovek na toj poziciji sada). Mislio sam da je izvor kredibilan i verujem da jeste bio, ali se onda desilo nešto pa je dil propao. Sada ne bih više pričao ništa, jer je glupo. Kad bude, biće...

Trebalo je. Ali nije (citaj apple postavio uslove koje niko normalan ne bi prihvatio, sta ih briga kad im se moze fazon ) Kao sto kaze Max ako bude bice ali to je za drugu temu :d . . . .

http://www.engadget.com/2011/10/10/details-on-the-samsung-galaxy-s-iii-leak-out-1-8ghz-dual-core-c/

1.8GHz dual-core Exynos 4212 CPU with 2GB of RAM and a 12 megapixel rear-facing camera. Oh, and a 4.6-inch Super AMOLED Plus HD. Izgleda nista od quad core-a.

gs3a-20111010.jpg

Ja mislim da ce biti quad, i ako tvrdim da je to na telrfonu (jos) nepotrebno ali kal-el ce da ucini svoje.

On je i sa ovim specifikacijama, ako su istinite, jaci od svih telefona i tableta na trzistu :) tako da mu quad bas i nije potreban (jos uvek se ni dual nije dovoljno upregnuo)

Mislis da je jaci od onog komboa sto se nalazi u 4S?

Ne znam, a zanima me... ne interesuje mi bilo kakvo natezanje i svadjanje sa fanaticima, samo me interesuje stanje stvari.
Posto je 4S, realno, sa svojim iPad-olikim hardverom, u onim budjavim benchmark programima pomeo konkurenciju.

Vrh Dno