imaš sigurno ja sam tu proverio ženin s3 Neo i sve piše - sad mi nije tu njen telefon a ti uzmi pregledaj sve opcije u aplikaciji i naci ces što te zanima-čini mi se da treba da nađeš opciju refurbished i tu pogledaj - treba da piše da je original gde je pravljen kog datuma itdProbao sam taj phone info ali ne znam sta tu da trazim?
U principu mi isto izbaci velicinu rama i memorije telefona ali nema nigde da pise da li je original ili nije?
S3 neo. Ima bolji 720p ekran i 16gb interne memorije (ostaje ti oko 12gb za korišćenje). Na s4 mini-ju od 8gb ostaje 3-4gb što je katastrofa.Pozdrav, narode!![]()
S3 Neo ili S4 mini (I9190)?Gledam polovnjake, a vidim da su im slične cene... Razlika u veličini ekrana mi nije tako bitna, ali me zanimaju praktična iskustva sa ostalim karakteristikama.
Nexus 4?
Ima Cyanogenmod 12.1 Android 5.1.1 i radi odlično.Ima S3 Neo Dual. Dosadio mi je KitKat, ima li neki Lolipop rom, a da radi bez problema?
Ima Cyanogenmod 12.1 Android 5.1.1 i radi odlično.
Bagovi: ne radi sim2 (nema zvuka u toku poziva), i mene zeza auto brightness (resio sam problem lux auto brightness aplikacijom ili koristim manual).
Ostani na stock rom-u i zaboravi da sam bilo šta rekao. Pozdrav.Pa kako radi odlično kad mi ne radi sim2?
Iphone u vecini slucajeva jos bolje radi nakon update-a. Dok kod Samsunga moze samo gore da bude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari