Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 Neo

Probao sam taj phone info ali ne znam sta tu da trazim?
U principu mi isto izbaci velicinu rama i memorije telefona ali nema nigde da pise da li je original ili nije?

Probao sam taj phone info ali ne znam sta tu da trazim?
U principu mi isto izbaci velicinu rama i memorije telefona ali nema nigde da pise da li je original ili nije?
imaš sigurno ja sam tu proverio ženin s3 Neo i sve piše - sad mi nije tu njen telefon a ti uzmi pregledaj sve opcije u aplikaciji i naci ces što te zanima-čini mi se da treba da nađeš opciju refurbished i tu pogledaj - treba da piše da je original gde je pravljen kog datuma itd

Poslednja izmena:
Nasao sam refurbishment check - pise da je original.
Hvala.
:wave:

Pozdrav, narode! :)

S3 Neo ili S4 mini (I9190)? :) Gledam polovnjake, a vidim da su im slične cene... Razlika u veličini ekrana mi nije tako bitna, ali me zanimaju praktična iskustva sa ostalim karakteristikama.

Između ta dva, ja bih išao na S3 Neo.

Hvala, Mare.

Generalno, i ja sam bliži toj odluci. Gledam i po forumima, čini mi se da je dosta popularniji model, da ima više zadovoljnih korisnika. S3 sigurno neću, a ne znam šta bi još bila best buy kupovina kada je reč o polovnjaku do 120-30 eura... Nekako mi se Neo baš nametnuo. Gledao sam i neke BB modele, ali neću da širim priču - mislim da ću se držati Samsunga.

Pozdrav, narode! :)

S3 Neo ili S4 mini (I9190)? :) Gledam polovnjake, a vidim da su im slične cene... Razlika u veličini ekrana mi nije tako bitna, ali me zanimaju praktična iskustva sa ostalim karakteristikama.
S3 neo. Ima bolji 720p ekran i 16gb interne memorije (ostaje ti oko 12gb za korišćenje). Na s4 mini-ju od 8gb ostaje 3-4gb što je katastrofa.

Instalirao sam Viber sa Google Play-a i ne radi. Samo izbacuje "Viber je prestao sa radom", sve dok prinudno ne zaustavim aplikaciju. Verovatno ima veze sa dozvolom kamere. Koja verzija radi?

Meni odlicno radi 5.5.0 odn msm da je to zadnja verzija. U pitanju je i9301 neo

Ja sam ubacio 5.4.1 i radi dok poslednja verzija sa Play Store ne radi kod mene.

Ima S3 Neo Dual. Dosadio mi je KitKat, ima li neki Lolipop rom, a da radi bez problema?

Ima S3 Neo Dual. Dosadio mi je KitKat, ima li neki Lolipop rom, a da radi bez problema?
Ima Cyanogenmod 12.1 Android 5.1.1 i radi odlično.

Bagovi: ne radi sim2 (nema zvuka u toku poziva), i mene zeza auto brightness (resio sam problem lux auto brightness aplikacijom ili koristim manual).

Ima Cyanogenmod 12.1 Android 5.1.1 i radi odlično.

Bagovi: ne radi sim2 (nema zvuka u toku poziva), i mene zeza auto brightness (resio sam problem lux auto brightness aplikacijom ili koristim manual).

Pa kako radi odlično kad mi ne radi sim2?

Daleko od toga da CM12 i bilo koji za ovaj telefon rade odlično. Uvek ima nekih sitnih bugova osim SIM2,NTFC...

Prodaću ovo i kupiti 640XL dual sim, više Android, pogotovo Samsung, ne uzimam. Imaju podršku cela 2 dana kad izbace model na tržište!

To sam i ja mislio i prevario se naravno, pa je Lumia 735 vrlo brzo našla srećnu vlasnicu.

I ja za 640xl ds. S3 Duos ubija koliko je dobro odradjen. Ne treba mu podrska kad radi.

Samo Apple fenbiji se cimaju za update OSa. Normalni ljudi ne diraju ono sto radi.

Nema krštene aplikacije za čitanje knjiga tipa Aldiko za Win ostale aplikacije liče kao da su pravljene za 2.1 Android.

Nema ni krsten YouTube i e-Mail app :) Ali nevezano za to, prosto S3 Duos je klasa za sebe. Iako nije flagship (danas, bio bi 2012.), to je najbolje uradjen Android, po meni. Nista nije zezalo u Stock ROM-u. Jedina zamerka mi je velicina ekrana.
Jedini razlog zasto sam presao na novi telefon je bio ekran.

Prica kako ga Samsung ne podrzava je nepotrebna glupost, verovatno Apple fanatika :D Kad vidim sta rade updates za bilo koji telefon, pa i iPhone, neka hvala. Neka radi kao S3 Duos out of the box, bolje od toga nista nije niti ce izgleda raditi.

Iphone u vecini slucajeva jos bolje radi nakon update-a. Dok kod Samsunga moze samo gore da bude.

Zar može bolje kod ajfona?

Uvek moze bolje.
Alfa, navedi mi jedan Samsung kod koga je update bio dobra stvar?

Ko je rekao da jeste? Ja rekoh da ne smaras Android korisnike, a i sebe, vec uzmes iPhone i cao zdravo.

Pa smara i Samsung sa bednim softverom. Nexus jedino od Androida sto vredi.

Da li moze nekako da se namesti da mi u galeriji ne prikazuje slike iz navigacije(u navigaciji imaju slike od vremeskih prilika)i one mi se sve prikazuju u galeriji?

napravi fajl koji se zove .nomedia i ubaci u ga u foldere koje ne želiš da vidiš u galeriji. verovatno treba restart posle toga, ili clear data od galerije

Vrh Dno