Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 Neo

Ima vise kit kata :)
441 do 444.
Mislim da svi "problemi" pocinju od 4.4.2...
A druga stvar, na hd2 si imao cm, custom rom.

Poslednja izmena:
Mozda jeste do cm custom roma,instalirao sam bio sve verzije do zadnje cm V4.7 i sve su imale usb mass storage.

Drugari u poređenju sa običnim s3 šta preporučujete između njega i ovog modela..... jedno je što piše na papiru ali me interesuju činjenice iz prve ruke....

Neo vs S3? Velika razlika u performansama danas, zbog 0.5GB. Dao sam sestri da se igra sa S3 Duos, a ima obican S3. Njen se jedva pomera od kako ima Messanger (FB), moj pusta klipove preko WiFi+ES, twitter/FB/mail sync, chat kad god iskoci i jos se u Chrome-u browsuje :) Meni se cak cini fluidniji od S5!

Zvuk mi iskreno manje svidja na S3 Duos, kao i kamera. Zvuk je def. slabiji, ali ne znam da li je na Neo-u isto. Kamera je mozda do softvera.

Sve potpisujem kao bivši korisnik jednog pa drugog telefona, neo definitivno bolji izbor

I bas to, zaboravio sam da pomenem opet. Ni root, ni ikakava modifikacija, launcher, kamoli ROM mi nisu bili potrebni. Prosto idealan telefon stvarno! (a i vidi se po ceni - bio je 230, 210, 190, cak na 170 je bio nov jedno vreme - opet 210e cena)

Nekoliko dana me muci baterija.
Jedva dan da sastavi sa mozda 1h screen on time.
Peko noci opadne i po 30%, nista ne radim sa telefonom a baterija curi...
Instalirao wake lock detektor ali nista ne nalazim...
Izbrisao sve sto sam instalirao prethodbe nedelje i opet isto...
Za 10 sati mirovanja iscurelo 50%...
842a116af02937e305a66d11ebc39c9c.jpg

3966e7c7cb02b16fb5aadb3ee9f8aa68.jpg

Poslednja izmena:
Idi u Google settings (posebna app u draweru) pa location pa ugasi location history

Auuu famozni "Android OS" top battery drainer.. ne secam se da je to pronadjeno u cemu je slucaj, ali bese samo na ICS-u?
Vidi se da ti nesto koristi net, jer je mnogo veca potrosnja kada si ugasio WiFi, ali no clue what. (i ja sam mislio nesto u pravcu Google apps, cim je Play Store u listi)

Google je usrao stvari sa izmestanjem battery statsa, i sad bez root-a ne mogu da vidim sta je...
Samo wakelockove mogu da vidim...
I videh neki sumnjivi od 48 minuta.
Izbrisao popcorn, real racing 3, ukljucio pa isključio lokaciju i izgleda da sam zaustavio curenje...
7a6b7b302b519c9fc3e699885aea4715.jpg

E sad sto sam izbrisao pola telefona da bih mogao da ga koristim mi se uopste ne svidja...
Treba nam update makar na lolipop...

Poslednja izmena:
Kakve veze ima update?:) Kada OEM je vise smoren da uradi update (tj. ne zeli, a uradi ga), vise zezne nego sto pomogne :)

Desava li se jos nekome da mu ispod 20% baterija pada dosta brze?

Od pocetka:(

Tih 20% je lazna nada :)
Nema tu ni 10% sto se vidi i kako brzo iscuri kad zacrveni baterija...
@alfaunits
Treba lolipop zbog batery statsa.
u kit katu sakrili to pa mora da se rootuje da bi se pročitali advanced podaci i nasao proces koji uzrokuje battery drain.
Da rootujem samo zbog toga ne dolazi u obzir :)
Ako ne dobijemo update na lp, zesce pisanje samsunga po nama.
Da glupi galaxy core dobije update, a mi da ostanemo na fabrickom romu, stvarno nema smisla...
To znači da samsung ne treba kupovati u ovom cenovnom rangu, jer update-a nece biti.
Bolje neka kazu, hoćete update, kupite uredjaj od 400 evra...
Ispod te cene kupujte lg i sony...

Mogu i ja da napravim telefon bez podrške, tako se ne pravi uredjaj... Za svaki projekat postoji period podrske proizvodjaca, i on ulazi u cenu projekta i raspored resursa...
Tako je makar "by the book".
Ali sta da se radi, mi smo ovce a oni imaju makaze.
:)

Ufff :) Ne vredi, poceo sam da pisem, ali necemo se sloziti ;)

Треба апдејт због драјвера највише да би имали добре куване ромове касније. Већ је било дискусије на ту тему на пређашњим странама.

To nije Lolipop,previše je mali update.

uploadfromtaptalk1434283061916.png
Ispala, kakav je ovo update ?!!
Koliko se sećam telefon je i dosao sa 4.4.2 androidom...
Ovo je tacka na pitanje da li ce biti nekog update-a, mi i 4.4.4. mozemo da sanjamo, a lolipop ostaje pusti san...

I ja sam evo pre pola sata dobio taj apdejt i apdejtovao sam, ali nzm sta su promenili meni je sve isto. :D

Pozz ljudi danas zavirim u imenik u telefonu i sva imena usitnjena i bez brojeva bukvalno kad hocu da kliknem na nekog moram bss da naciljam, pre je bilo normalno po par imens na ekranu. Kako se to smanjilo i kako da povecam ponovo sve sam prekopao po telefonu i nisam nasao

Pozz ljudi danas zavirim u imenik u telefonu i sva imena usitnjena i bez brojeva bukvalno kad hocu da kliknem na nekog moram bss da naciljam, pre je bilo normalno po par imens na ekranu. Kako se to smanjilo i kako da povecam ponovo sve sam prekopao po telefonu i nisam nasao
Jel si probao da promeniš veličinu fonta u podešavanjima?
Kod mene je to podešavanje u system settings/device/font/font size.
uploadfromtaptalk1434736561686.png

Jesam. Pre mi je imenik bio u boji mislim i slova i pozadina i brojevi a sad bela slova i crna pozadina

I pored imena sa leve strane bila kao kockica sa onom siluetom coveka da se stavi slika uz kontakt

Vrh Dno