Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 - NEAT ROM

Pitanje za Saleta i sve ostale,planiram da predjem na s4 e sad koji ? 9500,9505,9506 ? za koji postoji NeatRom ?

Ne postoji ni za jedan. Za sada samo S2 i S3 dok Sale ne nabavi S5.

Neka onda sačekaću pa možda padne I s5 mada ne verujem da ce mu skoro padati cena

Sale, koji rom preporicujes za S4, a da je baziran na stocku kao tvoj Neat?

Što sam sad ispao pametan svaka mi čast, napravio backup sa titanium i onda formatirao internu u procesu instalacije :S:

Pusti budalu mala mi eksterna, 16GB bez fajla na njoj. Srećom neki backup od pre mesec dana na računaru stoji pa sam deo spasio...

Dobro je dok nije velika šteta...

Bez veze mi da pitam ali može li da se bira slika za lockscreen na aosp 5.6 ili je custom image fiksno definisna slika?

Može. Napisao sam u faq kako. Ukratko reinemujes svoj jpg u lockscreen_wallpaper.jpg i kopiras u data/NeatRomWallpaper

Izvini nisam video iako sam čitao promene na xda, dug dan danas...

Kako da backup od titaniuma stavim na sd card, nemam to u opcijama?

Kopiraj ga iz nekog fajl menadžera :)

Aha moze tako znaci.
Ipak sam nasao ovo sto sam trazio,
Settings/Preferences/Backup folder location
.

Mislio sam da je to samo za plaćenu verziju, odlično sad ću i ja da uradim jedan na sd.

Radi ovo Sale, malo je lakše sa xposed modulom ali kontam da ovako troši manje memorije
uploadfromtaptalk1401832661718.jpg

Pa ja i imam placenu verziju. :d

Ljudi može pomoć, izvukao sam digitalclock.apk iz neat rom zip-a, prebacio na telefon i kad stavim da se instalira kaže mi app not installed.

Sa root explorerom kopiras u system/app, podesis permission kao i ostali sto su i restart

Pošto je ova tema dosta ažurnija od one osnovne za I9300, a posto ja koristim NeatROM rekoh da spojim lepo i korisno pa da postavim pitanje i ovde:
Da li je neko radio particionisanje MicroSD kartice pri čemu je jednu particiju nastavio da koristi kao eksternu memoriju, dok je drugu rezervisao za proširenje RAM memorije uredjaja?

E sad, na to se nadovezuju još dva pitanja: Da li ovo popravlja iskustvo rada na Galaxy S3 telefonu, tj.da li i na koji način ovo utiče na performanse telefona? Trebalo bi da utice, pa me vise zanima kako? A drugo pitanje koje se nadovezuje na ono iz prvog dela poruke je, da li je neko probao da odradi taj proces sa MicroSD karticom koja NIJE klase 10 i kakva su iskustva? Hvala unapred. Pozdrav svima...

Da li stvarno imaš potrebe da to radiš kad telefon ima 16GB interne memorije? Radio sam to na telefonima i tabletima sa dosta manje memorije, 1 2 4 GB

Pošto je ova tema dosta ažurnija od one osnovne za I9300, a posto ja koristim NeatROM rekoh da spojim lepo i korisno pa da postavim pitanje i ovde:
Da li je neko radio particionisanje MicroSD kartice pri čemu je jednu particiju nastavio da koristi kao eksternu memoriju, dok je drugu rezervisao za proširenje RAM memorije uredjaja?

E sad, na to se nadovezuju još dva pitanja: Da li ovo popravlja iskustvo rada na Galaxy S3 telefonu, tj.da li i na koji način ovo utiče na performanse telefona? Trebalo bi da utice, pa me vise zanima kako? A drugo pitanje koje se nadovezuje na ono iz prvog dela poruke je, da li je neko probao da odradi taj proces sa MicroSD karticom koja NIJE klase 10 i kakva su iskustva? Hvala unapred. Pozdrav svima...

Ne radi se proširivanje RAM memorije tako nego se tako povećava prostor za instalaciju aplikacija. To je imalo smisla na telefonima sa malom internom memorijom a posto S3 ima 16GB zaboravi na to.

Nazad
Vrh Dno