Moze li neko da proveri link od quuki za 7.0, meni izbacuje error?
Koliko se secam ti si me kritikovao da za s2 pravim bolje?
Usput, bilo mi je dosadno ovih dana pa sam flesovao stock rom. Neke permission koje izlaze iz dsixda kuhinje, a koju svi koriste, su mi bile cudne pa ajd da proverim. Posle listanja permission na stock romu (samo rutovan auto-root) i uporedjivanja sa 7-8 custom romova, SVI do jednog imaju iste greske, tj, 34% nije dobro. Tako da, ovo je, mislim, prvi custom rom za S3 sa ispravnim permission
![]()
Validan je aprilia link, ja sam sinoc skinuo i stavio ..
izgleda se malo kolju postavke za bateriju, pa se uvek vraca na pocetno, da text ide malo preko stock ikonice baterije ..
inace videh na xda da se Sale rastaje od svog S3 i da je ovo stoga verov predzadnji Neat![]()
Ja sam nešto skeptik prema aplikacijama sa zadnjim brojem 0 (nula) tako da bi više volio da ne ostane na verziji 7.0
Uvijek se u tim verzijama sakrije poneku bug.
Da li bi ako je radjen taj ariza patch mogao ponovo da se uradi ili tu bas nema pomoci?E koji sam baksuz da sam znao da nista ne diram ali ***a racunam nisam jednom flesnuo fon i sad propade sve...Ne vredi da menjaš romove. Kao što Djilke reče verovatno je radio ariza patch.
Sećaš li se koji je modem (baseband) bio kada si kupio?
Dajte ljudi onda prijedlog za neku alternativu kada nas NEAT napusti.
Da li bi ako je radjen taj ariza patch mogao ponovo da se uradi ili tu bas nema pomoci?E koji sam baksuz da sam znao da nista ne diram ali ***a racunam nisam jednom flesnuo fon i sad propade sve...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari