Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 - NEAT ROM

Koliko se secam ti si me kritikovao da za s2 pravim bolje?

Usput, bilo mi je dosadno ovih dana pa sam flesovao stock rom. Neke permission koje izlaze iz dsixda kuhinje, a koju svi koriste, su mi bile cudne pa ajd da proverim. Posle listanja permission na stock romu (samo rutovan auto-root) i uporedjivanja sa 7-8 custom romova, SVI do jednog imaju iste greske, tj, 34% nije dobro :). Tako da, ovo je, mislim, prvi custom rom za S3 sa ispravnim permission :)

Uh dosta novih stvari, vidim sad može baterija da se podesi direktno iz roma bez xposed modula.
Svaka čast i link je brz, testiram kad stignem...

uradio clean install 7ice i mogu da kazem da je (barem meni) primetno brzi ulazak u phone/contacts, malo nesto i u galeriju... Super NEAT opcije :) Presao sa 6.3 i prilicno lepa promena.

Koliko se secam ti si me kritikovao da za s2 pravim bolje?

Usput, bilo mi je dosadno ovih dana pa sam flesovao stock rom. Neke permission koje izlaze iz dsixda kuhinje, a koju svi koriste, su mi bile cudne pa ajd da proverim. Posle listanja permission na stock romu (samo rutovan auto-root) i uporedjivanja sa 7-8 custom romova, SVI do jednog imaju iste greske, tj, 34% nije dobro :). Tako da, ovo je, mislim, prvi custom rom za S3 sa ispravnim permission :)

Jesam :) Tada me drugar zezao da ima losiji telefon a bolji softver :) Nema sta svaka cast za ovo, to je kompenzacija sto Samsung vise ne daje podrsku...

Nešto nije u redu sa Next 7? Vidim povučeni download linkovi. I na XDA neki šturi komentar Tarzana

Ja sam Vladu tada zezao jer sam na S2 imao neke stvari koje on nije imao. :D Hoce li biti nesto ovako revolucionarno i za S2? :)

Validan je aprilia link, ja sam sinoc skinuo i stavio ..

izgleda se malo kolju postavke za bateriju, pa se uvek vraca na pocetno, da text ide malo preko stock ikonice baterije ..

inace videh na xda da se Sale rastaje od svog S3 i da je ovo stoga verov predzadnji Neat :(

Ma znam da je validan link, skinuo sam. Interesuje me da li je validan fajl pošto su se neki žalili na force close nečega.

Nema force close-a, a i md5 bi trebao da je isti kao sa orig linka koji je ukinut ...

Validan je aprilia link, ja sam sinoc skinuo i stavio ..

izgleda se malo kolju postavke za bateriju, pa se uvek vraca na pocetno, da text ide malo preko stock ikonice baterije ..

inace videh na xda da se Sale rastaje od svog S3 i da je ovo stoga verov predzadnji Neat :(

Nema više s3 roma. Bice jos jedna verzija i kraj. Ne pada mi na pamet da gubim vreme više sa njim. Zadnjih 45 dana samo 12 evra donacija za s3 rom i od toga juče 10 od jednog člana sa Benca. Verovatno niko ne želi vise neat s3 mada se to ne bi moglo reći po trenutnoj situaciji. 11000+ trenutno korisnika v7.0

aze4uru7.jpg

Dajte ljudi onda prijedlog za neku alternativu kada nas NEAT napusti.

Pa nema tu neke alternative. Kad Samsung izbaci update 4.4, ako izbaci, onda tek preci na novi ROM, do tada ce Neat da sluzi.

Ja sam nešto skeptik prema aplikacijama sa zadnjim brojem 0 (nula) tako da bi više volio da ne ostane na verziji 7.0 :)
Uvijek se u tim verzijama sakrije poneku bug.

Greška. Može delete ove poruke

Poslednja izmena:
Pozdrav! Imam jedan problem kupim S3 veoma ocuvan kao nov i sve radi super Android stock 4.3 i skinem philz touch recovery i flesnem Neat Rom 7 i kad se instalirao pokrenem sve ali ne mogu da ga registrujem na mrezu on pronadje mreze i izbaci na momenat da je kao registrovao medjutim kad povucem status dole stoji na dnu ono Emergency calls only.Da li znate u cemu moze biti problem? Telefon je isproban znaci pozivao sam razgovarao i posle instalacije nece...da li se mozda zakljucao?

Može biti da je radjen ariza patch, a ako jeste sheban je telefon... Ne znam tačno šta i kako, da li je imei ili efs, ali takvi su neki problemi...

Opet ne mora da bude... Jesi probao neki drugi rom, neku drugu karticu? Inace jednom otključan, uvek otključan, saletov ti nije sigurno zaključao...

Probao sam mts karticu i nece isto inace je preko Neat roma odradio efs i imam ga na kompu...a imei normalno ocitava...vratio ponovo na stock 4.3 ali nece...ne znam da probam neki drugi custom?

probao sam revolutionary s5 custo da promenim i pokazuje signal bar pun na mts-u i kad idem search nadje mts i konektujem i pokaze da je se konektovao i kad povucem dole status bar pokazuje emergency calls a sve radilo, ste se sjebalo nemam pojma :(

Ne vredi da menjaš romove. Kao što Djilke reče verovatno je radio ariza patch.
Sećaš li se koji je modem (baseband) bio kada si kupio?

sve je bilo cini mi se xxugmk6 kako me secanje drzi kada sam gledao bio je i rom i modem taj...bio je 4.3 ali u download mod kada sam usao bilo je custom custom...

Ne vredi da menjaš romove. Kao što Djilke reče verovatno je radio ariza patch.
Sećaš li se koji je modem (baseband) bio kada si kupio?
Da li bi ako je radjen taj ariza patch mogao ponovo da se uradi ili tu bas nema pomoci?E koji sam baksuz da sam znao da nista ne diram ali ***a racunam nisam jednom flesnuo fon i sad propade sve...

Dajte ljudi onda prijedlog za neku alternativu kada nas NEAT napusti.

Ne odnosi se direktno na tebe, ali sta mislis o predlogu da se coveku donira po neki evro za njegov rad?

Samo da su korisnici sa Bencha dali po 2-3 evra (a i svi imaju PP sad, tako da nema nekih izgovora), a to je nista za daily driver, covek bi imao vise motivacije...

Da li bi ako je radjen taj ariza patch mogao ponovo da se uradi ili tu bas nema pomoci?E koji sam baksuz da sam znao da nista ne diram ali ***a racunam nisam jednom flesnuo fon i sad propade sve...

To je najbolje da pogledaš u njegovom threadu. Da se ja pitam ja bih ga zatvorio. Upropastio je brdo telefona. Upropastio je kad kažem mislim na to da je isterao ljudima iz džepa po 20-ak evra koliko košta upisivanje novog imei.
Za početak flesuj neki od novijih stock romova ali pre toga uradi kompletan wipe Zajedno sa SD. I posle flesovanja uradi factory reset iz settings pa mi se javi

Vrh Dno