Pa u onom Neat programcicu ima da se izabere svasta nesto razni dodatci, cinimi se da je bila i opcije mod ili mode tako nesto, mislim da je to JB Domination, bar je tako pisalo pri instalaciji.Mod 1? Sta je to?
Sale 5 puta sam flesovao danas i nikako da dobijem sve aplikacije a sve mi je bilo stiklirano zasto tako live walpaper isto taka nije mi instalirao i red druge koji sam potrvdio da mi se instaliraju
nemam ideju. wipe data uradi pa ponovo sve stikliraj, mora da radi. ja trenutno imam sve to u telefonu
Ajdemo još jednom. Kad se završi instalacija arome imaš opciju "save log". Uradi to pa mi pošalji log
nece opet mi je log prazan, a tekom instalacije kaze da su instalirani neznam sta mu je
![]()
nije problem samo da zavrsim wallpapers i uploadujem. sutra verovatnoSalji na test![]()
sta sam ja tebi napisao???Evo sale posto nisam uspeo log da napravim ovo sta sam slikao,slika je so slabiji kvalitet nisam imao bolji telefon pri rucu
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari