Nikad se menjanje telefona "ne isplati" ... Tako je sistem napravljen i uvek ćeš papreno doplatiti za najjači model . Jedino kad uzimaš telefone od 250-300€ (tipa A56) najmanje boli 🙂.A upgrade sa S23 Ultra na S25 Ultra se ne isplati?
Neki uz premium modele nude usisivace i trotinete(na oko bi se reklo...korisne stvari).Samsung je otisao korak dalje,mnogo korisnije nesto ..duplu memoriju🤣Kazu da ce S27 u preorderu da ima dupli zum na selfi kameriS23U bi najbolje bilo zameniti za S27, to bi bio upgrade. Stiže novi senzor kamere, 10bit displej i magsafe na leđima.
Pa jos jedna prednost manjka inovacija je sto samsung moze agresivno da spusta cene i realno ultre (nekakav naslednik note) serije su uvek bile productivity-businesses people telefoni. U vremenu kad svaki flagship kosta i drzi cene oko 900-1100€ verovatno ce ultre sa nizim cenama u rangovima mid range telefona biti najprodavanini telefoni. Tako da mozda samsung i ide sa ovim manjkom unapredjenja na agresevnije akcije i kvantitet dok ljudi moraju da izdvajaju neke nenormalne cifre u EU za apple , google i kineze (sve zbog US-EU sankcija carina poreza i sl). A i realno je vreme da se smanji hype oko promene telefona svake godine pa i dve... tako da ne znam dal su ovo namerni potezi samsunga, gugla i apple-a al to ce ici nama u prilog da iskukiramo sa kapitalistickim navikama da nam telefoni traju po godinu danaPa vidi, ja se slazem s tim, posebno o delu iznad gde neko napisa da ne vredi, i ne vredi bez pogovora, ali to je standard. Mozda i realno vredi tu negde 800e nov i odmah po promociji a ne za 4-5 meseci, ali nece vise premium modeli nikad ici nize. Dignut je standard i to je to, kao i kvadrati nekretnina. Sad sto to ne vredi je druga prica, ocito se njima isplati cim drze te cene godinama, i dizu.
Sto se tice specifikacija, tu nisam strucan jer sam jos na zastarelom ali koliko je ko strucan kad ga komentarise a nema ga? Kolege koje ga imaju i nisu se bas nesto mnogo oglasavale, jos ga cackaju, za sad smo dobili slike i povrsne informacije. Za par dana kad im se slegnu utisci ce i vise reci, ipak je jedno papir i sta na njemu pise a drugo je objektivan osecaj, kad ga uzmes u ruke, kako lezi, koliko drzi baterija, data transferi, BT, grafika, pregrevanje i da ali ga ima. Neko ko prelazi sa U24, U25 verovatno nece osetiti neku razliku ali ima nas koji prelazimo sa krseva pa nam sve znaci. Naravno da cu ja biti zadovoljan i zbog toga i necu biti objektivan verovatno. Sve manje ce da se unapredjuju jer vise i nema sta da dodaju sem sminkanja i svaka razlika izmedju novog i prethoddnog ce biti sve manja.
Ništa Origin i Color OS ne zaostaju za One ui za veliku većinu ljudi. Taj sofver se toliko hajpuje kao da je deal breaker, a iskreno, kad sam prvi put prešao sa androida na ios, pa se navikao, a kamo li prelazak sa OneUi na nešto drugo iz android sveta ( koristim naporedo android i ios već 3,4 godine )Ovde se vise ne radi vise o ceni,vec o vredjanju inteligencije.I svake godine isto "ajde jos ovaj put,imaju najbolji software,navikao sam,sledece ce sigurno nesto da izbace"..ustvari je to jedino i sto imaju.
Korisnik sam "ultra" modela (nisu se oduvek tako zvali i igrom slucaja neparnih uvek...od S5..na stranu sto im je najbolji telefon od S5 na ovamo po mom misljenju S9) i uvek su imali odredjene novitete,(ako nista,bar dizajn).Ovo sada idu na to (neka se niko ne uvredi).."dok stoka kupuje,ne diraj nista"...da jedan Samsung ne moze da predje generacijama 60w punjenje(to im je sada max),sto su "kinezi" imali godinama unazad...inat me tera da se naviknem na ColorOs,MagisOs i sl..i mogu reci da za sada imaju i tu nekih prednosti🙂
Zar ovo nisu rekli i za s25u kad je izlazio s24u i za s26u, kad je izlazio s25u ? 🤣 🤣Ja sam imao sve Note i Ultra modele zato sam i napisao onaj tekst gore ...
I mala dopuna 😁😂 radujmo se izlasku S27 Ultre
Pogledajte prilog 530546
technastic.com
Ako se ne varam, ovaj punjač ne podržava super fast charging 3.0 za 26u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari