Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Izvinjavam se za offtopic, za tih 7 godina korišćenja S10+, jesi li menjao bateriju?
Jok
Samsung S serija bilo koje generacije i godine je naj od naj u svetu telefona, čak bi se usudio reći i daleko bolje od Apple MAX-a

Tako je uvek ranije bilo u zadnjih pae godina su poceli januar,po meni treba da ostane kraj februara uvek za lansiranje.S obzirom da i s26 ultra ne donosi nista novo sto se mene tice moze da izadje i na leto 😁😀😄
Nemoj preterivati
Neki se znoje i za ovaj datum kakvo crno leto 😀

Sto se mene tice, ne moraju da zure 🙂
Niste vi jedini kupci
Ima gomila naroda kojima je potrban ozbiljan upgrade

@ArielPif изгледа да дуго ниси мењао телефон, кад ти је ово нај нај...

Ja ne znam zašto su se vlasnici s25 telefona ovoliko trigerovali oko najobičnije vesti o brzini punjenja na S26 seriji 🙂

Mozda zato sto nas sisaju svi zivi kinezi redom?

Taman se ponadao sad ce na nivo kineza bar, kad ono malo morgen, zamazali oci cisto da kazu da postoji neki upgrade.

Dajte ljudi, svi ovde znamo kakvi su nekad bili Samsung telefoni, uvek u top specifikaciji, sad kaskaju za svima redom.

Cede drenovinu da uzmu lovu, providno je jako.

Ma sve su to godinama poboljšanja na kašičicu - nema tu kod nijednog proizvođača ništa novo niti zanimljivo. 🙂
Udarilo se u plafon i sad su poboljšanja da kamera u noćnim uslovima slika bolje 7%, a baterija traje duže 4% ili se puni brže 10% 😀

Ma sve su to godinama poboljšanja na kašičicu - nema tu kod nijednog proizvođača ništa novo niti zanimljivo. 🙂
Udarilo se u plafon i sad su poboljšanja da kamera u noćnim uslovima slika bolje 7%, a baterija traje duže 4% ili se puni brže 10% 😀
Па да, код Самсунга, Епла и Гугла. Код других телефони бију скоро 15 SoT. Не бих рекао да је то 4 или 7%.

Ti drugi su na nivou statističke greške globalno, eventualno interesantni za nas zalađene za tehniku.
Čim uređaj ne može uživo da se vidi, kupi sa garancijom ili kod operatera (na rate) to je nevidljivo za 99% korisnika 😉

Јако поштујем Бенч јутјуб канал и њихову екипу, из разлога што када они одраде рецензију неког телефона то је као када гледате високобуџетни филм. Колико је добро снимљено и представљено, телефон је скроз у другом плану. Али са друге стране ме скроз смара њихово презентовање само телефона који добију на тест, а не цимање да се представи нешто вам оквира наших, задртих, подручја. Ово причам јер не желим да ме савлада менталитет села па да сам ограничен само на Самсунг, да не помињем и остале произвођаче, док неки од конкуренције нуде 50% бољу батерију, 50% бољу камњру и скоро све осетно боље. Итекако је напредовала мобилна индустрија последњих годину дана. S26 није још ни изашао, а већ је 2 корака иза конкуренције, срамота.

Jeste jeste biju 30 SOT 🤣
Па прелистај мало тестове пре него што коментаришеш, Опо и 1+ 14h 30 min SoT на тесту где је S25U 9h 11 min.

Јако поштујем Бенч јутјуб канал и њихову екипу, из разлога што када они одраде рецензију неког телефона то је као када гледате високобуџетни филм. Колико је добро снимљено и представљено, телефон је скроз у другом плану. Али са друге стране ме скроз смара њихово презентовање само телефона који добију на тест, а не цимање да се представи нешто вам оквира наших, задртих, подручја. Ово причам јер не желим да ме савлада менталитет села па да сам ограничен само на Самсунг, да не помињем и остале произвођаче, док неки од конкуренције нуде 50% бољу батерију, 50% бољу камњру и скоро све осетно боље. Итекако је напредовала мобилна индустрија последњих годину дана. S26 није још ни изашао, а већ је 2 корака иза конкуренције, срамота.

Па прелистај мало тестове пре него што коментаришеш, Опо и 1+ 14h 30 min SoT на тесту где је S25U 9h 11 min.

Druze bez da me pogresno shvatis svaki telefon koji sam imao je bio daleko ispod proseka koji neki drugi dobijaju,ne koristimo svi telefon isto.Dosta koristim telefon,4g ukljucen veci deo dana ja ni sa jednim nisam video preko 6-7h.S25 ultra generalno ima jako dobru bateriju dali ima boljih ima,dal su mogli bolje jesu.Meni je na primer sasvim svejedno dali dan zavrsio sa 20% ili 50% nismo svi isti.

Čim oni daju 6 godina (OS, ne samo security) podrške (120Hz, 6000 mAh, 5G...) za najjeftinije telefone koji koštaju manje od 200€ jasno je koliki se napredak očekuje u narednim godinama 🙂

Druze bez da me pogresno shvatis svaki telefon koji sam imao je bio daleko ispod proseka koji neki drugi dobijaju,ne koristimo svi telefon isto.Dosta koristim telefon,4g ukljucen veci deo dana ja ni sa jednim nisam video preko 6-7h.S25 ultra generalno ima jako dobru bateriju dali ima boljih ima,dal su mogli bolje jesu.Meni je na primer sasvim svejedno dali dan zavrsio sa 20% ili 50% nismo svi isti.
Нисам рекао да S25U има лошу батерију, нема, али у поређењу са новим флегшип телефонима конкуренције, има 40% лошију. Мене твој начин употребе телефона, интересује вероватно као и тебе мој, из разлога што сви користимо другачије телефон. Реци ми са колико ћеш % бат завршити дан, када си у другој земљи са укљученом навигацијом, 2 милиона фотки и снимака у току дана? Нећеш ни завршити дан без power bank - а. Е ту се итекако осети разлика. Најтужније што је Самсунг први увео ултра назив у телефон, а из године у годину више избацују него што додају иновација.

Meni tesko pada ta kratkovidost, u fazonu, imam 20% na kraju dana i cao. Okej, svakom svoje, ali veca baterija traje duze, ne u smislu SOT-a (sto je takodje vrlo bitno), nego jer se redje puni. Imaces kroz dve godine 30% manje ciklusa baterije jer ti je mob toliko puta manje isao na punjac. Bukvalno sam mob traje duze jer velika vecina ljudi promeni mob kad mu baterija oslabi. Da ne pricao da barem u Ultri ima mesta za vecu. Za te pare, mora da ima.

Znas kako, kao neko ko pored svog ima poslovni telefon, koji sluzi za 99% poziva koje obavljam, svoj 25U koristim samo za razonodu, znaci gaming i drustvene mreze/yt. Evo za ovih 10 meseci nisam jos niti jednom imao potrebu da ga punim dva puta u istom danu. Kao sto neko iznad rece, zavrsio dan sa 90% ili 35%, kad krenem u krevet bacim ga na wireless-charge i ujutru je spreman. Neretko sam i samim gamingom izvlacio i preko 9h SoT-a, 10h mu je generalno prosek.

E sad, apropo 26 serije. Da, bice promasaj, očigledno. Ali dok god je konkurencija tu gde jeste, a mislim da je realna rec "nigde", niti apple, niti samsung se ne sekiraju. 26 serija im bukvalno i izgleda kao da samo premoscavaju godinu, pa cisto nesto da izbace. Verujem da si i na samom benchu procitao kolike baterije testira samsung, kakvim optikama se bave za buducnost. Sve to dolazi 'uskoro'. Samsung im je i postavio te standarde koje su jurili i prestigli, zar stvarno mislis da nemaju resurse/mogucnosti da ih sve 'presisaju', ili je ipak profit najbitniji pa ce na kasikicu da daju dok god mogu?

Ti drugi su na nivou statističke greške globalno, eventualno interesantni za nas zalađene za tehniku.
Čim uređaj ne može uživo da se vidi, kupi sa garancijom ili kod operatera (na rate) to je nevidljivo za 99% korisnika 😉
Pa, kako ko.

Ocigledno nismo svi zaludjeni za tehniku neki su i za brend.

Da je plafon, nije. Evo ti primera koliko hoces da je moguce poboljsanje, ali onu daju na kasiciciu ne bi li izvukli pare sto vise.

Sve dok se ne desi nesto slicno kao sa poslednja dva FE modela. Nekada gotovo best buy modeli koji su se prodavali bez problema, prethodne jeseni su isli 1+1 ili kao poklon uz flagship telefon. Ne kazem da ce deliti ultre sakom i kapom.

Pa ti prodaj onda S25 Ultra i kupi te telefone koji daju "velika" poboljšanja i koji su drastično bolji u odnosu na tvoj trenutni telefon 🙂
Ja i menjam brendove, nemam peoblem sa time.

Zato i mogu da kazem da je samsung downgrade u odnosu na druge telefone.

Da se pojavio kod nas Xiaomi 17 pro max na keca bih ga uzeo, a kad uvedu zastitu da aplikacije poput revanced vise ne mogu da se koriste, eto mene na iphone, vise ne vidim svrhu androida.

Реци ми са колико ћеш % бат завршити дан, када си у другој земљи са укљученом навигацијом, 2 милиона фотки и снимака у току дана? Нећеш ни завршити дан без power bank - а. Е ту се итекако осети разлика.
To je to. Ja sam uz svoj S23U stalno nosio eksternu bateriju kada sam bio u inostranstvu. Naročito u Kini, gde pored navigacije i prevodioca, telefon je potreban za svako plaćanje (restoran, prodavnica, metro, pijaca, taksi...). Ako se potroši baterija, nemam ništa. Bilo mi je i malo ponižavajuće; nosim flagship telefon od ~1500eur i power bank da ga dopunim usput.

To je to. Ja sam uz svoj S23U stalno nosio eksternu bateriju kada sam bio u inostranstvu. Naročito u Kini, gde pored navigacije i prevodioca, telefon je potreban za svako plaćanje (restoran, prodavnica, metro, pijaca, taksi...). Ako se potroši baterija, nemam ništa. Bilo mi je i malo ponižavajuće; nosim flagship telefon od ~1500eur i power bank da ga dopunim usput.
Pobogu zar i toj super razvijenoj Kini nisu mogli napraviti klupe sa punjačima u javnim prostorima npr. kao strawberry drvo kod nas
Ili pitaš u restoranu dok boraviš da napuniš
U taksiju sigurno ima usb čak ako je noviji model i usb-c

Taman s26 Ultra da premostimo do Avgusta i Fold 8 sa olovkom😃

Nazad
Vrh Dno