Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Има у свему томе истине али кад то изнесете овако испада да се ту ву/ми ништа не питамо?
Оно као еее дао сам 1000+ јер су ме намамили добрим маркетингом? 🙉
Оправдање желио сам да ме пукне допамин 😅
Пуца допамин за многе ствари, пуца после тренинга и кошта сат до два дневно...
Neko za sat do dva zaradi ratu za telefon. 🙂

A mislim... Ljdi od nauke prave tursiju.

Marketing je nauka koja se zasniva na psihologiji coveka, hormonima, ponasanju, zavistnosti itd.

Ko ne veruje nek uzme neku bolji knjigu o istom i videce o cemu pricam (ne one koje vas uce kako da odradite google ads vec one dosta deblje).

Ja da toliko zarađujem ne bih kupovao na rate. 😄

Ako bude ovaka kao ovaj zeleni meni je ovo lepo. Izgleda kao da ima zaobljne stranice. Ovo mi se vec svidja ako ovako bude. Jos ako stave snapdragon.

Јер док си куцао ову поруку побјеже ти рата за телефон 😂😂😂

1762416217889.jpeg

U maloj ruci, sve izgleda veliko, i obrnuto 😀. Neće oni da petljaju puno, mada bi bilo po meni bolje da je malko širi uređaj. Ne previše, ali eto, možda 3 mm nekako da zbudže, i puna kapa.

Sve dok se ne napravi i ne dođe na pipanje, nema šta da bijemo glavu 🙂. Verovatno je samo varka koje oko vidi, ali bi bilo dobro da bude malo drugačiji format.

Mislim da je iPhone više rounded nego S26 serija.

Veći ekran ---> male šake i SOT ekipa na aparatima. Nemojmo.

Sasvim bi bilo dvoljno zadrzati zaobljenost coskova kao na s25u. Malo je preterano ovo.

Ako tako gledamo, i Galaxy A32 je inspirisao S22 Ultru po dizajnu kamera 😂

Mraci, nista novo.

A znas kako, ljudi se uvek uhvate samo za deo koji njima odgovara ne bi li okrenuli u njihovu korist raspravu.

Ja da sam pricao samo o kameri, isekao bi samo kameru a ne sliku celeg telefona.

Ako ti mesas A32 koji je jajast sa S22 Ultra koji je kockast...

S Ultra se izgleda vraća svojim korenima (s20u/s21u) verovatno od s27 serije neće imati ni s-pen. A Samsung verovatno ide na kartu da Z fold serija zameni nekada Note seriju. Ne bih se iznenadio da budići Z fold 8 ili 9, dolazi sa s-pen olovkom kao nekada Note.

Nema šanse da će da nađu valjanu implementaciju olovke za tako tanko kućište ikad a da to liči na nešto i bude funkcionalno. Jedino tipa da je zadeneš za uho kao čačkalicu majstori pa koristiš po potrebi.

Meni je sasvim ok i ona futrola sa implementiranim s penom na poledjini kao na fold 6. Samo je bitno da ne ukidaju podršku za s pen pa kome treba koristiće, a kome ne nek čačka uši sa njom. To je uz software jedina stvar kojom dominiraju nad kinezima. U svemu ostalom su ih nažalost prešišali.

Nazad
Vrh Dno