doktor1964
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 17.09.2022
- Poena
- 95
Živi bili pa videli. Nek izađe prvo pa onda komentari šta je dobro a šta loše.
Prvo neka skoce pa neka kazu, hop.Gledam neke najave (glasine) za S26U i tri stvari se pominju : kao bolji ekran - nova tehnologija , punjenje od 60W i UI8.5 . Biće to najbolja ultra do sada 🙄🤔.
40% veća baterija bi donela značajno, vidljivo poboljšanje, i u teoriji i u praksi. Nema tu marketinga, osim kontra marketinga koji po netu i YT plasira sam Samsung. Čak su i u recenzijama na Bench YT kanalu pali pod uticaj.Да, дају батерију од 5000 већ годинама, други их шишају на папиру, а пракса? Икам с25у и батерија иако је 5000 mah је феноменална. Зашто бих ја јурио иновацију од 7000 mah и те "нови технологију" ако у пракси не доноси ништа? Ја бих прије рекао да је то маркетинг.
Da i nazovemo sve to pustim marketingom, kontra marketingom ili kako god, ali sta ćemo sa cinjenicom da ja sa 5000mAh na 25U izvlacim u proseku do 1h SoT vise nego drugar sa 5600mAh na kineskom flagshipu (ne zelim da imenujem da ne bude 'DzaBu' odmah). Sabloni koriscenja su nam manje vise identični, istu igru zajedno igramo, obojica imamo sluzbene telefone tako da i taj deo pada u vodu.40% veća baterija bi donela značajno, vidljivo poboljšanje, i u teoriji i u praksi. Nema tu marketinga, osim kontra marketinga koji po netu i YT plasira sam Samsung. Čak su i u recenzijama na Bench YT kanalu pali pod uticaj.
Ne razumem sad jel bi to trebalo da opravda losiju autonomiju a 12% vise kapaciteta?Kineski flagship ima neku uključenu telemetriju kroz security/permissions i/ili instaliran TikTok full (Lite ne šalje podatke i ne opterećuje SoC). Samsung s druge strane oduvek ima bolju optimizaciju za fabrički softver.
Pa ne može tako da se poredi trajanje baterije.. kod kolege kraće traje 😬 šta ako kolega u proseku drži brajtnes 30% više nego ti ?Ne razumem sad jel bi to trebalo da opravda losiju autonomiju a 12% vise kapaciteta?
Ps ni jedan ni drugimo nemamo tiktok..
Nema potrebe porediti babe i žabe. Apsolutno sam siguran da bi S26U sa baterijom kapaciteta 7000mAh imao značajno duže vreme korišćenja nego sa baterijom od 5000mAh.Da i nazovemo sve to pustim marketingom, kontra marketingom ili kako god, ali sta ćemo sa cinjenicom da ja sa 5000mAh na 25U izvlacim u proseku do 1h SoT vise nego drugar sa 5600mAh na kineskom flagshipu (ne zelim da imenujem da ne bude 'DzaBu' odmah). Sabloni koriscenja su nam manje vise identični, istu igru zajedno igramo, obojica imamo sluzbene telefone tako da i taj deo pada u vodu.
U najmanju ruku bi trebalo da je autonomija bar ista ili bolja kod njega, ali eto. To je to gruvanje stavki na papiru, i optimizacija i praksa koju @PoslednjiDon spominje. Revolucionarnim bih smatrao dupliranje trajanja, pa da nam baterije guraju po 3 dana, a ovo cepidlacenje sa par stotina mAh, a realno na kraju dodje na isto, to su isto tako realno gluposti.
Ne branim brend, zabole me savrseno. Poenta je da ne moraju, i traze bas onoliko koliko zele, da uzmu sto vise i daju sto manje. Jel stvarno mislis da i apple i samsung nemaju keceva u rukavu ili da nisu sposobni napraviti bolje nego sto trenutno nude?Pa ne može tako da se poredi trajanje baterije.. kod kolege kraće traje 😬 šta ako kolega u proseku drži brajtnes 30% više nego ti ?
Kada smo kod optimizacija i trajanja baterije, zašto Samsung fold 7 onda ne gazi honor magic V5 što se tiče trajanja baterije, ili makar zašto nisu ni približno slični ?
Manite se odbrane brendova, za cenu koju traže moraju da prate kinesku konkurenciju
Ovo mi je inace hit. Imas 23U zaobljen pa na sledecem kocku pa na sledecem malo zaoblis pa se onda na 26U sta vratis na 23U? Po nekad pomislim da izmisljaju sebi posao kao nesto radimoZaobljenje ivica jos vise u odnosu na s25u neminovnost, videcemo kako ce na kraju da izgleda dizajnerski. Uglavnom dizajenrski taj urejdjaj vise ne zigleda premium.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari