Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Učlanjen(a)
26.11.2019
Poena
135
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 PRO 4650G 3.7 GHz & LC POWER Cosmo Cool LC-CC-360-LiCo
Matična ploča
ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4
RAM
KINGSTON DDR4 16GB (2x8GB) 3600MHz Fury Beast
GPU
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 480 8GB GDDR5 OC
Storage
SAMSUNG 500GB M.2 NVMe 970 EVO PLUS Series SSD & WD HDD 320GB
Zvuk
Genius 5.1, 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC1220/ALC1200 Audio Codec), Nahimic Audio
PSU
Asus ROG STRIX Gold Aura Edition RGB 750W
Kućište
FSP CMT580B
Monitor
BENQ GC2870 60Hz @ 75Hz
Miš & tastatura
Asus ROG STRIX Gold Aura Edition RGB 750W
Tablet
Windows 11 IoT Enterprise LTSC SUPERLITE SE 24H2 & Brave
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S23 Ultra White
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. ADSL
  3. Mobilni internet
  4. Wireless provajder
Vec ima dosta informacija,vreme je polako za temu.

Nadam se da gresim, ali ubedjen sam da se nista nece promeniti u poslovanju Samsunga i da ce s26 Ultra izaci u februaru sa najnovijim softverom, minimalnim hardverskim poboljsanjima, uz eventualno pretplatu AI pro usluga i tome slicno, a da ce stariji modeli opet cekati april i maj za nadogradnju. Jednostavno to im postaje trend i ne zanima ih… Slicno je sa jabukom i jedino prepstaje nada da ce Kinezi krenuti zestoko, mada ni oni sa cenama ne odudaraju odavno i skupi su kao prva dva giganta.

Pa to i ne zavisi od njih, već od fabrika koje ih proizvode i da li one imaju kapaciteta da naprave toliko silicijumakih baterija.

Ubacice romb, triangl to search :)

Samsung se gerbe na staze stare slave i na to sto nije kao made in PRC.

Pa ne placaju korisnici fabriku baterija vec daju pare za uredjaj brenda Samsung, Apple itd. asada sta taj brend i kakve dogovore ima sa drugima davaoca para ne treba da zanima.

A još se pominje i da se Exynos vraća u S26... Znači instant ljubav. 🤣

Nego zanimljivo je to, kad dođem na forum puno se kritikuje Samsung što ne uvodi promene, prestižu ih kinezi, itd. U realnosti ne vidim da im pada prodaja, šta više idu ko alva. Kinezi sa druge strane zaista luduju sa kamerama ali po cenu debljih i kabastijih telefona, a bogme i po cenu cene. Evo baš gledam Xiaomi 15 je na KP skuplji od S25. Xiaomi 15 pro je skuplji od S25+. Ultre samo nisam gledao jer me ne zanimaju. I na kraju te telefone kupi daleko manje ljudi.

Možda Samsung ipak nije ni lud ni glup.

Да питамо Милана Тарота?

Bolje tanak nego debeo? 😆

s26 ce imati slicne kamere kao s25, koji ima iste kamere kao s24, koji ima iste kamere kao s23, koji ima iste kamere kao s22 😂
jadnici jadni.

Bliži im se LG istorija u industriji mobilnih telefona.
iskreno bih voleo jer su realno zaslužili da propadnu.
Obožavao sam ih, i dalje volim njihove stare uređaje ali su postali bukvalno najgora kompanija na svetu, što se telefona tiče.
ali mislim da su toliko jaki da nema teorije da ih stigne taj scenario.

mada je i Nokia bila jaka pa je propala, ali drugo vreme i drugi razlozi.

Ljudi se smeju Kinezima i njihovoj tehnologiji a ne znaju da su po pitanju baterija bar 10god ispred svih. Samsung bi rado ugradio baterije velikog kapaciteta da može da ih napravi bezbednim, sigurno ne žele da im se ponovi note 7.

Daj bre opet 5000mah...
Kinezi stavljaju 6000 standardno čak i 7000 na istu težinu.
Ako ne znaju da naprave nek kupe tehnologiju.
Kad ce neki kineski UI biti nalik OneUI?
Da ih šaljemo u istoriju proizvođača telefona.

Kako je krenulo iduće godine više će se isplatiti kupovina A57 od S serije 😳😂

Nazad
Vrh Dno