Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

После 22, од 23 - ке. Још се сећам чувених рестарта на 22U.

Ultra je na snapu od 23.
Obican i plus 23 i 25 snap, ostali su exynos.
Cekamo da vidimo cime ce nas pocastiti u 27, razne se kombinacije pominju, cak i povratak exynosa u ultru...

Javljam da mi je danas stigao maleni S25. 🙂

Zahvaljujem se svima koji su mi pomogli svojim komentarima i savetima da se odlučim po pitanju moje dileme - da li s25 ili s26 ili neki drugi.

📌 Posebno se zahvaljujem @DGoran i @Abarth121 na fenomenalnim savetima i na iskrenoj podršci tokom moje potrage za telefonom pa sve do danas.

Divni ste svi! 👍
Preporučujem svim ljudima koje sretnem uživo da, ako imaju neku dilemu po pitanju tehnike, dođu na bench forum i posavetuju se sa stručnim i dobronamernim ljudima.

Nisam danas imala dovoljno vremena da uključim i podesim moju malu zver. Sutra ću da se bavim time.

Nadalje me očekujte na ovom tridu sa milion pitanja u vezi mog prelepog telefončiča.

Pozdrav 👋

Prilozi

• 1000043673.webp
    1000043673.webp
    104.4 KB · Pregleda: 110
Nemam ni ja na ultri sa EUX

S25+ upravo stigao update.

Deluje sa svim mojim izmenama jos bolje upeglano. Animacije sa 2.0 sam morao da smanjim na 1.5 jer su definitivno mnogo sporije nego na 8.5
Dodao network indikator za protok
I stavio dva prsta na dole i gore da pojacavaju osvetljenje i smanjuju. Meni dosta 🫣😁

Upravo Srbija,Yettel S25+...OneUI9

Apdejt je stigao i na S25 Fe.
Meni je na S25+ poremetio sva podesavanja ekrana, ikone..
Ni dva naknadna restarta nisu pomogla.

I kod mene je bilo promena, dok nisam ažurirao sve module u Good lock-u, pa je sad sve kako treba.

Dodali su Horizon lock, nesto veće ikonice i barove za osvetljenje i zvuk u brzom panelu, a definitivno i nešto usporenije animacije, mada bez seckanja...

Nazad
Vrh Dno