Ja sam mislio da ima veze zbog 8.5 al ne .Meni je isto proradilo na S25U.Al kad je krenuo update za 8.5 ,krenulo ljudima da radi 5G.Sestra koja ima A seriju,proradio je i njoj 5g.Isto MTS mreza .Dal su oni u maj mesec pustili ono mrežno ažuriranje ili je nešto drugoTreba, mnogima je 5g na samsungu proradio tek ovim prelaskom na oneui 8.5
Pa, nekako sam navikao na samsungovu app, lepša je, bolje mogućnosti za podešavanja, nekako bolje organizuje/uređuje poruke, preglednija mi je.Šta ti ne odgovara kod Google messages, i ja planiram da pređem sa Samsungove na Google...?
Da, i meni isto (a onda je otišao na disable drugog) 😂🙌A nekima nam je radio od prvog dana...
Stize kao sms.Jel ti kod stize preko sms ili kao servisna poruka?
Meni nikad nece biti jasno, imam staru malu 23. koja me zezala sa otkljucavanjem (Staklo + otisak) i rek'o, sad ce 25U da mi otvara kao munja. Naravno, otkljucavanje (stavljeno staklo prvi dan) mi jos gore nego na 23. ali zato 23. sa novim staklom otkljucava trenutno i na najslabiji dodir!? E sad, koje sam staklo stavio nemam pojma. Nije bilo neko premijum svakako.Izvinjavam se na verovatno 374. put postavljenom pitanju, ko mi moze reci koja ono zastitna stakla za ekran sa Alija i Temua valjaju za S25 i S26 sve modele?
Obećavam da cu da zapisem i sacuvam ovaj put informaciju.
Da li si postavio nove otiske posle zamene stakla?Meni nikad nece biti jasno, imam staru malu 23. koja me zezala sa otkljucavanjem (Staklo + otisak) i rek'o, sad ce 25U da mi otvara kao munja. Naravno, otkljucavanje (stavljeno staklo prvi dan) mi jos gore nego na 23. ali zato 23. sa novim staklom otkljucava trenutno i na najslabiji dodir!? E sad, koje sam staklo stavio nemam pojma. Nije bilo neko premijum svakako.
Uradio sam to više puta na S25U (posle stavljanja stakla) i ništa ali nisam na S23 posle poslednje promene a on otključava kao munja (ranije dok mi je bio glavni telefon isto me zezao). To je ono što mi je interesantno. Radi brzo kao dok su čitači bilo na power tasterima.Moras svaki put posle zamene zastite na ekranu da postavis nove otiske. Meni na S25u i Nillkin staklu sve leti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari