Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Treba, mnogima je 5g na samsungu proradio tek ovim prelaskom na oneui 8.5
Ja sam mislio da ima veze zbog 8.5 al ne .Meni je isto proradilo na S25U.Al kad je krenuo update za 8.5 ,krenulo ljudima da radi 5G.Sestra koja ima A seriju,proradio je i njoj 5g.Isto MTS mreza .Dal su oni u maj mesec pustili ono mrežno ažuriranje ili je nešto drugo

Šta ti ne odgovara kod Google messages, i ja planiram da pređem sa Samsungove na Google...?
Pa, nekako sam navikao na samsungovu app, lepša je, bolje mogućnosti za podešavanja, nekako bolje organizuje/uređuje poruke, preglednija mi je.
Mada, davno nisam koristio googleovu (poslednjih 3-4 android telefona su bili Samsung).
Kod google mi ide na živce što u svakoj poruci sa kratkih brojeva/onih gde se ne može odgovoriti, to obavezno piše na dnu poruke i ne mogu to obaveštenje isključiti.

Jel ti kod stize preko sms ili kao servisna poruka?
Stize kao sms.
@Logo Guru - probacu i Google Messages App pa cu videti sta ce biti.
Mada to preko firme stize mozda jednom ili dva puta godisnje pa mi i nije toliko cimanje da karticu stavim u neki drugi fon i da to odradim.
Vise me kopka da saznam sta pravi problem kod mene?

Da li neka SMS aplikacija dozvoljava slanje više od 20 SMS poruka odjednom?

Google i Samsung ne...

Ljudi jel dobio još ko ovo? Kakva je ovo budalaština sad? Ovo je glavni razlog zašto sam na samsungu već godinama jel sve radi 2 way i savršeno

Prilozi

• Screenshot_20260528_220253_Samsung Cloud.webp
    Screenshot_20260528_220253_Samsung Cloud.webp
    37.3 KB · Pregleda: 130
Ja koristim OneDrive ali samo App.. nista nisam dobio.
Imam pretplatu na MS
Ali fotke bekapujem na google photos

Jer na MS kad ubaci fotke onako random, proradi mi OCD takoreci ODMAH 😀
Pomesa mi skrinsotove sa kompa, dokumenta, slike sa tel, slike iz babinog albuma, citulje iz novina.. jednom recju KATASTRASNO.

Meni je sve to super organizovano i sve radi kako treba. Imam pristup svemu sa svih uređaja i mogu da editujem/brišem menjam content takođe sa svakoga. Ovo ako ugase sklanjaju mi jedinu stvar koja me sad veze za samsung (sat sam zamenio garminom)!...generalno možda je to i usluga

Izvinjavam se na verovatno 374. put postavljenom pitanju, ko mi moze reci koja ono zastitna stakla za ekran sa Alija i Temua valjaju za S25 i S26 sve modele?
Obećavam da cu da zapisem i sacuvam ovaj put informaciju.

Neka druga su tokom vremena navođena kao dobra, da dobro drze, dobro stite i dobro otisak da radi, a cini mi se neke su ih kineske firme napravile...
Za Nilkin znam, samo sto su ova druga (i treca) firma jeftinije dosta i na Aliju i/ili Temu se nabavljaju...

Izvinjavam se na verovatno 374. put postavljenom pitanju, ko mi moze reci koja ono zastitna stakla za ekran sa Alija i Temua valjaju za S25 i S26 sve modele?
Obećavam da cu da zapisem i sacuvam ovaj put informaciju.
Meni nikad nece biti jasno, imam staru malu 23. koja me zezala sa otkljucavanjem (Staklo + otisak) i rek'o, sad ce 25U da mi otvara kao munja. Naravno, otkljucavanje (stavljeno staklo prvi dan) mi jos gore nego na 23. ali zato 23. sa novim staklom otkljucava trenutno i na najslabiji dodir!? E sad, koje sam staklo stavio nemam pojma. Nije bilo neko premijum svakako.

Imas opciju da povecas osetljivost touch-a.. ne znam da li si probao

Prilozi

• Screenshot_20260530_190713_Settings.webp
    Screenshot_20260530_190713_Settings.webp
    50.8 KB · Pregleda: 52
Ja čekam spigen onaj 2 pack...nekom mojom logikom ako je antireflektiv ispod a providno 100% preko i dalje bi trebao da bude isti doživljaj. Razmišljao sam whitestone da uzmem al duplo skuplje. Ako mi spigen ne bude odgovarao, prodaću drugo i dodati za ws

Kako isti doživljaj kad na mat ekran dođe lepak a spolja izglancano staklo!? Ako je to ono što ima plastični ram za lako montiranje onda sam ga imao. Naravno da ne može da priđe izgledu ekrana bez stakla + odlepilo mi se u ćošku posle 3 dana. Zalepio posle toga neko no name I stoji kao i prvi dan već 6 meseci. Otisak mi je slično radio kao i na ovom.

Meni su na iphone 15pm.. oba spigena iz pakovanja pukla u dzepu.
Toliko su mi dva "profi" stakla trajala da sam imao vremena (60 dana) da uzmem AppleCare+ i ne stavim vise nikada staklo.

Sto se tice 5g mreze, prvo sam bojazljivo palio da vidim potrosnju baterije, ali sada mi je stalno upaljen, ponekad vidim da prebaci na 4+G. Brze skidam sa neta na poslu preko 5g nego preko nekog sl.MTS rutera...

Meni nikad nece biti jasno, imam staru malu 23. koja me zezala sa otkljucavanjem (Staklo + otisak) i rek'o, sad ce 25U da mi otvara kao munja. Naravno, otkljucavanje (stavljeno staklo prvi dan) mi jos gore nego na 23. ali zato 23. sa novim staklom otkljucava trenutno i na najslabiji dodir!? E sad, koje sam staklo stavio nemam pojma. Nije bilo neko premijum svakako.
Da li si postavio nove otiske posle zamene stakla?

Mislim da nisam ali svakako sam probao sve kombinacije sa 25U.
I pre i posle, različiti prsti, dva prsta odjednom... sve.
A S23 sad samo ovlaš dotaknem.

Moras svaki put posle zamene zastite na ekranu da postavis nove otiske. Meni na S25u i Nillkin staklu sve leti

Od preključe imam čudnu situaciju sa instagramom na 25. Stigne mi notifikacija i kad spustim notif i kliknem na istu ništa se ne dešava osim da te notifikacije više nama...trebalo bi da otvori aplikaciju baš na tom i pokaže šta je ali ništa. Sve ostale aplikacije rade normalno samo ovde imam pomenuti problem. Probao sam da reset ali ništa. Jel još neko ima slično da znam da li je globalni proboem ili da uninstall aplikaciju pa iz početka.

Moras svaki put posle zamene zastite na ekranu da postavis nove otiske. Meni na S25u i Nillkin staklu sve leti
Uradio sam to više puta na S25U (posle stavljanja stakla) i ništa ali nisam na S23 posle poslednje promene a on otključava kao munja (ranije dok mi je bio glavni telefon isto me zezao). To je ono što mi je interesantno. Radi brzo kao dok su čitači bilo na power tasterima.

Baterija više nego dobra. Sve živo je uključeno (bt, wifi, nfc, data...), stalna veza sa satom, navigacija, audio u kolima... Imao sam rutu iz BG-a za Višegrad, Trebinje, Dubrovnik, H. Novi, Trebinje, u 2 dana 1 punjenje. Pu, pu, da ne ureknem, radi baterija posao za sve pare. Prošli tel sam i zeznuo sa punjenjem u kolima, ali tako je moralo. Sad se na usb-u uhvatila paučina.

Prilozi

• Screenshot_20260531_201322_Device care.webp
    Screenshot_20260531_201322_Device care.webp
    32.8 KB · Pregleda: 32
Nazad
Vrh Dno