Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

И моја се вратила на нормалу, 7ч 51м сот за 1д 23сата, и остало ми је 25% батерије, што је слично резултату који ми је био пре апдејта. Изгледа да се нормализовало.

Иначе, не користим јутјубове, Инстаграме и остале мреже које срчу батерију. Тако да је вероватно зато солидан резултат. Ултра је у питању.

1000004495.jpg

Primetio sam jednu čudnu stvar nakon nadogradnje na 8.5.
Naime, ne radi android auto ako se poveže kablom. Wireless radi normalno kao i pre ali ako utaknem kabl neće da radi.
Da li je još neko primetio ovo?

Meni isto sve kao i pre update-a cak ni ne vidim neke razlike bitne ni vizuelno, osim sto su mi istumbali kalkulator pa me nervira 😤

Mene vise intresuje potrosnja kod AA wireless. Imam utisak da je u rangu da DeX-om

Wireless AA ubija bateriju, s tim što nije uvek ravnomerna potrošnja. Prednost bežične varijante je što je telefon na kablu, ali suvozač može da otkači, uzme telefon, promeni muziku, nađe šta je potrebno i vrati telefon na kabal. AA je generalno baš probirljiv što se kablova tiče, pa izbegavam da se taj kabal mrda.

Koji ima bolju kameru, S25 ili na S26?

Mislim da ti je razlika mizerna bar po onome sto sam ja gledao.

Ovako ako gledas neces videti razliku neku.

Mozda ako bas bas zumiras, a mozda ni tad.

Nije samsung uradio revoluciju kamere odavno, uglavnom se sve isto vrti generacijama unazad kako i svi govorimo u temama ovde.

Nisam strucan ali kolko pratim kamere se razlikuju u redosledu reci na promo oglasima samsunga. Inace su identicne po specifikacijama vec generacijama.

Da li je jos nekome puklo zadnje staklo na S25 Ultra modelu?

Otisao da zamenim prednje staklo i kada sam skinuo masku imao sam sta da vidim 🫠

Jeste, ispao je jednom ali je bilo mozda 30akcm visine, malo napuklo zastitno staklo ali toliko neprimetno da sam ga zamenio posle 4 meseca

Da li si tada imao futrolu na njemu, i ako jesi, da li si je skidao da proveriš poklopac/leđa telefona?

Na njemu je maska Nillkin Super Frosted Shield Pro nisam skidao masku od prvog dana, nesto vise od godinu dana, pre 2 dana sam bio u prilici da zamenim zastitno staklo na ekranu, bezveze tek sam tad primetio...

Ne šalju oni za Srb ili ja ne mogu da se snađem, naručio preko fd distribution.

Nazad
Vrh Dno