Znači kao na Iphone-u. I nije tako loše, manje prostora zauzima.Da vas korigujem, pokazuje signal samo je sad podeljen taj signal bar, gore pokazuje za sim1 dole za sim2...meni lično ovako bolje. Kada se spuste notifikacije, onda je odvojeno kao što kolega reče iznad već.
Ponovnim pokretanjem GoodLuck - a sve se vratiloNikad do sad se nije desilo da mi ažuriranje potpuno promeni raspored i podešavanja ekrana.
Ko nije azurirao nek se spremi..
Meni nije nista promenio .Cak ne koristim GoodLuckNikad do sad se nije desilo da mi ažuriranje potpuno promeni raspored i podešavanja ekrana.
Ko nije azurirao nek se spremi..
Apsolutna prednost.
Gemini na Android auto.
Napokon na našem jeziku i napokon ide konverzacije i naredbe glasom.
Do nedavno je bio Google Asistent koji naš ne razumije.@Ludak
Zar to nije bilo i pre? Koristim baš odnedavno
Ja bih rekao,kod obe strane.Znaci 5G problem je bio ipak do Samsunga...
Do nedavno je bio Google Asistent koji naš ne razumije.
Gemini radi sve samostalno. Bukvalno mi pravi plan rada i prodaje , kuca mailove i odgovore, otvara tikete. Nevjerovatno koristan alat dok voziš.
Nažalost je ovako za sada...što je još gore, sa ajfona na samsung ne mogu nikako da pošaljemSalje kao link kroz sms poruku ako ja dobro radim.
Da, isro ka što je FIFA kriva što mi nismo uspeli da se kvalifikujemo na svetsko prvenstvo.Znaci 5G problem je bio ipak do Samsunga...
Koji je hit&miss. Ok, standardno (kao i ranije) odradi posao kad treba da obrises neki objekat. Promt da ti izmeni fotografiju u fazonu "ok buraz, nisam trazio veliki tenis", bolje kapira kad mu crtas.Tek instalirao ali na brzinu gledam galerija je subjektivno lepša (default app), vidim ima i onih novih AI kod obrade fotografije koje je do sada imala samo s26 serija koliko znam, ok dešava se "nešto"
Ovo ti je kao onom starom, kartu? Klavir! Kakvu si paralelu izvukao? Svi telefoni rade osim S25 na MTS i Yettel ali samo odredjenih CSC. Ostali, svi ali apsolutno svi rade i Samsung posle tri meseca mahne carobnim stapicem i sad svi prorade i kao nije Samsung drvio... taman i da su ovi nasi raspali operateri nesto zeznuli (ali samo na S25 i to samo na nekim CSC a svi ostali rade ok) gde je podrska proizvodjaca, aloe sabani, pogresili ste tu i tu... ali kako si samo paralelu sa FIFA ubacio respect (jes da ne mogu da je pronadjem).Da, isro ka što je FIFA kriva što mi nismo uspeli da se kvalifikujemo na svetsko prvenstvo.
Ista logika
Ovo za scan je odlicno, neko je napisao i Androd Auto na srpskom i to je odlicna i korisna stvar (prvenstveno ako se odnosi na diktiranje adresa u navigacijama). Ovo sa slikama, nista novo mi nije uspelo, uvek mi napise posle nekog vremena da nije moguce odraditi (npr, promeni mi na slici da je umesto fudbalske kosarkaska lopta... mozda trazim previse)Koji je hit&miss. Ok, standardno (kao i ranije) odradi posao kad treba da obrises neki objekat. Promt da ti izmeni fotografiju u fazonu "ok buraz, nisam trazio veliki tenis", bolje kapira kad mu crtas.
UI wannabe iOS, samo nema "finder" ikonice na pocetnom ekranu, evo vidim kukaju ljudi na redditu zasto je to samo za S26, a pljuvali kad su ubacili u neku betu da je kopija sa iOS-a. Hvala im sto moze battery pill da se skloni, ovaj novi je manji i nista ne vidim. Ikonice vriste "welcome to 2012". Scan odlicno radi posao kad slikas, dok nisam krenuo iz galerije da ucitavam slike, pa mi izbaci sken 1/2 ili 1/4 slike.
Kao prvo nema nikakve veze sa csc-om, to smo već više puta videli u ovoj temi.Ovo ti je kao onom starom, kartu? Klavir! Kakvu si paralelu izvukao? Svi telefoni rade osim S25 na MTS i Yettel ali samo odredjenih CSC. Ostali, svi ali apsolutno svi rade i Samsung posle tri meseca mahne carobnim stapicem i sad svi prorade i kao nije Samsung drvio... taman i da su ovi nasi raspali operateri nesto zeznuli (ali samo na S25 i to samo na nekim CSC a svi ostali rade ok) gde je podrska proizvodjaca, aloe sabani, pogresili ste tu i tu... ali kako si samo paralelu sa FIFA ubacio respect (jes da ne mogu da je pronadjem).
Ovo za scan je odlicno, neko je napisao i Androd Auto na srpskom i to je odlicna i korisna stvar (prvenstveno ako se odnosi na diktiranje adresa u navigacijama). Ovo sa slikama, nista novo mi nije uspelo, uvek mi napise posle nekog vremena da nije moguce odraditi (npr, promeni mi na slici da je umesto fudbalske kosarkaska lopta... mozda trazim previse)
1. Sta smo videli kad su ovde na temi 100x potvrdili da su dobili 5G sa promenom CSC.Kao prvo nema nikakve veze sa csc-om, to smo već više puta videli u ovoj temi.
Kao drugo, paralela sa fifom je ta, da moraš da se kvalifikuješ, da dokažeš kvalitet i pouzdanost da bi učestvovao u nečemu što zahteva kvalitet i pouzdanost. Mts i yettel to očigledno nisu uspeli u početku pa su morali da čekaju neki sledeći veliki apdejt da ih ovi vajtlistuju. Pa neće valjda jedna od najvećih svetskih firmi da pravi apdejt specijalno za neke pilićare operatere u nekoj maloj zemlji zbog stvari koje su morali da urade na samom početku. To što je nekima radilo se može smatrati bug-om.
Kako drugačije objašnjavaš da je svima radilo na A1 i u inostranstvu.
Edit: Treće, nije samo s25 već i s23, s24....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari