Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Nece, probao ja, sa EUX i EUY
Jedino mozda komplet firmware preko odina

CSC mi je S938BOXM8BZC1. Nije da ne mogu bez toga, na s25 + mi je bat posle god dana bila na 100%, i nesto preko 300 ciklusa,tako da nastavljam u istom ritmu. Razvlacim bat po dva dana pa tako i punim, i to od oko 20-100 % uvek. Jedino zbog ceka cekam 8.5 je vracanje prikaza % bat van okvira, jer mi je sada bas sitno.

Poslednja izmena:
Nece, probao ja, sa EUX i EUY
Jedino mozda komplet firmware preko odina
KSA i ostali za arapska tržišta nemaju broj ciklusa, neće sa promenom csc-a, u pravu su ljudi, jer je softverski isključeno. I ja sam menjao csc, malo se igrao. Sa odinom nemam iskustva, može li komplet EU firmware da se flešuje na ultru, i da li to "okida" onaj knox? E, i na kineza stigao hyper 3.0 (xm 12 pro model), sad mi žao da ga se otarasim, iako je baterija srednje-žalosna, ispeglali ga opasno. Ala su koreanci zavrnuli developer opcije, mora da se prvo otkači u auto-blokeru, pa tek onda može usb debugging, inače je onemogućeno. Bekapovanje im je dobro rešeno, posle fabričkog reseta je povukao bankarske aplikacije i nisam morao da aktiviram u banci/preko kol centra ništa, što kod žaomija nije bio slučaj.

Dok sam bio na EU imao sam broj im ciklusa i status bakterije. Od kada sam na ILO to nemam.

Takođe izašao je za April

Prilozi

• Screenshot_20260409_090332_Software update.jpg
    Screenshot_20260409_090332_Software update.jpg
    93.2 KB · Pregleda: 45
^
ma opet su otegli, evo sada najavljuju betu 10 za 20. april, a stabilnu verziju za 4. maj.
Ali, imajući u vidu da je bilo najavljeno za mart-april pitanje koliko im treba verovati.

Mrtva trka da l' će Jokic imati vise triple-double-ove ili Samsung beta verzija 😂

Šta propuštam, zbog čega je oneui 8.5 jedvačekajući?
Meni najviše zbog opcije scan u kamera aplikaciji gde će ,konačno, dokument da bude kao skeniran ,a ne obična fotografija. Kako to rade Xiaomi i Honor, Samsung je tuga. Drugo mogućnost potpune kostumizacije kontrolnog centra. AirDrop u quickshare, mislim da su rekli da će da radi samo na 8.5 pa dalje. Ostalo je kozmetika, valjda.
To je nešto što ja jedva čekam, ostalima je možda nebitno.

Meni najviše zbog opcije scan u kamera aplikaciji gde će ,konačno, dokument da bude kao skeniran ,a ne obična fotografija. Kako to rade Xiaomi i Honor, Samsung je tuga. Drugo mogućnost potpune kostumizacije kontrolnog centra. AirDrop u quickshare, mislim da su rekli da će da radi samo na 8.5 pa dalje. Ostalo je kozmetika, valjda.
To je nešto što ja jedva čekam, ostalima je možda nebitno.
Kada u kameri želiš da skeniraš dokument, software prepoznaje dokument i pojavi se T opcija za odabir dole u desnom ćošku, kada to odabereš pojavit će ti se i opcija SCAN u levom ćošku sa kojom ćeš moći da podesiš ivice dokumenta i taj isti da sačuvaš kao skenirani dokument...

I meni je ova opcija ok postojeca, ne znam kako je kod drugih...

@mematibas Naravno da to koristim ali sam mislio na krajnji rezultat koji je kropovana fotografija koja veze nema sa scanom. Kod Xiaomija i Honora je rezultat dva koplja iznad.

Kada u kameri želiš da skeniraš dokument, software prepoznaje dokument i pojavi se T opcija za odabir dole u desnom ćošku, kada to odabereš pojavit će ti se i opcija SCAN u levom ćošku sa kojom ćeš moći da podesiš ivice dokumenta i taj isti da sačuvaš kao skenirani dokument...
Da ali rezultat je kropovana forltografija a ne scan dokumenta. Jako iritirajuće

Nije to skeniran dokument, već fotografija, nema veze sa skeniranjem.

A šta nedostaje toj opciji? Mislim šta se tu mlše poboljšati imu toku procesa?

Ovako je microsoft lens radio prije 10 godina i ovako Samsung radi. Ne znam kakve će može prednosti donijeti nova opcija skeniranja?

Što se tiče OneuI 8.5 ja očekujem da ovaj Now Bar krene sa radom, ovako kako sada radi je nepotrebno smeće. Želim da mi sumira dan, želim da me podseća šta još imam da uradim, želim da mi javlja obaveze...

Treba da uzmem neki backup telefon preko operatera.
Ili ću uzeti S25 ili S26 mali. Ne zanima me plus ili ultra.

Da li dodavati novac za S26? Nije neka razlika, ali ako vrijedi dodati zašto da ne. Znam da je noviji, da ću imati duži softverski Support, ali ništa od toga Relano nije bitno jer će se telefon koristiti 2 godine po jedan dan nedeljno i ljeti češće.

Dakle baterija i ekran?
S25 uzmi. Jer s26 je generaciju noviji ali ima exynos( bjezi od njega glavom bez obzira)
Taj exynos 2600 na papiru obećava, ali jos uvijek se griju i trose bateriju ko ludi a tu je i njihov (samsungov)modem koji isto pije.
S25 ima sve od Qualcomma i modem i snapdragon procesor.
U toj seriji jedino S26U je iznimka jer on ima snapdragon. To sam ja odma rekao, cim sam vidio da u Ultru stavljaju snapdragon a u plus i vanila model exynos, reko pa oni u samsungu sami ne vjeruju svojim čipovima.

Nazad
Vrh Dno