samurai1974
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.04.2016
- Poena
- 215
Nema vise brisanja kesa iz bootloadera. Stvarno nisu normalni ovi iz samsunga kao da namerno govore nemojte vise samsung da kupujete.
Treba mi veći ekran, a i baterija. S25 + mi ne vredi 700+ evra, radije ću dodati onda još za Ultru. Zato sam mislio S25 FE da je rešenje.Sto bi to uzeo pored S25 ili S25 Edge?
Honor 400 pro,za manje para.Da li se isplati uzeti S25 FE 8/256 za 460 evra na KP? Nisam nikad imao telefon sa Exynos CPU , a naslušao sam se svega i svačega lošeg..😅
Ovde ista brzina 5g ili 4g,mada sve cesce je 4g punooo bolji i stabilniji od 5g.Gledam tako vasa merenja 5G brzine i uzmem da izmerim kod sebe, kad ono, 50 ne prelazi. Pogledam opis paketa, kad ono - to je limit, maltene na 90% paketa (ovde u De).
Ovaj njegov rezultat bude retkost, a obzirom da je A1 tu je upload jadan 10-15-20Mbps...
Jel samo na Ultri ili i na S25/S25+?Преглед вештачке интелигенције
The "Wipe cache partition" option has been removed from the Android Recovery menu on the Samsung Galaxy S25 Ultra following the February 2026 update
(One UI 8/8.5), restricting options to Reboot, Factory Reset, and Power off. This shift appears to be permanent, likely due to advancements in Android Runtime (ART) handling, making manual cache clearing obsolete.
Kao sto rekoh sve cine da ih kupci za....ju. Isteracu ovu ultru do sledeceg telefona i cisto sumnjam da ce sledeci telefon biti samsung. Mada i google sad radikalizuje aplikacije pa ce kao i kod is.anja instaliranje biti dozvoljeno samo pod njihovom dozvolom. Kako god ne dolazi dobro vreme za "slobodne" korisnike mobilnih telefona.
Mob za tebe:Преглед вештачке интелигенције
The "Wipe cache partition" option has been removed from the Android Recovery menu on the Samsung Galaxy S25 Ultra following the February 2026 update
(One UI 8/8.5), restricting options to Reboot, Factory Reset, and Power off. This shift appears to be permanent, likely due to advancements in Android Runtime (ART) handling, making manual cache clearing obsolete.
Kao sto rekoh sve cine da ih kupci za....ju. Isteracu ovu ultru do sledeceg telefona i cisto sumnjam da ce sledeci telefon biti samsung. Mada i google sad radikalizuje aplikacije pa ce kao i kod is.anja instaliranje biti dozvoljeno samo pod njihovom dozvolom. Kako god ne dolazi dobro vreme za "slobodne" korisnike mobilnih telefona.
Poješće ih kinezi sve kao i u autoindustriji, samo sa malo utegnu neke stvari u UIПреглед вештачке интелигенције
Nećeš moći jer sam ja skoro prešao na 5xl tarifu i nisam ufatio 😁Bas cu da vidim kad na Mts u promenim paket na neku 5-cu, za metar dana da li cu moci da ufatim 5G, ali ni sada nista ne gubim...
Nema ni kod mene .MTSNi posle februarskog ažuriranja nema 5G na Globaltel/Yettel (verovatno ni na MTS). CSC EUX. Ima li leka? Promena CSC do sada nije pomagala.
Kakvi su utisci posle ažuriranja? Jel su nešto zeznuli ili je sve kako treba?
Kod mene je isto sve ko i pre februarskog updateaKakvi su utisci posle ažuriranja? Jel su nešto zeznuli ili je sve kako treba?
Izgleda da je i ovo individualno, ja sam vratio sa Tajlanda na EUX, proradilo. Opet vratim na Tajland sad radi na oba broja (mts i yettel).Nema ni kod mene .MTS
I ja sam mislio da ce proraditi.
Promeni na EGY CSC
Znaci do mreze je.Meni je čudno što sam u romingu u Italiji na mts-ovoj kartici imao 5g, a u Srbiji nemam.
Znači ista kartica, isti telefon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari