Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Pa, ja sam promenio csc da bi dobio snimanje razgovora.

Nikad nikakav problem, godinama unazad na bilo kom Samsungu iz flagship range-a. Ocigledno je do osetljivosti pojedinaca. Do pre 2 godine PWM nije postojao kao pojam i niko se nije zalio, i vidi ga sad, svi bolesljivi odjednom..
To što ti nisi znao za PWM ne znaci da nije postojao i da se nije pricalo.Baš za Sasmungove modele su pricali jos od 2014=2015 godine.

Ja sam bas mislio suprotno, da se vremenom zaboravilo. Ranije se dosta pricalo o tome na forumu, sada gotovo nigde ne vidim.

Deluje mi da mi je bolje od kako sam procackao podesavanja boja, velicine fonta i Extra dim opcije. Videcemo.

Pa, ja sam promenio csc da bi dobio snimanje razgovora.
Mislis na opciju koja ide uz sam telefon tokom poziva? Cube ACR sa samsung stora radi posao na nekoliko modela koliko sam probao i snima sve aplikacije i razgovore, mozda si uradio overkill...

Iskreno, na ovom telefonu nisam probao Cube ACR. Probao sam na prethodnim (S23...) i nije radila aplikacija kako treba. Ovo je za sada, po meni, najjednostavnije za snimanje razgovora.

Sve te aplikacije sa Google play-a pate od istog nedostatka. Ako ne uključiš spikerfon u toku snimanja, sagovornik se snimi nekoliko puta tiše (do nerazumljivosti) nego govornik na telefonu. Kada se uključi spikerfon-onda se sve lepo čuje sa obe strane.

To krece danas od promocije. Mada vidim moja baterija i par dana vec slabija, a to je zato sto je onaj lik iz Dubaija "leakovao" novu s26u. Gotovo, svi idemo na 26

Samo da se javim sa S25U posle nekih 6m baterija kao prvog dana 7-9h SoT na 100%
0 system updates niti ce ih biti
Telefon radi savršeno

@marko_ns Ja instraliram svaki update, a screenshot SoT-a je na prethodnoj strani, baci pogled. 🙂

Lepo ali posle pakla sa S23U i system updates ne želim uopšte ni 1% da rizikujem
Prvi put u životu imam telefon gde ne razmišljam previše dal će me izdati baterija
Mada ostaje još summer test i razne avanture po planini + trčanje

Svaka čast, ja mu puknem update odmah, to je jače od mene. Ali dobro, dokle god izdrži dan, manje bitno koliki je SOT (iako se s vremena na vrijeme javim oko toga jer se čudu ne mogu načuditi odakle tolike razlike a isti telefon. 🙂)

I posle neko pita sto flesujem telefon... Jednom nedeljno security update, ne brinem oce mi upropastiti battery life ili nesto drugo... Malo li je?

Kupujem S25 čim izađe LineageOS za njega, ta veličina mi je idealna.

E ovaj ću stvarno preskočiti pa javljajte vi hrabri 😀 Nakon nikad gore nove Ultre, vjerujem da će se krenuti u sabotažu S25U kako bi bustovali prodaju, jer ove godine su bukvalno svi složni da su failovali.

Dodjite na mracnu stranu,ovde sve radi bez greske.🤣🤣🤣

Svaka čast, ja mu puknem update odmah, to je jače od mene. Ali dobro, dokle god izdrži dan, manje bitno koliki je SOT (iako se s vremena na vrijeme javim oko toga jer se čudu ne mogu načuditi odakle tolike razlike a isti telefon. 🙂)
Ja jos koristim 8.5 beta sa svim update-ovima.
Telefon leti, o SoT i ne razmisljam ali ne pamtim kad sam dan (od 07:00-23:00) zavrsio sa ispod 30% baterije.

Znaci "unistice" s25u da bi korisnici uzeli s26u? A oni sto se iznerviraju jer im je telefon "unisten" ce opet da uzmu Samsung od 1200e.. pa pre mislim da ce promeniti brend. Moj s23+ slavi drugi rodjendan kod kuma, uopste ne vidim da je bilo sta unisteno, sta vise covek zadovoljan telefonom.

Privremeno, tj. na izlasku nove serije, pa svake godine je situacija takva. Taj launch je bitan, posle oni izbace update u kojem vrate na prethodno stanje kod starijih modela. Znam da zvuči kao teorija zavjere ali moje a i iskustvo mnogih je takvo.

Da li se isplati uzeti S25 FE 8/256 za 460 evra na KP? Nisam nikad imao telefon sa Exynos CPU , a naslušao sam se svega i svačega lošeg..😅

Sto bi to uzeo pored S25 ili S25 Edge?

Nazad
Vrh Dno