Jel postoji neka varijanta da se kompletno obriše ciklusi punjenja na Ultri? Našao jako lepu cenu,međutim telefon star 3 meseca a svega ima 14 ciklusa punjenja. Kaže da je stajao u fioci. Nešto sam skeptičan
Naravno, sve je moguce. Ali to je stvar na nivou fermvera, root je nuzan. U pitanju je skoro pa hardverska stvar, tako da je u pitanju bas mnogo ozbiljno *****avanje da bi covek to uradio. A, pitanje bi bilo sta bi time dobio tacno? Da spustis neku brojku nebitnu sa 30 na 14?
Meni je sutra mesec dana kako imam telefon, korisim ga svaki dan u punom kapacitetu. Foto, video, AOD, igrice, brauzer, muzika na bt, drustvene mreze, timsovi, autentifikatori i ceo paket ms uzasa..
Sada sam na 13 ciklusa i 40% baterije.
Hipoteticki da ga koristim kao drugi telefon sa ispod 1 sat sota dnevno, mislim da bih laaaaaagano izvukao 3 meseca sa 14 ciklusa. Kada bih ga korisio samo vikendom, pun gas, nema sanse da bih uspeo da obrnem 14 ciklusa za 3 meseca.
Drugim recima, 10x verovatnije da ima 14 ciklusa, nego da se neko *****avao sa tim da djira tu meru.
Doduse da sam toliko sumnjicav zaobisao bih tu kupovinu u svakom slucaju.