Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Da ne smaram vise sa Dijasporom

Sto se Dijaspore tice, trenutno vise nema ni jedan model obicne S25ice (128/256) na stanju, ja sam preko kontakt centar dobio odgovor da je moja posiljka od prosle nedelje prosla i da ocekujem isporuku. Tako da ako neko zeli slucajno sada da poruci sa dijaspore S25 bilo koji model (Obican, + ili Ultru) najbolje da nazove kontakt centar i raspita se putem njih za stanje uredjaja, kako ne bi uzaludno porucio preko sajta i cekao bezveze

Jel ovo neko zezanja?
Platiš 200 evra za 2g i opet moraš dodati učešća 100 evra za npr zamenu ekrana? 🤣
Telefoni 2x skuplji nego bilo gde u svetu, kakav kriminal!

Prilozi

• Screenshot_20250923_121407_Google.jpg
    Screenshot_20250923_121407_Google.jpg
    174.7 KB · Pregleda: 210
Ako je neko skoro uzimao onaj brzi 45w punjac moze info (u dm ako ne ovde), gde je trenutno najpovoljniji... Ona opcija sa kablom me zanima...

Jel ovo neko zezanja?
Platiš 200 evra za 2g i opet moraš dodati učešća 100 evra za npr zamenu ekrana? 🤣
Ja sam to uzeo u svom entuzijazmu na početku sa S25+ preko tel ti hajpuju i neki mir (i pored sumanutog učešća koje te štiti samo od ekrana ili matične ploče realno) sam imao. Sada posle više meseci baš razmišljam da prestanem sa tim osiguranjem.

Planiram fabricki reset telefon ali me brine kako se prijaviti na nalog opet jer nudi samo opciju Google upit za ponovnu prijavu (ništa broj telefona i sl) a trenutno nemam pristup drugom telefonu. Da li neko zna kako zaobići i prijaviti se na nalog potvrdom SMS kodom? Hvala

Edit: S25+ je u pitanju

Jel ovo neko zezanja?

Zamena ekrana na flagshipovima je svih ovih godina bila oko 300e u ovlascenom, tako da je to to ***

Ja sam to uzeo u svom entuzijazmu na početku sa S25+ preko tel ti hajpuju i neki mir (i pored sumanutog učešća koje te štiti samo od ekrana ili matične ploče realno) sam imao. Sada posle više meseci baš razmišljam da prestanem sa tim osiguranjem.
Mene su svojevremeno u A1/VIP naterali da ga uzmem, kao mora, takav je paket koji kupuješ, prvi mesec je bilo besplatno, a nakon prvog meseca možeš da ga otkažeš. Naravno da sam zaboravio da ga otkažem bar 2-3 meseca....

Na moru sam izgrebao sadasnju Nillkin Nature za sve pare, a uzgred mi je i naprslo staklo pa sam narucio zamenu.
stiglo iz kine za 18 dana, od toga poslednjih 5 dana je blejalo u posti ispred zgrade.

Videcemo kako ce da prodje montaza novog stakla, trebalo bi da je ***** proof :)

Prilozi

• 20250923_133548.jpg
    20250923_133548.jpg
    164.4 KB · Pregleda: 156
  • Screenshot_20250923_122911_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250923_122911_AliExpress.jpg
    106.5 KB · Pregleda: 131
Na moru sam izgrebao sadasnju Nillkin Nature za sve pare, a uzgred mi je i naprslo staklo pa sam narucio zamenu.
stiglo iz kine za 18 dana, od toga poslednjih 5 dana je blejalo u posti ispred zgrade.

Videcemo kako ce da prodje montaza novog stakla, trebalo bi da je ***** proof :)
Kako ti radi otisak prsta sa ovim staklom?

Nije pitanje vezano za promociju, pa ne znam jel može da se reši :)
Stalno mi u pozadini radi Voice wake-up.
Mislio sam da sam pogasio sve te Bixby gluposti, ali eto

Kako ti radi otisak prsta sa ovim staklom?
Iskreno, za sada mi deluje da radi neuporedivo bolje u odnosu na neko staklo koje su mi zalepili u trznom centru. Rano mi je jos da sudim, ali mislim da ako ovako nastavi bicu prezadovoljan jer sam pizdeo na ono staro staklo.

Sto se montaze tice, jeste jako prosta, ali ja nisam uspeo idealno da zalepim 😂
Msm, ne primecuje se falinka ako bas bas bas ne zagledas. Tamo na snimku sve je u tri poteza, dok kod mene kako sam skidao ovaj nosac je krenulo i da se dize staklo i ***..

A evo i koliko je pozutela stara Nillkin Nature maska za nekih skoro 8 meseci koriscenja.

Prilozi

• 20250923_145149.jpg
    20250923_145149.jpg
    304.9 KB · Pregleda: 88
  • 20250923_145209.jpg
    20250923_145209.jpg
    118.1 KB · Pregleda: 67

Deluje odličan način da se lepi staklo?
Javi kad ga postaviš
Nisam ni gledao koje staklo da uzimam za S25U kad konačno nađem na oglasima crni 512GB
Dal prilazi lepo u Nillkin futrolu?
Jer uzeo bi opet Nillkin Frosted shield magnetic pro kao i na S23U

Nisam znao da ima i ovaj Nillkin Carbon case
Deluje baš dobro ne znam samo kakav je grip? Jel ima negde po BG tržnim centrima?

I just found this on AliExpress:
€33.43 | For Samsung Galaxy S25 Ultra MagSafe Case NILLKIN CarboProp Aramid Fiber Magnetic Case Camera Stand Cover For Samsung S25Ultra

Prilozi

• Screenshot_20250923_154548_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250923_154548_AliExpress.jpg
    315.1 KB · Pregleda: 109
Nikakav. Ja sam imao takvu za iPhone. Odlično leži ali je jako klizava, sve ovo što je "karbon" je potpuno glatko, bez ikakvog gripa, skuplja otiske i kliza

Planiram fabricki reset telefon ali me brine kako se prijaviti na nalog opet jer nudi samo opciju Google upit za ponovnu prijavu (ništa broj telefona i sl) a trenutno nemam pristup drugom telefonu. Da li neko zna kako zaobići i prijaviti se na nalog potvrdom SMS kodom? Hvala

Edit: S25+ je u pitanju
Idi preko kompa u Google account, pa tamo isključi 2 step verifikaciju..
Kad se prijaviš u telefonu sa svojim gmailem da ti ne traži ponovnu potvrdu..
Kad to uradiš, posle aktiviraj ponovo 2 steps.

Nisam znao da ima i ovaj Nillkin Carbon case
Deluje baš dobro ne znam samo kakav je grip? Jel ima negde po BG tržnim centrima?

I just found this on AliExpress:
€33.43 | For Samsung Galaxy S25 Ultra MagSafe Case NILLKIN CarboProp Aramid Fiber Magnetic Case Camera Stand Cover For Samsung S25Ultra

Nillkin je bio da se uzme u novom Merkatoru, kad udješ sa parkinga pa sa leve strane.

Ja sam u subotu porucio i platio i odmah dobio fiskalni (poslali na mail) preko dijaspore, rekose mi da se uglavnom ceka do 10 radnih dana.

Šta me briga odakle nabavljaju, dokle god daju domaću garanciju po ovoj ceni sa promocijom. Ja malopre poručio mali od 256, potvrda mi stigla brzo. Taman dva telefona za po porodici. Ona teget/plava boja jako lepa uživo, prvi put da ima neka boja da mi se svidi da ne moram crni

Poslednja izmena:
Šta me briga odakle nabavljaju, dokle god daju domaću garanciju po ovoj ceni sa promocijom. Ja malopre poručio mali od 256, potvrda mi stigla brzo. Taman dva telefona za po porodici. Ona teget/plava boja jako lepa uživo, prvi put da ima neka boja da mi se svidi da ne moram crni
Nadam se da ce ti stici, a verujem da si procitao moj komentar gore prvi na ovoj strani

Ne vidim zašto ne bi. Jedna generička i još jedna direktna potvrda od agenta prodaje da stiže za 10 dana max. Ako ne ispoštuju ta dva mejla koja su sami poslali... videćemo. I sad ga nema više na sajtu

Ne vidim zašto ne bi. Jedna generička i još jedna direktna potvrda od agenta prodaje da stiže za 10 dana max. Ako ne ispoštuju ta dva mejla koja su sami poslali... videćemo
To je to onda u sustini, sad koga oni vrte, da meni govori preko call centra da nemaju na stanju i da je cekanje do 10 dana a nekad to uglavnom i duze i da je potrebno avansno placanje radi potvrde rezervacije uredjaja ja ne znam. Mozda im je to samo igranka kako bi izvukli odma novac.

Zato sam ja odabrao plaćanje pouzećem pa kako god da bude. I da ne bi neko odmah rekao kako je offtopic, pričamo o modelu iz imena teme, i razmenjujemo iskustva. Ako se neko od nas zezne, ne moraju svi

Deluje odličan način da se lepi staklo?
Javi kad ga postaviš
Nisam ni gledao koje staklo da uzimam za S25U kad konačno nađem na oglasima crni 512GB
Dal prilazi lepo u Nillkin futrolu?
Jer uzeo bi opet Nillkin Frosted shield magnetic pro kao i na S23U

Iskreno bas sam zadovoljan kako radi otisak. Staklo nema onaj crni okvir kao ova obicna po trznim centrima i onda se oseti prelaz, ali ako uzmes masku koja hvata telefon sa svih strana (kao sto Nillkin radi) onda taman legne sve gde treba :)

Ja sam već pisao, al evo opet. Na S23 sam imao foliju iz Viper servisa, otisak radi kao da nema ništa na ekranu. Ako baš ne mora staklo, moja preporuka je ova hidrogel folija. Možda ima još negde, al ja sam koristio ovu

Viper koristi istu mašinu/aplikaciju za sečenje folija kao i Promobi. :) Odlične su, ali i ništa manje dobre od onih sa Alija za dosta manje novca, koga ne mrzi da čeka 3-4 nedelje.

Vrh Dno