Jel ima veze sa ovim review-om: ?Zato su sluške težak s**t. Ja prosto ne verujem, šta je ovo, sunce ti?!?
Imao sam razne slušalice prethodnih godina (od onih raznih Sony WF1000 i WH1000, Airpods obične, Pro i Max, itd), ali stvarno nisam imao neka vanredna očekivanja od ovih Samsung Buds3. Prosto da mogu da vrše fuinkciju dok sam u šetnji, putujem, itd.
Ovo je katastrofa kvalitet - zvuk je tako plitak i površan, da ja prosto nemam reči. Ajd' što je zvuk katastrofa, al' su zato neudobne do bola...
Ovakav kvalitet bih očekivao eventualno od generičkih kineskih slušalica koje koštaju 10-15$ na Temu-u.
Jel ima veze sa ovim review-om: ?
Jel ima veze sa ovim review-om: ?
Imaš zamenu MyInstaNasao stariju verziju instagrama, iz kraja aprila - pocetak maja. Ne crpi bateriju kao ove nove verzije. Ali, aplikacija se sama apdejtuje iako je iskljucen automatic update u play store i samsung store. Jel ovo realno??? kako da forsiram da ne apdejtuje aplikaciju?
Cime šalju? Post express, d, aks?
Cime šalju? Post express, d, aks?
Jesi ima najavu?
Prijavio se oko 10.4.
Eto, svakom zapadne drugačije. Nit' su mi poslali email o isporuci paketa, nit' mi je iko tražio ličnu kartu. Zapravo nisam ništa ni potpisao, samo uzeo paket od kurira.Stiže mail dan - dva pre isporuke da je paket preuzet za slanje. Dexpress isporučuje, ja nisam bio kod kuće a mora lično da se preuzme uz LK (tako bar reče kurir), odradio preusmerenje na paketomat u kraju.
Velika bruka i sramota za takvu firmu , nadam se da neko iz Samsunga čita ovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari