Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Zato su sluške težak s**t. Ja prosto ne verujem, šta je ovo, sunce ti?!?

Imao sam razne slušalice prethodnih godina (od onih raznih Sony WF1000 i WH1000, Airpods obične, Pro i Max, itd), ali stvarno nisam imao neka vanredna očekivanja od ovih Samsung Buds3. Prosto da mogu da vrše fuinkciju dok sam u šetnji, putujem, itd.

Ovo je katastrofa kvalitet - zvuk je tako plitak i površan, da ja prosto nemam reči. Ajd' što je zvuk katastrofa, al' su zato neudobne do bola...

Ovakav kvalitet bih očekivao eventualno od generičkih kineskih slušalica koje koštaju 10-15$ na Temu-u.

Poslednja izmena:
Zato su sluške težak s**t. Ja prosto ne verujem, šta je ovo, sunce ti?!?

Imao sam razne slušalice prethodnih godina (od onih raznih Sony WF1000 i WH1000, Airpods obične, Pro i Max, itd), ali stvarno nisam imao neka vanredna očekivanja od ovih Samsung Buds3. Prosto da mogu da vrše fuinkciju dok sam u šetnji, putujem, itd.

Ovo je katastrofa kvalitet - zvuk je tako plitak i površan, da ja prosto nemam reči. Ajd' što je zvuk katastrofa, al' su zato neudobne do bola...

Ovakav kvalitet bih očekivao eventualno od generičkih kineskih slušalica koje koštaju 10-15$ na Temu-u.
Jel ima veze sa ovim review-om: ?

Ja sam se ponovio za Buds3 Pro i prezadovoljan sam kakav je zvuk, jeste da je razlika u ceni solidna u odnosu Buds3 obicne...

@shomiNBGD ja ih imam i tek sinoć sam provalio da mogu da svetle non stop ako ih u rukama istovremeno držiš tj dugme na njima aktiviraš. I na tel biraš 3 načina, da diše svetlo, brže oscilira ili samo stoji fiksno upaljeno. Airpods2 pro skupljaju prašinu, ove su malo bolje. Koju boju si našao, bele ili sive?

Bele su mi bile lepse pa sam uzeo njih, sto se kaze bez papira.
*****o sam se jer sam za malu razliku mogao da uzmem preko Ananasa sa 2g garancije, ali sta je tu je...

Jel ima veze sa ovim review-om: ?

Volim Bench kao da su mi rod rođeni, ali im za audio sekcije recenzija ne verujem ništa.

Davnih dana sam kupio Nokiu 5800, dao skoro celu platu na istu. Jedan od glavnih razloga što sam ga kupio je bio što su u Bench recenziji rekli da je to verovatno telefon sa najboljim / najjačim zvukom na tržištu. Smorio sam se ko zmaj kad sam ga raspakovao i skontao da je suv prosek od zvuka...

Nasao stariju verziju instagrama, iz kraja aprila - pocetak maja. Ne crpi bateriju kao ove nove verzije. Ali, aplikacija se sama apdejtuje iako je iskljucen automatic update u play store i samsung store. Jel ovo realno??? kako da forsiram da ne apdejtuje aplikaciju?
Imaš zamenu MyInsta
Obična app je neviđeno smeće i battery killer

Kacio sam u drugoj temi,ovu sam instalirao i dobio sigurno pola sata,sat sota vise na obicnom s23.A ni ne koristim Instagram toliko nego ko zna sta ta regularna verzija vrslja u pozadini...

Prilozi

• Screenshot_20250523_124523_My Files.jpg
    Screenshot_20250523_124523_My Files.jpg
    54 KB · Pregleda: 72
Da odlična app, može i da se ugasi ono da smara za update, download videos iz app
Ima li tako nešto za Facebook?

Mene zanima, ako su već podelili neke poklone i završili tu akciju, da li se očekuje neko spuštanje cene?

Razmišljam se izmedju S25 i Pixel 9A... S tim da sam stalno imao Samsunga i možda bih da probam da koristim DEX mod za Geforce Now :)

Cime šalju? Post express, d, aks?
Jesi ima najavu?
Prijavio se oko 10.4.

Zaboravih da pogledam, čini mi se da je bio Dexpress. ali postoji mala šanse da je bio ipak Bex.

Nikakve najave nije bilo, samo me jutros nazvao kurir da izađem po paket. Nije mi stigao ni SMS kao najava isporuke.

Stiže mail dan - dva pre isporuke da je paket preuzet za slanje. Dexpress isporučuje, ja nisam bio kod kuće a mora lično da se preuzme uz LK (tako bar reče kurir), odradio preusmerenje na paketomat u kraju.

Meni je mejl stigao taj dan kada sam preuzeo posiljku, nakon preuzimanja...

Stiže mail dan - dva pre isporuke da je paket preuzet za slanje. Dexpress isporučuje, ja nisam bio kod kuće a mora lično da se preuzme uz LK (tako bar reče kurir), odradio preusmerenje na paketomat u kraju.
Eto, svakom zapadne drugačije. Nit' su mi poslali email o isporuci paketa, nit' mi je iko tražio ličnu kartu. Zapravo nisam ništa ni potpisao, samo uzeo paket od kurira.

Citam ove komentare vezano za bateriju, i pitam se koristimo li mi isti telefon. Prvih par dana dok je 'ucio' obrwsce upotrebe, baterija je bila "djene-djene", kad je to zavrseno, ispod 8-9h sota nema, uglavnom je na preko 10h. BT konekcija sa satom stalno, GPS ukljucen stalno, 2k rezolucija, always-on samo na dodir, 4g non-stop jer wi-fi ne koristim uopste.

Evo na slici, 9h SoT za skroz iscedjenu bateriju. Ali od toga 4h igrica. Kad se ne igra, preko 10h bude laganica.

Prilozi

• Screenshot_20250522_222650_Device care.jpg
    Screenshot_20250522_222650_Device care.jpg
    62.7 KB · Pregleda: 45
Ma oni su nesto zeznuli, i to im je tradicija

Možda ima i uticaja da li je kupljen na "crnom tržištu" ili putem zvaničnih kanala, mada pre svega zavisi od načina korištenja.

Bio sam skeptican povodom instagrama, retko ga koristim, ali rekoh ajd da probam uninstall juce i evo vratila se baterija u neku normalu normalu...

Uzeo sam base S25 pre par meseci i telefon je super osim jedne stvari. Fotografisanje nocu. Ne verujem koliko lose izgledaju slike. Pixel 6a pravi osetno bolje fotke. Mozda cak i dnevne. Instalirao sam GCam i sa njim se dobije slican kvalitet kao na PIxelu, ali je app malo nestabilan i ponekad se cudno ponasa. Samsung mora mnogo da radi na softveru za kameru. Al' bas mnogo.

Ma jok brate, daj senzor od 500mp bolje zvuci :ROFLMAO:

Evo i mene da se upisem. Bilo mi je dosadno i kupim S25U samo zbog toga sto mi UI najvise odgovara. A imam Magic 7 pro. I ne znam sta da radim. Koji telefon da zadrzim. Jer oba imaju bas ZA i PROTIV. Honor brzo punjenje, extra dobra autonomija baterije (nikada nisam bio ispod 30%),laserko otljucavanje lica, prelepa pozadina telefona (lunar shadow gray), ekstremno dobri zvucnici.
Samsung dosadan ali ozbiljniji dizajn telefona, napokon malo zaobljen pa se laske drzi u ruci, malo laksi za 15ak grama, tanji. Ima 4 sociva (Honor 3). Kamera je u bojama realnija. Mislim da sam zbog kamere najvise uzeo Samsung. 1 ili 2 inca veci ekran.
Evo ne znam... svakako cu videti koji zadrzavam.
P.S. Za sada nisam primetio nesto oko baterije jer se jos uvek uci...

Nazad
Vrh Dno