Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Jedna stvar koja mi se ne svidja kod UI 8.5...
U toku razgovora ako pricate sa nekim na spikerfonu i prebacite na slusalicu displej telefona se gasi,sto nije bio slucaj kod UI 8.0
Kod mene se to ne dešava na S24U, evo baš sad probao...?

Evo danas sam apdejtovao na 8.5, što se mene tiče, neke vizuelne sitnice su pokvarili, ali ok, moraću da se naviknem. Ono čemu sam se radovao je podrška za Apple-ov AirDrop, ali iz nekog razloga mi ne radi, sve živo sam apdejtovao (i google services > system services > quick share).

@Sejk Није то класичан Air drop, као код ајфона. Када отвориш Quick share генериши qr kod на андроиду који скенираш ајфоном и ради. Није идеално, далеко од тога, али завршиће посао одлично када треба да се пребаце видео снимци, а да се не губи квалитет рецимо.
Иначе, визуелно овај нови UI изгледа доста лепше него претходни, који је био накарадан до бола, бар мени. Анимације су коначно доста боље и смишљеније, рецимо икона сата се помера у зависности колико је сати тренутно и тако доста неких ситница.

@Sejk Није то класичан Air drop, као код ајфона. Када отвориш Quick share генериши qr kod на андроиду који скенираш ајфоном и ради. Није идеално, далеко од тога, али завршиће посао одлично када треба да се пребаце видео снимци, а да се не губи квалитет рецимо.
Иначе, визуелно овај нови UI изгледа доста лепше него претходни, који је био накарадан до бола, бар мени. Анимације су коначно доста боље и смишљеније, рецимо икона сата се помера у зависности колико је сати тренутно и тако доста неких ситница.
Ikonica sata je i na OneUi 8.0 pokazivala tačno vreme, ali svakako je 8.5 doneo dosta poboljšanja.

Nazad
Vrh Dno