Da ali ako si pogledao detaljnije, on radi u pozadini non stop i drzi telefon budnimКолико ја видим, Google play services ти не узима много батерије, ни 1%.
To znam i sa time se slažem 1000%.Updateovi samsungovi jedu bat. To je postala javna tajna da oni degradiraju bat. kamere i sl raznoraznim nadogradnjama kako bi te naterali da kupis novi uredjaj. Ko ima s22/s23/s24u sa snapdragonom apsolutno mu ne treba s25u. Dokle god se ne pojavi novi model telefon radi odlicno, nakon izbacivanja novih modela nastaju problemi. Glad za profitom je nesnosna. Svake godine sada nakon par meseci novi model? Pa stvarno ne znam kome to vec nije postalo jasno.
Nisu uspeli da ga nađu?Pozdrav, posle ukradenog S23 razmišljam o S24 FE pa me zanimaju iskustva i mišljenje o modelu?
Ukraden u Crnoj Gori, pratili ga putem Samsung Find-a i u jednom trenutku ni traga ni glasa. Prijavljeno policiji, postoji mogucnost da se nadje ako ubace crnogorsku karticu. Inače je bio odličan telefon.Nisu uspeli da ga nađu?
Evo ga.Koliki je tvoj SoT ?
Ja imam A55 i izgleda isti problem..
Razmišljao sam da pređem na S24FE.
Pogledajte prilog 500303
To da cesto budi telefon je potpuno normalno, to je sistemska aplikacija, kljucna za rad svih aplikacija, i ponasa se sasvim normalno, kako na ovom, tako i na svim telefonima, bilo kog brenda.Evo ga.
Ne moze me niko na svetu ubediti da je ovo normalno.
Imao sam vec ovakav problem ranije ali ne mogu da se setim kako sam ga resio.
Uglavnom užas blagi!!!
Onda jedino za delove ,da se koristi ne možeUkraden u Crnoj Gori, pratili ga putem Samsung Find-a i u jednom trenutku ni traga ni glasa. Prijavljeno policiji, postoji mogucnost da se nadje ako ubace crnogorsku karticu. Inače je bio odličan telefon.
Kako god, šteta. Sad drugi jurimOnda jedino za delove ,da se koristi ne može
Svakako šteta. Bio u toj situaciji al meni su našli. Našli samo iz razloga što sam imao vezu i bio je prodat daljeKako god, šteta. Sad drugi jurim
Због тога су ти нашли иначе их не занима тоSvakako šteta. Bio u toj situaciji al meni su našli. Našli samo iz razloga što sam imao vezu i bio je prodat dalje
Da ali su mi rekli da mogu danas da odem do radnje i da uplatim avans za telefon, tako bih dobio račun i mogućnost registracije tj. važila bi mi promocija.Ja mislim da je datum fiskalnog onaj datum kad se izvrši primopredaja robe/usluga. Bar je tako po zakonu
Ja sam narucio 25u preko mts webshopa, na ugovoru koji treba da slikas za promociju nije bio datum pristizanja, nego datum kada oni odrade slanje. Isto sam bio na knap sa datumom kupovine ali je registracija prihvacena.Da ali su mi rekli da mogu danas da odem do radnje i da uplatim avans za telefon, tako bih dobio račun i mogućnost registracije tj. važila bi mi promocija.
Tako bar kažu u 'call centru'..
Da li neko zna kontakt tel ili mail firme zadužene za poklone ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari