Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Zato što se s24u još prodaje i konkurentna je. Za razliku od običnog s24 i s24fe. Naravno za novu seriju mora da se pogura prodaja, tako da ostade jedino s24u bez poklona.
Čudno ali izgleda da je tako

Zato što se s24u još prodaje i konkurentna je. Za razliku od običnog s24 i s24fe. Naravno za novu seriju mora da se pogura prodaja, tako da ostade jedino s24u bez poklona.
Čudno ali izgleda da je tako

Kapiram prodaja ali trebali su i za njega nesta dati realno iako je to top telefon i za narednih par godina opet je to model star skoro godinu ipo.

Kapiram prodaja ali trebali su i za njega nesta dati realno iako je to top telefon i za narednih par godina opet je to model star skoro godinu ipo.
"Star godinu ipo" 😳 ... A moj S24U iz Yettel-a , uzet 20.1.2025 🤔 ... On je čini mi se u martu prošle godine počeo da se isporučuje .

Da neko nema problema sa ulazom za punjenje, kao da ne naleze lepo? Obican s24 u pitanju, probao sam vise kablova. Nije blocking point, ali smara. Ne bih ni skontao da nisam koristio stari da prebacim nesto dok je bio na punjacu. Stari naleze skroz, a ovaj ne. Kada ga cimnem malo, kabal ispada.

Razlog zašto da S24, a zašto ne S25 (veća cijena) ili S23.

A tu razliku vidiš u čemu?
Sintetičkim testovima?

Ima li nešto da ne radi na S24?
Ima li u nekom poslu da S24 štuca u radu dok S25 to raznosi?

Svaki flegship sada raznosi sa performansama, ostalo je da samo svi ispeglaju baterije i cijene 😉

Po cemu je S24 bolji od S23? 😁
Isto se ne vidi razlika osim u testovima, bateriji koja traje isto ili minimalno krace jer ima Exynos. To sam konkretno video na istom ovakvom tipu videa na YT.
Realno poslednjih nekoliko godina prave inkrementalni napredak, ali po mom misljenju skok sa 8gb na 12gb rama jeste neka znacajnija razlika. Pre svega na duze staze, ne u ovom trenutku gde bi i na 6gb rama sve radilo kako treba.
Svakako ne mislim da je bilo koji od ova 3 navedena modela los, samo pokusavam objektivno da kazem da S25 jeste najbolji u odnosu na sva 3, kao sto ce S26 biti bolji od S25 i S27 od oba prethodna, ali to je i normalno jer u suprotnom niko nikad ne bi kupovao noviji model.

Snapdragon No1,i tu nema polemisanja mnogo,pokazalo se unazad kroz istoriju..
O Exynosu je mucno pricati vise..Odavno sve receno o tom najgorem SOCu.
Ko ne shvata neka istrazuje i UCI..
"Ima onih koji zele da uce i onih koji ne zele da uce.." 😀😀😀

Po cemu je S24 bolji od S23? 😁
Isto se ne vidi razlika osim u testovima, bateriji koja traje isto ili minimalno krace jer ima Exynos. To sam konkretno video na istom ovakvom tipu videa na YT.
Realno poslednjih nekoliko godina prave inkrementalni napredak, ali po mom misljenju skok sa 8gb na 12gb rama jeste neka znacajnija razlika. Pre svega na duze staze, ne u ovom trenutku gde bi i na 6gb rama sve radilo kako treba.
Svakako ne mislim da je bilo koji od ova 3 navedena modela los, samo pokusavam objektivno da kazem da S25 jeste najbolji u odnosu na sva 3, kao sto ce S26 biti bolji od S25 i S27 od oba prethodna, ali to je i normalno jer u suprotnom niko nikad ne bi kupovao noviji model.
Bukvalno po linku na YouTube o kamerama iznad tvojeg posta.

12GB je sigurno mnogo bolje od 8GB. Međutim realnog efekta takođe to nema na korišćenje uređaja. Više bi efekta bilo da dodaju 500mah bateriju nego 4GB ram.
6GB je standard evo nekoliko godina. Očekujem da model sa 8GB radi još 3 godine malo treba.

Znači stiže danas? 🙂

Ljudi koji su koristili betu na ultri, jel bilo nekog pomaka kod "shutter speed" problema?

Ako bude kao za svaki apdejt do sad - danas Koreja , a 1 -10 dana kasnije svi ostali.

Snapdragon No1,i tu nema polemisanja mnogo,pokazalo se unazad kroz istoriju..
O Exynosu je mucno pricati vise..Odavno sve receno o tom najgorem SOCu.
Ko ne shvata neka istrazuje i UCI..
"Ima onih koji zele da uce i onih koji ne zele da uce.." 😀😀😀
drugar, iakren savet, došao si pre godinu dana, što bi rekli u vosjci, imaš tri pishanja, a sad si prosuo znanje ljudima koji su ovde 20 godina. Get real!

drugar, iakren savet, došao si pre godinu dana, što bi rekli u vosjci, imaš tri pishanja, a sad si prosuo znanje ljudima koji su ovde 20 godina. Get real!
Nisam..😀
Prvi acc je banovan..Opusti se,trcis pred rudu ili volis na rudu.😉😊
I sam znas da sam prosuo znanje i da je SD dominira dugo godina unazad..Sa druge strane Exynos konstantno drzi najnizu poziciju,gori i od Kirina..Tako da...Relax and enjoy..
P.S.Kad se ko uclanio na forum nije merilo poznavanja neke tehnologije i njenih dostignuca,zar ne..?
Nevezano za mene i tvoj komentar oko toga..😉

Ima i onih koji voze i dalje jugice,keca,puntice..I oni kad se utegnu vrse posla,nema se toliko problema sa njima..Taj nizi segment..
Pq onda onaj segment auta od 5-10k,jos manje problema,idu dobro..
Pa onda ona viša klasa do 40-50k,babaroga..
A gde je ona lux kategorija preko 100k.?
U ovom slucaju kod Soceva je Snapdragona lux kategorija..Pricam za android...😀

Neeeego, stize li ikome Sedmica?

Nazad
Vrh Dno