Zato što se s24u još prodaje i konkurentna je. Za razliku od običnog s24 i s24fe. Naravno za novu seriju mora da se pogura prodaja, tako da ostade jedino s24u bez poklona.
Čudno ali izgleda da je tako
"Star godinu ipo" 😳 ... A moj S24U iz Yettel-a , uzet 20.1.2025 🤔 ... On je čini mi se u martu prošle godine počeo da se isporučuje .Kapiram prodaja ali trebali su i za njega nesta dati realno iako je to top telefon i za narednih par godina opet je to model star skoro godinu ipo.
"Star godinu ipo" 😳 ... A moj S24U iz Yettel-a , uzet 20.1.2025 🤔 ... On je čini mi se u martu prošle godine počeo da se isporučuje .
Bukvalno po linku na YouTube o kamerama iznad tvojeg posta.Po cemu je S24 bolji od S23? 😁
Isto se ne vidi razlika osim u testovima, bateriji koja traje isto ili minimalno krace jer ima Exynos. To sam konkretno video na istom ovakvom tipu videa na YT.
Realno poslednjih nekoliko godina prave inkrementalni napredak, ali po mom misljenju skok sa 8gb na 12gb rama jeste neka znacajnija razlika. Pre svega na duze staze, ne u ovom trenutku gde bi i na 6gb rama sve radilo kako treba.
Svakako ne mislim da je bilo koji od ova 3 navedena modela los, samo pokusavam objektivno da kazem da S25 jeste najbolji u odnosu na sva 3, kao sto ce S26 biti bolji od S25 i S27 od oba prethodna, ali to je i normalno jer u suprotnom niko nikad ne bi kupovao noviji model.
Sutra krece zvanicno,e sada kad ce kome stici niko ne zna,mozda cak polovinom mjeseca.Neces biti sutra,tek je sledeci nedelju dana ...![]()
![]()
https://samsungmagazine.eu/sr/2025/...t-one-ui-7-0-zde-je-vse-co-potrebujete-vedet/
Jedino ako Samsung nas vidi kao deo Evrope 😂Znači stiže danas? 🙂
drugar, iakren savet, došao si pre godinu dana, što bi rekli u vosjci, imaš tri pishanja, a sad si prosuo znanje ljudima koji su ovde 20 godina. Get real!Snapdragon No1,i tu nema polemisanja mnogo,pokazalo se unazad kroz istoriju..
O Exynosu je mucno pricati vise..Odavno sve receno o tom najgorem SOCu.
Ko ne shvata neka istrazuje i UCI..
"Ima onih koji zele da uce i onih koji ne zele da uce.." 😀😀😀
Nisam..😀drugar, iakren savet, došao si pre godinu dana, što bi rekli u vosjci, imaš tri pishanja, a sad si prosuo znanje ljudima koji su ovde 20 godina. Get real!
Ima...eno ih u Pionirskom parku. Inače, dvojica kolega imaju mali S24 i nikakvih problema nemaju, ni sa signalom ni sa baterijom. Samo kažem..."Ima onih koji zele da uce"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari