Imao sam ovakav problem ali na A52S, kad god telefon rucno restartujem ili apdejtuje sistema pa mora reset on prilikom ponovnog paljenja gubi mrezu i stoji kao upaljen avio rezim a zapravo nije. Brisanje cache iz recovery moda ce ti pomoci ali samo trenutno sve dok ne mora ponovo da se upali/ugasi, nosio sam ga u 3 servisa niko nije mogao da mi resi problem trajno sve je bilo proveremeno i na kraju sam prodao telefonJel neko imao ovaj problem? Nema mreže, kao da je uključen avionski režim, ali nije
Nije onaj sto dolazi uz telefon. Napisao sam gore, kabl je Samsungov od 5A, kupljen naknadno.Jel c na c kabel došao uz punjač ili uz telefon? Ako je onaj tanki što ide uz telefon nemoj dalje tražiti razlog.
Sve je to ispostovano, uboden kabl u type C ulaz koji daje max 65W a i kabl je Samsungov od 5A. Mislim da se razumemo, nije mi to ni bitno toliko ali reko iz radoznalosti da pitam.Na usb C izlazu na punjacu bi trebalo da pusta tebi potrebnih 45 w, ali moze i kabl da zeza i da se podesi na tel brzo punjenja, kako je sve i objasnjeno. Ako nece nesto od ta tri ne valja + neka konekcija.
Varira izmedju 4600 i 4850mA.Skini program Ampere.
Zakači telefon na punjač pa vidi koliko ampera dobija telefon.
Možda Samsung isto označava i 25w i 45w. Svi moji Samsunzi su imali maksimalno 25w.
S24 Ultra je u pitanju a punjač je Samungov Trio 65W.A koji telefon je pitanju, ne vidim u čemu bi bio problem osim u punjaču, ovo je moj punjač za samsung 45w i uredno mi izbacuje super fast 2.0 ili kako vec ide.
Takodje na s24 ultra imam opciju samo brzo punjenje
Probaj ipak sa drugim kablom. Nema veze što je samsung original, može i on da ima fabričku grešku ili neko oštećenje konektoraNije onaj sto dolazi uz telefon. Napisao sam gore, kabl je Samsungov od 5A, kupljen naknadno.
Sve je to ispostovano, uboden kabl u type C ulaz koji daje max 65W a i kabl je Samsungov od 5A. Mislim da se razumemo, nije mi to ni bitno toliko ali reko iz radoznalosti da pitam.
Pa toliko ti može kabal 5A ili 5000mA.Varira izmedju 4600 i 4850mA.
Original punjač i kabal? Gde su kupljeni?S24 Ultra je u pitanju a punjač je Samungov Trio 65W.
Da, obe stvari. Kupljeno u Srbiji. Kabl uzet u Giga a punjač dobijen od Samsunga još dok je bila ona promocija kad se odradi preorder telefona, odgleda event kad su ih predstvljali i odradi registracija.Original punjač i kabal? Gde su kupljeni?
Da ne ostane nedorečeno, izgleda da sam rešio problem, jedva. Ništa nije pomagalo od ovoga što je predloženo, clear cache partition takođe ništa nije popravio, na internetu ima dosta ovakvih primera i nigde nema konkretnih rešenja, spominje se ovo što je i ovde predlagano. Stanje se sredilo nakon zabrane WhatsApp-u da sinhronizuje kontakte i instalacije Good guardians aplikacije, odnosno pokretanja Galaxy app booster koja je njegov deo. Ne znam šta je od ove dve stvari pomoglo, ali se nakon toga potrošnja contact storage-a vratila sa 20% (!) baterije dnevno na normalnih 0,2-0,5%Nažalost, ne pomaže ni jedno ni drugo, i dalje tražim rešenje.
stas se sikirate bitce do kraja godine jamacno
Ja sam kupio u Lidlu bio 1000 din. valjda je 35w i sa njime punim. Baterija uzme koliko joj je potrebno a iz takvog punjača maximalno može da povuče 35w.S24 obicni , posavjetujte me adapter koji da kupim i gdje .
Imam kuci 33w
Kazu da je standard 25 w ali da slabije puni .
Dal smije 45 w jeli dozvoljeno za njega i ako jeste koji da uzmem i dal tada mijenjam i kabal.
Hoce li stetiti za pocetak 33 w od Xiaomia adapter da se koristi?
Od 20 do 100% meni napuni za 1 sat punjacem od 25w. Sta ti pise na ekranu koliko mu je potrebno vremena? Vjerovatno je punjac ili kablo u problemuS24U se jako sporo puni. Punjač je od 25w, Samsung originalni, prije toga preko njega punjeni S22U i Pixel 8 Pro, sve uredno. Razumijem da nemam Super fast charging 2.0, ali evo recimo jutros stavljen oko 5 ujutru na punjač pri 19% baterije, do 100% je došlo tek oko 9, 9;15, što je bizarno. Sve u podešavanjima je uredno, isključen adaptive charging, sve stavljeno na najbrže moguće, dva različita kabla sam probao. Naručio sam 45w punjač, ako situacija ne bude drastično bolja, onda ne znam da li je telefon za popravku. Što se tiče same baterije, ona izgura cijeli dan bez problema, self discharge je skoro nepostojeći, tako da ne bi trebalo da je do nje.
U momentu kopcanja na punjac tako nesto i kaze, oko sat, sat i 10 minuta, medjutim kako punjenje odmice, sve vise se to produzuje nekako. Ne znam, mislim da nije do punjaca ili kabla, jer sam probao dva razlicita, a punjac je uredno radio na svim proslim telefonima, meni ovo vise djeluje na neki softverski bag, neko neoptimizovano punjenje ili tako nesto.Od 20 do 100% meni napuni za 1 sat punjacem od 25w. Sta ti pise na ekranu koliko mu je potrebno vremena? Vjerovatno je punjac ili kablo u problemu
Uzeh s24 medjutim sto sam primijetio strasno mi se baterija brzo prazni imao sam prije 10 pro redmi pa mozda zbog toga sa telefon sam zadovoljan kamera i koliko je brz ali mi to bode oci.
Odradio sam apdejt i sa njim je tako. Kolimo vam moze baterija izgurati ?
Ima li nekih opcija dje se moze vise dobiti na bateriji.
Za manje od tri sata koriscenja gdje je recimo 2i malo nesto full bilo . Potrosimo je 31 posto. Osvjetljenje je na minimum bilo. Vala mnogo.
Znaci ona ne moze pola dana izgurati .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari