Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Ljudi nemoj da nam kudite S24U, ako vidi Samsung šta pišemo pustiće ažuriranje 7.0 za Srbiju u oktobru.

nerealno je i ocekivati veci napredak za samo godinu dana. ali pogledajte kakvi su nam telefoni bili pre 10 godina, i kakvi su bili pre 20 pa onda procenitie kakav je napredak.

nov telefon svake godine kupuje onaj ko ima iznadprosecna (za srpske uslove) primanja, a ovi telefoni iz S serije mogu lagano da traju bar 4 godine i onda se svakako vidi znacajan napredak, npr sa s20u na s24u
Nerealno je ocekivati i vece cene svake godine ako nema unapredjenja.

Predlažem Samsungu da nama nasamarenim koji smo kupili S24U za koga su govorili da je čudo božije u odnosu na S23U a ispostavilo se da nije, da im damo S24U i 50eu za S25U. Ajmo ljudi u red da se upišemo u spiskove za zamenu.
Ne bih menjao S24U za onakav dizajn S25U ni u ludilu. 🤣🤣

Znaš kako meni je ovo prvi S koji fura Note liniju i mogu ti reći da mi stvarno malo uglovi bodu dlanove, zato kao neko ko nije zaljubljen u Note izgled lagano bi mogao da predjem na S25U ali da mi ga Samsung pokloni, jedino tako.

Nerealno je ocekivati i vece cene svake godine ako nema unapredjenja.

Nema ni Munchmallow nikakva unapređenja pa je svake godine sve skuplji. Ako meriš cenu telefona u naturi videćeš da nisu poskupeli ni pola Munchmallow-a. Možda su čak i jeftiniji. 😁

28.10 se prijavio za poklone i sve okej.A evo 18.01.2025 nisam mail dobio da ocekujem poklone uopste.Pisao Samsung podrsci mail, napisali krajnji rok za isporuku je 31.01.2025.
Ja sam poslao prijavu 2.10, a 3.10, su mi odgovorili da je prijava uspesna i da ce me kontaktirati kurir. Upravo poslao mail ovima iz XYZ, pa ako ne odgovore nista, zvacu ih da vidim sta se desava.

Koji DNS preporucujete, jer ubise me reklame... Ili da pocnem Brave da koristim?

dns.adguard.com

Ja sam poslao prijavu 2.10, a 3.10, su mi odgovorili da je prijava uspesna i da ce me kontaktirati kurir. Upravo poslao mail ovima iz XYZ, pa ako ne odgovore nista, zvacu ih da vidim sta se desava.
A prijavu radio 28.10 uvece i u roku od pola sata dobio da je uspesna prijava.Nisam ih pozvao samo mail slao, juce mi stigao mail 22.01 da je predato kurirskoj sluzbi.

Jedno pitanje za sve iz radoznalosti..
U slučaju kradje telefona, da li Samsung ima fazon zastite kao jabuka tj da nema vise niko pristup telefonu dok god ga ne otkljuca a npr resetovna je preko recovery-a?
Ili nesto slicno kao jabuka tj cime dobije komunikaciju na netu da je ukraden, on se zakljuca ili to moze macku o rep da se okaci?

Stigao januarski

Prilozi

• Screenshot_20250123_171943_Software update.jpg
    Screenshot_20250123_171943_Software update.jpg
    82 KB · Pregleda: 102
Ja se ponadao da će ga preskočiti, što bi značilo da je oneui7 iza ćoška ali ovako...može se razvući i do marta.
Doduše i logičan je zastoj jer je novi ui prodajni adut za S25.

Pre marta i ne ocekujte, tek izbacili S25, da se malo slegne prasina pa onda. 😁
Btw, slao mail sinoc u vezi ovih poklona, i danas poslali. Tako da ko nije nek ih iscima mailom

Da li moze ,da se namesti ,da se upali ekran kad se telefon podigne npr sa stola?
Ne pronalazim nigde u opcijama.

Pre neki dan stigoše pokloni, ja sam se prijavio zadnjih dana akcije.

Uradjena prednarucba S25U 12/512 preko roaming(mobilni telefoni rs) firme i zbog greske u kucannju adrese(pogresna ulica) zvao sam ih za ispravku adrese tako da mi je gospodja koja se javila ljubazno objasnila da ce telefon poslati sledeceg cetvrtka. Kolko je to verovatno videcemo.

@zoreli_ Честитам. Последњи прави ноут, са све блутут оловком!

Ako ga malo isturpijaš po ćoškovima i smlatiš olovku o zid da crkne BT, eto ti S25U. 😁

Ali likovi prodaju 90 posto isti telefon, svaka cast nema sta, skidam kapu iskreno. Sem procesora i mozda brzina punjenja mada sumnjam 😀

Nazad
Vrh Dno