Nerealno je ocekivati i vece cene svake godine ako nema unapredjenja.nerealno je i ocekivati veci napredak za samo godinu dana. ali pogledajte kakvi su nam telefoni bili pre 10 godina, i kakvi su bili pre 20 pa onda procenitie kakav je napredak.
nov telefon svake godine kupuje onaj ko ima iznadprosecna (za srpske uslove) primanja, a ovi telefoni iz S serije mogu lagano da traju bar 4 godine i onda se svakako vidi znacajan napredak, npr sa s20u na s24u
Ne bih menjao S24U za onakav dizajn S25U ni u ludilu. 🤣🤣Predlažem Samsungu da nama nasamarenim koji smo kupili S24U za koga su govorili da je čudo božije u odnosu na S23U a ispostavilo se da nije, da im damo S24U i 50eu za S25U. Ajmo ljudi u red da se upišemo u spiskove za zamenu.
Nerealno je ocekivati i vece cene svake godine ako nema unapredjenja.
Ja sam poslao prijavu 2.10, a 3.10, su mi odgovorili da je prijava uspesna i da ce me kontaktirati kurir. Upravo poslao mail ovima iz XYZ, pa ako ne odgovore nista, zvacu ih da vidim sta se desava.28.10 se prijavio za poklone i sve okej.A evo 18.01.2025 nisam mail dobio da ocekujem poklone uopste.Pisao Samsung podrsci mail, napisali krajnji rok za isporuku je 31.01.2025.
A prijavu radio 28.10 uvece i u roku od pola sata dobio da je uspesna prijava.Nisam ih pozvao samo mail slao, juce mi stigao mail 22.01 da je predato kurirskoj sluzbi.Ja sam poslao prijavu 2.10, a 3.10, su mi odgovorili da je prijava uspesna i da ce me kontaktirati kurir. Upravo poslao mail ovima iz XYZ, pa ako ne odgovore nista, zvacu ih da vidim sta se desava.
Lift to wake...Da li moze ,da se namesti ,da se upali ekran kad se telefon podigne npr sa stola?
Ne pronalazim nigde u opcijama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari