Das na maske i stakla 150e, da bi ga prodao za 70e više. Ja sam to presekao u glavi i nosim bez ikakve zaštite. Generalno čuvam stvari, bas retko ispada.Punjač 4500 plus maska 1200 i to staklo je garant oko 15 evra to je oko 67 evra .
Bravo za Samsung .
Ali mi je rata za njega 5600 plus ovaj izdatak ...Iskreno ne znam 😀🙃
Ili da ne bi platio ekran skoro 500 EUR.Das na maske i stakla 150e, da bi ga prodao za 70e više. Ja sam to presekao u glavi i nosim bez ikakve zaštite. Generalno čuvam stvari, bas retko ispada.
Meni su pre neki dan poslali meil da će28.10 se prijavio za poklone i sve okej.A evo 18.01.2025 nisam mail dobio da ocekujem poklone uopste.Pisao Samsung podrsci mail, napisali krajnji rok za isporuku je 31.01.2025.
Drugar dobio mail evo vec 20dana ceka.Eto i ja sam zadnjih dana se prijavio a mail jos nisam dobio za poklon.Cekam i dalje sledece nedelje cu da ih opet kontaktiram da vidim sta se desava.Meni su pre neki dan poslali meil da će
uskoro poslati. Prijavio sam se zadnjih dana akcije.
Pregledacu unazad stranice da pregledam ako ima kontakt broj pa cu pozvati da vidim.Pozovi one iz XYZ, neko je ovde vec ostavljao njihov kontakt broj.
Apsolutno. Moj brat od ujaka ga kupio pre neki dan. Nisam uspeo da ga nagovorim da pređe u Jabukare. 😁Da li se isplati sada kupiti s24?
Hvala, ne mogu ni ja jabukuApsolutno. Moj brat od ujaka ga kupio pre neki dan. Nisam uspeo da ga nagovorim da pređe u Jabukare. 😁
Baš je okej cena i za S23 i S24.
Moguce 22.januar ili 7. februar One Ui 7.0Ja koliko sam skapirao januarskog ažuriranja nema nego ćemo prvo ažuriranje dobiti u februaru sa One Ui 7.0. A jesam lupio?
Napisali su od 22 januara posle izlaska S25 pa nadadalje. Sad dal je realno da će to biti posle samo par sati ili 10 dana videćemo.Moguce 22.januar ili 7. februar One Ui 7.0
Meni svejedno kada će, Samsung S24U mi je potpuni promašaj. Posle MIUI uopšte ne mogu da se naviknem na One UI. Prosto neverovatno za čoveka koji je imao S2, S3, S5, S7, S9 i kratko S10. Za one kojima je žurba ima beta 7.0 pa nek se igraju.Ma stići će do leta , opušteno.
Sam se vratio na samsung između i zbog One UI. MIUI mi je kopija UIa sve više. EMUI mi je bio skroz dobar al od kad su ukinuli google napustio sqm HuaweiMeni svejedno kada će, Samsung S24U mi je potpuni promašaj. Posle MIUI uopšte ne mogu da se naviknem na One UI. Prosto neverovatno za čoveka koji je imao S2, S3, S5, S7, S9 i kratko S10. Za one kojima je žurba ima beta 7.0 pa nek se igraju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari