Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Punjač 4500 plus maska 1200 i to staklo je garant oko 15 evra to je oko 67 evra .
Bravo za Samsung .
Ali mi je rata za njega 5600 plus ovaj izdatak ...Iskreno ne znam 😀🙃
Das na maske i stakla 150e, da bi ga prodao za 70e više. Ja sam to presekao u glavi i nosim bez ikakve zaštite. Generalno čuvam stvari, bas retko ispada.

Ili kao ćaletu pukne ekran, a zaštitno staklo ostane čitavo. ŠBBKBB. Razbije se u prostoru izmedju zaštitnog stakla i maske. Ako mu je suđeno, neka padne...

28.10 se prijavio za poklone i sve okej.A evo 18.01.2025 nisam mail dobio da ocekujem poklone uopste.Pisao Samsung podrsci mail, napisali krajnji rok za isporuku je 31.01.2025.

28.10 se prijavio za poklone i sve okej.A evo 18.01.2025 nisam mail dobio da ocekujem poklone uopste.Pisao Samsung podrsci mail, napisali krajnji rok za isporuku je 31.01.2025.
Meni su pre neki dan poslali meil da će
uskoro poslati. Prijavio sam se zadnjih dana akcije.

Meni su pre neki dan poslali meil da će
uskoro poslati. Prijavio sam se zadnjih dana akcije.
Drugar dobio mail evo vec 20dana ceka.Eto i ja sam zadnjih dana se prijavio a mail jos nisam dobio za poklon.Cekam i dalje sledece nedelje cu da ih opet kontaktiram da vidim sta se desava.
Pozovi one iz XYZ, neko je ovde vec ostavljao njihov kontakt broj.
Pregledacu unazad stranice da pregledam ako ima kontakt broj pa cu pozvati da vidim.

Poslednja izmena:
Meni svejedno kada će, Samsung S24U mi je potpuni promašaj. Posle MIUI uopšte ne mogu da se naviknem na One UI. Prosto neverovatno za čoveka koji je imao S2, S3, S5, S7, S9 i kratko S10. Za one kojima je žurba ima beta 7.0 pa nek se igraju.
Sam se vratio na samsung između i zbog One UI. MIUI mi je kopija UIa sve više. EMUI mi je bio skroz dobar al od kad su ukinuli google napustio sqm Huawei

И ја највише због промене чекам Оне УИ 7. Баш ме занима да ли ће ми се свидети после неког времена. За сада што сам видео, није ми нешто.

Isto, malo smorio ovaj 6.1, a probao sam i honor magic 6 pro i nije to to, sto se mene tice one ui je savrsen skin i ima sitnice koje su korisne, a koje drugi nemaju.

Pre tri nedelje su mi stigli pokloni iz promocije, ali je tablet (ekran) stigao polomljen. Prijavio sam preko mejla i dobio odgovor da proveravaju o čemu se radi, ali posle toga ništa. Da li neko ima broj telefona na koji logu da pozovem, ne uspevam da ga pronađem?

Pokušaj sa brojem iz linka:

Ja sam ih u vezi poklona zvao na taj broj pre godinu dana.

Predlažem Samsungu da nama nasamarenim koji smo kupili S24U za koga su govorili da je čudo božije u odnosu na S23U a ispostavilo se da nije, da im damo S24U i 50eu za S25U. Ajmo ljudi u red da se upišemo u spiskove za zamenu.

JA sam nekog mišljenja da ću S24 nositi barem 3-4 godine, ako Bog da zdravlja i sreće da ga ne polupam ili slično. Jer ,kojom "brzinom" napreduju inovacije u svetu smat telefona od dosade ima da pređem na nokiu E72.
Jedino što se razvija je UI koliko toliko da donosi neke novine, dakle šminka.

nerealno je i ocekivati veci napredak za samo godinu dana. ali pogledajte kakvi su nam telefoni bili pre 10 godina, i kakvi su bili pre 20 pa onda procenitie kakav je napredak.

nov telefon svake godine kupuje onaj ko ima iznadprosecna (za srpske uslove) primanja, a ovi telefoni iz S serije mogu lagano da traju bar 4 godine i onda se svakako vidi znacajan napredak, npr sa s20u na s24u

Nazad
Vrh Dno