Kad kažem da nema onda nema , ni mikroMožda nema vidljive ogrebotine ali mora da ih ima barem one mikro koje se vide samo na neonskom svetlu .
Samsung ajde što nije stavio punjač ajde što nije stavio ni masku ali bez folije isporučiti uređaj ..Ne znam ...
Ma zadnja maska nije problem , već folija na ekranu .Ja ga koristim u Latercase.
Jeste da ne pruža komplet zaštitu, ali bukvalno kao da telefon nema maske.
Punjač 4500 plus maska 1200 i to staklo je garant oko 15 evra to je oko 67 evra .Druže,isprsi se za Whitestone Dome staklo,nećeš zažaliti. Ja sam ga stavio pre neki dan na S23U,vredi svaki dinar,ovakav oleo premaz mislim da nema ni sam ekran...perfekcija u svakom smislu! Što se mene tiče,ja sam sa folijama završio za sva vremena,na svaki sledeći fon ide Whitestone staklo,ili ništa!
Xiaomi 14 T pro ili Huawei 70 Pura pro ako nađeš ispod 600 evra , skidam kačket .🙂E *** sad...onda uzmeš Žaomije za 250e i dobiješ sve to što ti trebaovde moraš malo da odrešiš kesu
![]()
Ma sumnjivo mi je to 🙂🙂🙂Zasad isto fe koristim od oktobra bez folije na ekranu, ako vidim mikro ogrebotine dobiće foliju.
A to je bitno zašto?Možda nema vidljive ogrebotine ali mora da ih ima barem one mikro koje se vide samo na neonskom svetlu .
Ima jel posle ako hoću da ga nekom prodam ne mogu dobiti ni 450 evra .A to je bitno zašto?
Kakve veze ima ako postoje mikro ogrebotine koje se vide samo na neonskom svetlu pod određenim uglom?
Pa ti ga nemoj prodavati tamo gde ima neonskog svetlaIma jel posle ako hoću da ga nekom prodam ne mogu dobiti ni 450 evra .
A drugo i meni smeta ja sam esteta .
Potpuno ste u pravu 👍Pa ti ga nemoj prodavati tamo gde ima neonskog svetla
pa ne bih baš tako samouvereno preporučiovao WSD staklo za S24U. svojevremeno sam ga imao na S23U i bio prezadovoljan kao i ti. U par dana sam imao istovremeno S24U nov bez ikakve zaštite i taj S23U sa WhitestoneDome staklom (dok ga nisam prodao). Razlika u refleksiji i celokupnom utisku ekrana S24U je ogromna, praktično praviš S23U od S24U sa stavljanjem WhitestoneDome stakla.Druže,isprsi se za Whitestone Dome staklo,nećeš zažaliti. Ja sam ga stavio pre neki dan na S23U,vredi svaki dinar,ovakav oleo premaz mislim da nema ni sam ekran...perfekcija u svakom smislu! Što se mene tiče,ja sam sa folijama završio za sva vremena,na svaki sledeći fon ide Whitestone staklo,ili ništa!Na sve to ide Pitaka maskica,dobitna kombinacija![]()
Pa iskreno, i ja bih 24U nosio bez stakla,upravo zbog tog antirefleksivnog sloja.pa ne bih baš tako samouvereno preporučiovao WSD staklo za S24U. svojevremeno sam ga imao na S23U i bio prezadovoljan kao i ti. U par dana sam imao istovremeno S24U nov bez ikakve zaštite i taj S23U sa WhitestoneDome staklom (dok ga nisam prodao). Razlika u refleksiji i celokupnom utisku ekrana S24U je ogromna, praktično praviš S23U od S24U sa stavljanjem WhitestoneDome stakla.
Ja sam na kraju skroz odustao od WhitestoneDome za S24U i stavio Samsungovu antirefleks foliju kojom sam vrlo zadovoljan. Nije naravno isti nivo zaštite, al štiti od ogrebotina (drugaru se S24U izgrebala posle 3-4 meseca). Do daljnjeg je ne skidam (otisak prsta radi savršeno sa njom pride), al pre bih S24U nosio bez ikakve zaštite nego sa bilo kakvim staklom (dok ne smisle antirefleks WSD ne menjam foliju drugim rečima 😄)
Toliko o zaštiti .Imajte samo na umu da se taj a tireflaksivni sloj lako grebe, a kad se ogrebe iz aviona se vidi ogrebotina...evo kolega iz kancelarije hoće da se ubije, ima 3cm crtu pri vrhu ekrana a nema pojma kako je nastala
Zvuk prilikom poziva? Baterija bolja ili gora od S23U? Otisak prsta bolji, brži, isti? Ekran da li je svetliji? Još neka iskustva?Ok je trajanje baterije na S24U ali ovaj AOD 😏 ...
Zvuk - istoZvuk prilikom poziva? Baterija bolja ili gora od S23U? Otisak prsta bolji, brži, isti? Ekran da li je svetliji? Još neka iskustva ....
Zamena je ok sa S23U na S24U samo zbog samog habanja telefona. Jer sad svaki S23U manje vise je oko 2 godZvuk - isto
Baterija - isto
Ekran - ravniji , ništa svetliji wow
Otisak prsta - isto
.... 95% isti K ... (rastavac) pa i pakovanje samo ekran ravan .
Možda ajde sve je nešto 10-tak % bolje subjektivno .
Moje iskreno mišljenje 🤔 nakon nekoliko dana prelaska sa S23U na S24U (isto korišćenje) .
Meni stigli posle 15 dana, upravo pisem sa tableta dobijenog na poklon. 😀I kada se dobije email da je pošiljka (pokloni) u pripremi koliko prodje dana dok oni stignu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari