Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Навићи ћемо се већ. Више пута у животу ми се неке ствари нису свиђале, па се деси да се после неког времена коришћења питам "шта ми се оно беше није свиђало овде?"

Nije spormo, čovek se navikne na sve. Samo dal su baš morali da iskopiraju Kimeze

Bogu hvala pa sve ok radi tako da ću verovatno da stanem sa nadogradnjama sistema.

Realno sve ovo deluje kao brdo promena - cisto da se nesto promeni. Drecave ikonice mi se ne svidjaju, ovaj pilula oblik menija takodje, znak za bateriju ajd moze da prodje kao vid ustede prostora, ali ona je mogla cetvrtastija da bude... Kao sto rekoh, promene da bi se reklo, evo nesto "novo"...

Instalirah beta verziju (ima na xda forumu) ,i mogu da kažem da samsung sa svojim one ui nastavlja da se kreće u pravom smeru (za razliku od nekih drugih ) .Na prvi pogled ,sladak ui ,videcemo kakav ce biti drugi i treci :) .Ne brise se nista instalacijom ,ide kao svaki update.Jedino kolko sam shvatio ,ako hocemo downgrade, onda mora preko odina ,i brise se sve ..Par ss sa telefona ...
Uuuu lepo izgleda iskreno. Jedva cekam da isprobam 😇😇😇

Nije spormo, čovek se navikne na sve. Samo dal su baš morali da iskopiraju Kimeze
Ja bih rekao da vise kopiraju jabuku u svemu... Pocevsi sto su se vratili na 5x zum pa da ne pricam dalje. Zato tu istu jabuku sam uzeo u razmatranje iz razloga sto da kupujem "njenje" kopije kada mogu vec samu nju :cautious:
Sramota..

Eto da neko od vas ne napisa ,na um mi ne bi palo da ista liči na kineske UI .. Ne slažem se uopšte ,al dobro ,naviknuti smo na milion mišljenja o istim stvarima ..Prije bih pomislio da će neko reći da kopiraju ios ...

Cuj lici na kineze,realno ne lici uopste.Meni je top ovaj novi One UI pocevsi od rada koji je jos "gladji".Meni je 6 dosta lep na 7 bih mozda malko drugacije sredio notifikaciju.

Eto da neko od vas ne napisa ,na um mi ne bi palo da ista liči na kineske UI .. Ne slažem se uopšte ,al dobro ,naviknuti smo na milion mišljenja o istim stvarima ..Prije bih pomislio da će neko reći da kopiraju ios ...
Nastranu izgled, ima li šta novo " ispod haube"? AOD je još uvek ukopan u mestu?

Da se vratimo temi, off pobrisan, sledeći put idu poeni.

Deluje da je fino brzi S24 sa novim OneUI 7

Ko ima volje da gleda. Sve razlike između verzije 6 i verzije 7.

Pogledajte obaveštenja u vašem Galaxy Store. Sa One UI 7 se ukida Edge panel. On će funkcionisati sa svim dodacima kod onih koji ga imaju već instaliranog, ali nakon prelaska na One UI 7 neće moći da se preuzimaju novi paneli, a stari će raditi i dalje.

1000014256.jpg

Na One UI izgleda došla ekipa retardinjosa. Preuzimanje neće biti moguće ali će preinstaliran edge panel raditi i dalje? 🤣🤦‍♂️ Koristim edge baš dosta ne kapiram koji boli* ovo ukida.

Da se i ja upisem ovde, uzeh juce s24 ultra sivi 512Gb, dao 13 pro max i doplatio cisto iz znatizelje da probam i sta znam, nekako mi je pomesano osecanje. 13 pro max je bio tezi i nekako kompaktniji u odnosu na ovaj, baterija cini mi se duze drzala, ali ova masina mi se polako uvlaci pod kozu. Ekran bolji na s24 Ultri, previse opcija za podesavanja u odnosu na IOS,pola necu ni koristiti, ali svakako je odlican telefon nema sta. Jedino mozda sto sam imao prevelika ocekivanja u smislu da telefon star 3 godine mora biti dosta slabiji, ali to je vec moj problem 😅 Sve u svemu dok mi ne dosadi, praticu ubuduce ovaj deo foruma malo cesce i vise 🫡

Da se i ja upisem ovde, uzeh juce s24 ultra sivi 512Gb, dao 13 pro max i doplatio cisto iz znatizelje da probam i sta znam, nekako mi je pomesano osecanje. 13 pro max je bio tezi i nekako kompaktniji u odnosu na ovaj, baterija cini mi se duze drzala, ali ova masina mi se polako uvlaci pod kozu. Ekran bolji na s24 Ultri, previse opcija za podesavanja u odnosu na IOS,pola necu ni koristiti, ali svakako je odlican telefon nema sta. Jedino mozda sto sam imao prevelika ocekivanja u smislu da telefon star 3 godine mora biti dosta slabiji, ali to je vec moj problem 😅 Sve u svemu dok mi ne dosadi, praticu ubuduce ovaj deo foruma malo cesce i vise 🫡
Pa po sintetickim benchmarcima i jesu tu negde egal, po singlecoreu i kako je iOS sastavljen.

Ali nije to najbitnije, vec softver, osecaj u ruci/dzepu, navika..i tako to, a to retko mozes iz reviewa da saznas vec samo mesecima koriscenja da sam provalis sta ti odgovara a sta ne.

Instaliraj good lock pa ces da vidis sta je opcija za podesavanje :D Neka te sluzi tel.

Ja sam napokon odlučio da se sklonim sa Folda i koristim S24.
Jednostavno sam mjerio i veliki ekran sve manje koristim.

Prvo, novembarski apdejt ne radi ništa. Ništa nije ni usporilo, džaba sam ga instaliravao.

Drugo, jbm mu bre miša, taman sam se navikao na uglastiji i spartanski animiran UI, a Samsung će da menja radijus uglova i umazi animacije! Zašta sam koj moj prelazio sa Xiaomi, da pobegnem od onih mekanih jelly bean dugmića za devojčice, samo da mi ni Samsung ne da da budem pravo muško. Ej živote lutalico! 😭

Ne ažuriraš telefon i nema problema. :)
Ja sam još uvek na 6.1 od jula i ne planiram još dugo vremena da ažuriram. 2500h rada bez baga i restarta, kao da nije Samsung.

Svakom svoje , upravo instalirah decembarsku sigurnosnu zakrpu. Radi 9 meseci bez ikakvih problema.

Zašta sam koj moj prelazio sa Xiaomi, da pobegnem od onih mekanih jelly bean dugmića za devojčice, samo da mi ni Samsung ne da da budem pravo muško. Ej živote lutalico! 😭

Pravo musko nosi Nokiu 3310 :)
Ajfoni i Samsuzi je za ove sto vole da fotkaju i "okacinju" kiflice i milksejkove na socijalne mreze dok glodju plasticne kasicice i cekaju na lajkove...

Od skoro ljudi ne mogu da me dobiju, nisam nedostupan ali ne zvoni kada me pozivaju. Nekad dobijem poruku a nekad ne o propustenom pozivu. Telefon uzet u martu i do sada nisam imao problem (ili nisam znao). S24 8/256 exynos.

Ako uzmem u obzir da je baterija katastrofalna, probleme sa lokacijom od samog starta (ziroskop/akcelerometar sta god da je) i sada ovo, ovaj telefon je jedan od vecih promasaja koji sam uzeo u skorije vreme.

Od skoro ljudi ne mogu da me dobiju, nisam nedostupan ali ne zvoni kada me pozivaju. Nekad dobijem poruku a nekad ne o propustenom pozivu. Telefon uzet u martu i do sada nisam imao problem (ili nisam znao). S24 8/256 exynos.

Ako uzmem u obzir da je baterija katastrofalna, probleme sa lokacijom od samog starta (ziroskop/akcelerometar sta god da je) i sada ovo, ovaj telefon je jedan od vecih promasaja koji sam uzeo u skorije vreme.
Ako koristiš VoLTE isključi ga na neko vreme i/ili spusti mrežu na 3G pa probaj . Nekad pomogne i reset mrežnih podešenja iz general menija.

Meni je samo prelazak na eSIM pomogao i od tad sve ok.

Nazad
Vrh Dno