Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Jeste razlika, ne koristim AOD pa nisam upucen u detalje...

Može li neko na osnovu ličnog iskustva da podeli kolika je razlika u trajanju/potrošnji baterije sa AOD i bez njega?

Noću mi radi non stop koristim ga kao sat i za 6 sati potroši ne više od 5% nekad i 3%.

Može li neko na osnovu ličnog iskustva da podeli kolika je razlika u trajanju/potrošnji baterije sa AOD i bez njega?
Upravo pogledah, za 8 ipo sati 2.3%.
Mada verujem da može nešto više da potroši ako se na AOD podese još neke stvari da pikazuje sem sata i lbaveštenja, tipa fotka od valpejpera itd.

Потроши више, у зависности колико имаш нотификација на екрану. Неки просек је 5% на дан. Оно што каже колега @Ludak тај лепши AOD троши доста више батерије.

Imao, nikad nisam koristio jer niti mi je nešto značio/trebao plus mi još jedan potrošač baterije uopšte nije trebao iako ovih 5% realno ne deluje tako strašno.

Kod mene je na " tap to show" sve dok ne naprave ( ako ikad ) da se pomera po ekranu kao nekad.

Kako da iskljucim kad ukucam sifru za otkljucavanhe da ne moram da stisnem ok vec da odmah otkljucam,totalno sam zaglupeo🤣

Kad postavljas sifru ako ima 6 cifara pojavi ti se dole opcija da iskljucis ok dugme. (Ako se dobro secam). Ako postavis pin od 4 cifre nema ta opcija...

Jel sa ovim izbacivanjem dex-a na sledećem one UI 7 ,više neće moći da se jednostavno poveže telefon sa monitorom ili TV,već mora da se ima windows PC ?Ako je tako ,žešća glupost i pucanje sebi u noge .Dex se i koristio u većini slučajeva ,jer u tom trenutku nemaš ,ili ne možeš da koristiš windows PC ,pa hajde neku zamenu za windows da iskoristis da odradis neki posao .Ovako ...ne znam ...

Ne verujem da će ga toliko osakatiti (mislim na DEX).

To zakljucih na osnovu ovog videa .Ni ja prvo nisam mislio da će promeniti suštinu ,možda samo ime ,al izgleda da hoće ..

Da. Priča da neće raditi DEX za PC, i umesto toga koristiće se link to windows. Povezivanje telefona na monitor preko DEX-a ostaje.

Iskreno nisam ni znao da ima Dex za windows ,otuda zabrinutost :) .

Ostaje sve manje vise kao i sto je bilo sa Dexom,ovi naslovi kao clickbait ***

Kolega kupio S24 Ultra, koristio 3 dana, stigne mu update, on prihvati i sada ne može dalje od ovog ekrana.

Jedino što sam uspeo da uradim, volume down + power da resetujem.

Password nikad nije definisao.

Kako da uradimo hard reset?

U Yettelu mu rekli, idi u Samsung pitaj ih ili ako ne pomognu, šaljem te u servis kod mog servisera, aždaja, na Altini 🙄

Update: za ulazak u recovery meni je bilo potrebno da bude povezan na računar. Uradili hard reset. Posle će da ga ispodešava, pa valjda neće tražiti Pass.

20241203_181442.jpg
20241203_182038.jpg

Poslednja izmena:
Isto,, jos uvek nema poklona. Treceg novembra stigla potvrda o registraciji za poklone.

Nisam video to da se negde spominje...
Ovo ostalo kada se izostave ovu glupavo klikbejt naslovi i prevodi se svede ukratko na ovo:

The only thing being discontinued is the app that let you open the Dex interface within a running windows pc, you will still be able to directly hook the phone up to a monitor or to another screen with a cable or wirelessly.

Pa da se isprati ova nova godina sa kupovinom jedne S24 Ultra-e :D :D :D. Treba da mi stigne do petka, a nakon toga utisci, mada sve je već ispričano.

Paaaa de sad pred S25 seriju 👀 😁
Salim se malo, svakako je dobra kupovina za novac koji kosta :)

Nazad
Vrh Dno