Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Bukvalno pise u linkovanom PDFu kako je i Miksa gore stavio. E sad, bio sam na chatu sa Samsung podrskom, kaze mi fina dama da je ugovor dovoljan ali da IME mora da bude ime sa ugovora a adresa i broj telefona bilo koji. Ne znam da li je to istina, ali sudeci po onome sta je @zuke napisao, ne deluje da je istina. :/

Prilozi

• SmartSelect_20241024_105550_Chrome (1).jpg
    SmartSelect_20241024_105550_Chrome (1).jpg
    124.7 KB · Pregleda: 105
  • SmartSelect_20241024_105536_Chrome.jpg
    SmartSelect_20241024_105536_Chrome.jpg
    181 KB · Pregleda: 105
Ja mogu da potvrdim da sam sve svoje podatke dao ,od imena ,prezimena ,emaila ..Ovog na kog se vodi ugovor ni pomenuo nisam ..
Mozda to u slučaju kad nemaš racun da slikas ..

Nisam našao temu za S24 fe, verovatno se i o njemu piše ovde.
Da pitam, ima li neko S24 fe, kako se taj telefon pokazao? Planiram da ga kupim ali me brine samo 8 giga rama, kako će to za 2-3 godine da funkcioniše, hoće li tih 8 gb. rama da se izbori sa novijim softverom i zahtevnijim aplikacijama.

Onda neces imati problema sa narucivanjem. 😁

Drug ima s22fe, sad ce 2 god msm. Zadovoljan je.
Svakako je bitnija optimizacija, imas kineze i sa 12gb pa budu krsina.

Da pitam, ima li neko S24 fe, kako se taj telefon pokazao? Planiram da ga kupim ali me brine samo 8 giga rama, kako će to za 2-3 godine da funkcioniše, hoće li tih 8 gb. rama da se izbori sa novijim softverom i zahtevnijim aplikacijama.
Ne znam nijednu "zahtevniju "aplikaciju koja ne radi na 8Gb rama.

Zašto kupovati S24fe kad se može naći s24 običan za isti novac.Možda čak i jeftinije.Plus taj model oslabljen naspram s24 serije.Ako bas mora FE model onda bolje sačekati, brzo će njemu cena pasti

Ja sam podnela zahtev za registraciju 17.10., a juče mi je stigao mejl potvrde (24.10.). Posle koliko vremena od mejla potvrde su vama stizali pokloni? Hoće li mi javiti neko vreme pre dostave ili ništa neću znati do trenutka kada stigne poštar?

Zašto kupovati S24fe kad se može naći s24 običan za isti novac.Možda čak i jeftinije.Plus taj model oslabljen naspram s24 serije.Ako bas mora FE model onda bolje sačekati, brzo će njemu cena pasti
Ima ih solidnih S24 malo korišćeni za po 550 e.
Išao bih na S24 fe jer je baš skoro izašao, naj novoji hardver ipak znači. I sad je jeftiniji a po izlasku nove S25 serije nadam se padu cena za oko 50e

Meni su prosle godine doneli iz firme XYZ tj iz samsunga, ne donosi postar. Mozda btza posta eventualno. Ali ne javljaju nista osim sto pozovu tipa jel moze danas tad i tad... Ako neko ima drugacije iskustvo neka kaze

Moze li mi neko reci kakve su boje na ekranu spram s22 ultre i s23 ultra sada na vivid modu?

Ja sam podnela zahtev za registraciju 17.10., a juče mi je stigao mejl potvrde (24.10.). Posle koliko vremena od mejla potvrde su vama stizali pokloni? Hoće li mi javiti neko vreme pre dostave ili ništa neću znati do trenutka kada stigne poštar?
Pokloni jos nikom nisu stigli ,a ako misliš na ranije promocije ,prošle godine tablet mi je stigao mesec dana kasnije(do 40 dana).Naravno pravila nekih nema ,zna se krajnji rok a verujem da će daleko pre toga (očekujem kraj novembra ).Obavestili me nisu ,osim ona poruka od kurirske službe(dexpress u mom slucaju) da u toku dana očekujem isporuku .

Odlučih se, pojavi se oglas u mestu gde živim S24 fe 8/256 uzet danas u yetelu sa garancijom na tri godine za 500e. Idem sutra da ga uzmem, da prekinem više sa kinezima, u opticaj je bio i OnePlus 12R ali mi to nesigurna kupovina kad ti telefon dodje iz ko zna koju ruku.

U zdraviju da te služi. I ja bih između 24 i 24fe radije odabrao fe jer mi ta veličina ekrana više prija. Mada ko voli manje telefone, obična 24ka je san snova. Nisam mogao da verujem koliko je kompaktan uživo i kako se lako koristi jednom rukom.. Mada se po glasinama pominje da će S25 biti poslednji i da od one sledeće serije samo plus i ultra ostaju.

Ima ih solidnih S24 malo korišćeni za po 550 e.
Išao bih na S24 fe jer je baš skoro izašao, naj novoji hardver ipak znači. I sad je jeftiniji a po izlasku nove S25 serije nadam se padu cena za oko 50e
Vidi,nije tu nista noviji hardver i sporije punjenje..

I kupih danas S24 fe. Prelazak sa norda 2 na S24 fe je veliki. Sve radi daleko brže, ekran bolji, zvučici su činimise jači na nord 2 ali na S24 fe je kvalitetniji zvuk. Podešavam ga i dalje pa ću za neki dan napisati kako radi.
Muči me AOD ekran, sve podešeno kako valjda treba a on svetli oko 5 sekunde i ugasi se. Može li se on podesiti da radi non stop kao što mi je radio na nordu 2.

• Like
Reagovanja: M3
I kupih danas S24 fe. Prelazak sa norda 2 na S24 fe je veliki. Sve radi daleko brže, ekran bolji, zvučici su činimise jači na nord 2 ali na S24 fe je kvalitetniji zvuk. Podešavam ga i dalje pa ću za neki dan napisati kako radi.
Muči me AOD ekran, sve podešeno kako valjda treba a on svetli oko 5 sekunde i ugasi se. Može li se on podesiti da radi non stop kao što mi je radio na nordu 2.
Ja sam ga koristio kratko...strasno mi se svidio, pa definitivno planiram bratu da ga kupim za rođendan. Javi kako se ponaša posle nekog vremena.

Naṣ̌o sam, e sad je to to.

Prilozi

• Screenshot_20241026_202728_AlwaysOnDisplay.jpg
    Screenshot_20241026_202728_AlwaysOnDisplay.jpg
    48.1 KB · Pregleda: 74
Sto se tice poklona, ja se registrovao 22.10 i danas mi stigla potvrda da je sve u redu.
Pokloni stizu najkasnije do 31.01 bar kod mene tako pise.
Inace sam slikao samo ugovor prvu stranu. Ne mora fiskal ko nema.

Kako se pokazala baterija na S24 fe?
Razmisljam o kupovini istog muzu na poklon,tacnije dvoumim se izmedju njega i honor 200 pro.
Znam da je na fe izdanjima do sada baterija bila najveca boljka,pa me bas zanima kako se ovde pokazala.

Moguce,ali posto njemu je stalo do telefona kao do lanjskog snega,onda ce se zadovoljiti i sa jednim od ova dva. 😂😂😂
Sta da kazem kada fura honor 20 view i s21 plus otkad su izasli,i njemu su top. 🤦‍♀️
Inace kaze da Honor iako dosta vremesniji (sad ce 6 godina) mozda bolje stari,ali to je neko njegovo vidjenje.
Razmisljala sam i o S24 plus modelu,sa kojim znam da dobijam najvise,ali nisam sigurna da razlika u ceni bas opravdava razliku u samom uredjaju (ali moguce da gresim).

I o njemu sam razmisljala ali mislim da mu je prevelika cena za uredjaj skoro dve godine star. (700 eura).
Pricam iskljucivo o novom telefonu.
Sto se tice toga da li je snap ili exsinos njemu ne igra preveliku ulogu jer on ni ne zna razliku,niti bi imao pojma o cemu govorim 😂
Ali opet ja bih da ga lepo sluzi.
Iskreno naradje bih mu dala moj iPhone 14PM ali mislim da mu IOS nikako ne bi odgovarao,pa bolje da ni ne pokusavamo.

Svaka čast Kinezima što guraju brzo punjenje, kamere, ramove, skladišta,, ali softver, stabilnost, ekran, i druge stvari nisu za uporedbu. Nekada je bilo dobro kupiti Kineze, kada su cene bile niske, kada su bili killeri, sada za skoro isti novac, ili malo više, samo Samsung, ili druga strana iPhone. Bar ja tako gledam na to.
Jesi ovo spremio za ženu da joj objasnis zašto si sprcao 1500e u telefon.. 😂

Sem velikog ekrana i olovke (koji su mi potrebni), ovaj telefon ne znam sta ima bolje od Magic5 pro, koji sam imao pre njega i duplo manje ga platio.
Čak šta više, kamera app je mnogo bolja kod Honora, za mene kao laika, koji hoće da izvadi telefon i škljocne, ovo sa Samsungom je bezvezno.. Sve nešto cinculiram..

Ne razumem zaista tvoje pitanje. Ja sam uzeo 16 pm, ona će S24 ultra ili S25 ultra, trenutno je na A55. To što nismo oboje uzeli S24 ultra, jeste taj što me ona najbolje poznaje i zna da bih se pokajao sa Androidom i da bih posle par meseci tražio da se vratim na iOS. To je jedini razlog. Kineze ne volim niti ih ikada razmatram, što ne mora da znači da su to loši telefoni. Ali jednostavno ih ne volim. Samo Samsung ili iPhone.

Nazad
Vrh Dno