Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Evo fotke iz mrklog mraka, ekrani na auto oba. Levo S24+ desno Mi 11 Lite 5G. Crna je savršeno crna na oba, uniformnost, boje... Jedino je Xiaomi povukao na Chrome neku zelenu tintu - ali to je aparat sa high ISO iz svog ugla uhvatio neki color shift koji se golim okom skoro ne vidi. Samsung čak i tu prošao odlično.

Brate. Dokazujes nesto slepim ljudima. Opusteno i uzivaj u telefonu 🫡

Pa kažu neki poznavaoci sa foruma, par postova iznad , da je cela S24 serija totalni promašaj , isto tako tvrde da je S23 serija do sad najbolja ikad i kažu da će S25 biti još bolja.
isto taki mnogi kažu da
Žvaka čisti zube, al' izvaljuje plombe
Kažu da malu djecu donosi nam roda
I da jedino je zdrava flaširana voda
Kažu da uz pjesmu efikasnije se trlja
Čudotvorni sapun protiv tvrdokornih mrlja
Kažu, neće nikad prestat glave da nam pune
Sve dok je ovaca, neće falit vune.

E pa kad na sve to tako kažu i celu jednu seriju strpaju u jedan koš , onda mora neko i da ih razuveri , tj demantuje, da ne bi ljudi bili dovedeni u zabludu jer eto neko kaže.

U to ime, S24+ sa raspalim Exy procesorom koji ubi bateriju na 4g uz BT slušalice itd, jedan dan normalnog korišćenja.

Prilozi

• Screenshot_20241019_115926_Device care.jpg
    Screenshot_20241019_115926_Device care.jpg
    64.7 KB · Pregleda: 73
evo kod drugara sam baš gledao sada s24u i taj ekran, rekoh daj da proverim za čas nešto. kada sam mu rekao za te neke displej probleme čovek krenu da se smeje. uredan primerak i ekran odličan

Vi se još zamarate sa tom pričom oko ekrana!?

Pa mene su za S22U Ultra ljudi kod kojih se telefon random restartovao ubeđivali da je to boljka čitave serije i da se to jednostavno MORA da se dešava(lo) i na mom a ja ga koristio dve godine bez ikakvih problema i u zdravlju i sreći ga vratio operateru.

Jednostavno, svako ima neko svoje stanovište, neke svoje izvore i neki svoj uvid u problematiku i dešavanja (jeste ili nije, ima li ili nema) i ja se ne bih uopšte trudio da bilo šta i bilo kome dokazujem. Misliš da je tako - OK, tvoja stvar.

Vi se još zamarate sa tom pričom oko ekrana!?

Pa mene su za S22U Ultra ljudi kod kojih se telefon random restartovao ubeđivali da je to boljka čitave serije i da se to jednostavno MORA da se dešava(lo) i na mom a ja ga koristio dve godine bez ikakvih problema i u zdravlju i sreći ga vratio operateru.

Jednostavno, svako ima neko svoje stanovište, neke svoje izvore i neki svoj uvid u problematiku i dešavanja (jeste ili nije, ima li ili nema) i ja se ne bih uopšte trudio da bilo šta i bilo kome dokazujem. Misliš da je tako - OK, tvoja stvar.
Zasto si vratio operateru, niste valjda raskinuli :(
Elem, potvrdjujem, drugar imao s22u, ubio ga sa zakucavanjima, seckanjima, na insta nije mogao da postavi story kao covek da vidi preview, i tako jos gomila bagova oko GSM razgovora, a drugi ortak, ciji je mob nakon 2god sad kod mene dok gledam S24U - > radi kao sat. Sem sa poslednjim update-om sto nek eopcije za kameru ispomerao pa seckalo sve dok nisam sredio. Mada i ovako je seckao ali evo stabilizovao se. Poenta je da bila 2 coveka, sa totalno drugacijim iskustvima.

mislim da niko to ne izmislja nego se ljudima desava, igras ruski rulet sa samsungom kakav ce ti model pasti u tome je poenta, s22u mi se gasila mesecima, random restarti i to sam trpeo, ovaj s24u sam vratio danas.
2 njihova flagshipa 2 problema i to velika, na kraju samo ispasta korisnik oni se prave ludi, nikom ne bih preporucio da kupi s24 seriju, sto da rizikuje da dobije telefon sa falinkom. vama sto sve radi super uzivajte i ne branite samsung jer ocigledno su nesto zeznuli cim toliko ljudi to pominje.

Zasto si vratio operateru, niste valjda raskinuli :(
Elem, potvrdjujem, drugar imao s22u, ubio ga sa zakucavanjima, seckanjima, na insta nije mogao da postavi story kao covek da vidi preview, i tako jos gomila bagova oko GSM razgovora, a drugi ortak, ciji je mob nakon 2god sad kod mene dok gledam S24U - > radi kao sat. Sem sa poslednjim update-om sto nek eopcije za kameru ispomerao pa seckalo sve dok nisam sredio. Mada i ovako je seckao ali evo stabilizovao se. Poenta je da bila 2 coveka, sa totalno drugacijim iskustvima.
Vratio sam ga operateru prilikom raskida ugovora zbog povećanja cena i prelaska kod drugog operatera a oni su meni refundirali do tada uplašenih 23 rata.
Elem, poenta mog komentara i jeste bila upravo ta - da različiti ljudi imaju različite iskustva na različitim uređajima i da nema ni potrebe ni svrhe da jedni ubeđuju druge u nešto za šta su možda oboje u pravu. Ne sumnjam da ima njih koji su imali probleme tada sa S22U ali ubeđivati one koji ih nisu imali da su jednostavno apsolutno svi uređaji falični, samo što ih neki ne vide/ne priznaju je bilo suludo.

Vratio sam ga operateru prilikom raskida ugovora zbog povećanja cena i prelaska kod drugog operatera a oni su meni refundirali do tada uplašenih 23 rata.
Nisam znao da je opcija da vratis 2god star uredjaj a da dobijes novac nazad? :O
To mi deluje kao vrhunski deal :D

Ja sam juce uzeo preko yettela S24 ultru. Koliko se odprilike ceka za verifikaciju podataka za one poklone? I takodje koju masku uzeti i zastitno staklo za ultru?

@DeonTuck

Nisam ni ja do marta a onda su me malo iznervirali ovi iz Yettela koji su se prema nama korisnicima pravili mrtvi. Onda sam se setio da je jedan korisnik već to učinio, samo ne nakon toliko vremena, probao da blefiram međutim upaliloi nakon malo više preganjanja, dopisivanja i peripetija gde je bilo pokušaja app ili samo neznanja vratili mi sav novac koji je do tada uplaćen (učešće+23 rata). Super deal ali ne znam da li bi radio kod nekog drugog ili radi samo kod Yettela u slučaju kada nešto zeznu poput ovog povećanja cena za vreme trajanja UO.

Ja sam juce uzeo preko yettela S24 ultru. Koliko se odprilike ceka za verifikaciju podataka za one poklone? I takodje koju masku uzeti i zastitno staklo za ultru?
11.10 sam se registrovao, juce 22.10 su mi poslali mail da je uspesna registracija.
Ja sam za pocetak uzeo neku silikonsku 600 din. A staklo sam porucio kod kineza nillkin, nisam ga do sada koristio videcu kakvo je kad stigne.

mislim da niko to ne izmislja nego se ljudima desava, igras ruski rulet sa samsungom kakav ce ti model pasti u tome je poenta, s22u mi se gasila mesecima, random restarti i to sam trpeo, ovaj s24u sam vratio danas.
2 njihova flagshipa 2 problema i to velika, na kraju samo ispasta korisnik oni se prave ludi, nikom ne bih preporucio da kupi s24 seriju, sto da rizikuje da dobije telefon sa falinkom. vama sto sve radi super uzivajte i ne branite samsung jer ocigledno su nesto zeznuli cim toliko ljudi to pominje.
Nikome ne bu preporučio da uzima zdravo za gotovo tvoje komentare jer celu seriju S24 generalizuješ samo zbig Ultre.
Kao kad bi pljuvao celu seriju BMW petice zbog jednog motora u gami jer je bio faličan, tj opozvan.
Daj uozbilji se, nije S serija samo ultra. Neozbiljan si.

11.10 sam se registrovao, juce 22.10 su mi poslali mail da je uspesna registracija.
Ja sam za pocetak uzeo neku silikonsku 600 din. A staklo sam porucio kod kineza nillkin, nisam ga do sada koristio videcu kakvo je kad stigne.
Sta si poslao kao dokaz, racun ili pdf ugovora i da li si ti kupio ili preko oglasa? Ja sam mislio preko oglasa da uzmem, placa se sad vise zbog promocije, pa razmisljam da se ne ispalim ako lik ima samo ugovor, na primer a insistiraju na fiskalnom.. Nasao sam da covek ima samo na mailu one PDFove i nema fiskalni pa razmisljam da li je dovoljno. Drugar je uzeo licno kod operatera s24+, prijavio se, poslao ceo ugovor u PDFu, i ovi ga odbili kazu nemaju dovoljno dokaza da je kupljen u ovlascenoj prodavnici. Sad im slao ponovo email, pa gledam da ne preplatim telefon a ispalim se za paket 🤣

Nikome ne bu preporučio da uzima zdravo za gotovo tvoje komentare jer celu seriju S24 generalizuješ samo zbig Ultre.
Kao kad bi pljuvao celu seriju BMW petice zbog jednog motora u gami jer je bio faličan, tj opozvan.
Daj uozbilji se, nije S serija samo ultra. Neozbiljan si.
pa zbog toga sto sam kroz razne forume a i ovde video da ljudi imaju te probleme i na manja dva modela samo sto je ultra najprodavanija pa ima najvise prijavljenih slucajeva, ne pljujem ih uopste nemam od toga nista. samo mi zao ljude koji se zeznu da uzmi nesto tako skupo i onda imaju problema sa osnovnim stvarima ekranom i pozivima...to sto ih ti branis je neozbiljno, da im padne prodaja mnogo bi se vise potrudili oko svega, ne bi im vise prolazili krsevi od ekrana u telefonu od 1000+e

Prestao sam da čitam ovu temu ,zbog ovih ponavljanja oko kvaliteta displaya .Ok ,valjda je svako dosad mogao da pročita sta neki imaju kao problem kod tih ekrana ,i da neki drugi(ja npr) nemaju taj problem, ili ga ne primećuju ,što je i najbitnije u suštini. Potencijalni kupci nek sami procene na osnovu svega ovoga napisanog ,dal da je kupuju ili ne .Mislim da smo iscrpeli temu oko tog problema ,nema više ništa novo da se kaže..

Oko promocije ,što pita neko iznad ..pisali smo vise puta al eto da ponovim ..Meni je potvrda za registraciju stigla posle dva dana(radna).Evo iznad čovek reče da je njemu desetak dana posle ,što je dobro da se zna ,da ne panicite ako vam ne stigne brzo ..

Ne branim ja nikoga, pogotovo te megalomanske kompanije, samo su mi bezveze te generalizacije. Nije ova tema samo o Ultri već i o druga dva modela S24 serije.

Oko promocije ,što pita neko iznad ..pisali smo vise puta al eto da ponovim ..Meni je potvrda za registraciju stigla posle dva dana(radna).Evo iznad čovek reče da je njemu desetak dana posle ,što je dobro da se zna ,da ne panicite ako vam ne stigne brzo ..
Ja sam pitao: Sta si poslao kao dokaz, racun ili pdf ugovora i da li si ti kupio ili preko oglasa? Ja sam mislio preko oglasa da uzmem, placa se sad vise zbog promocije, pa razmisljam da se ne ispalim ako lik ima samo ugovor, na primer a insistiraju na fiskalnom..
Zanima me da li ima problema kada se kupuje neotvoren telefon i aktivira lice na koje se ne vodi ugovor

Ja sam pitao: Sta si poslao kao dokaz, racun ili pdf ugovora i da li si ti kupio ili preko oglasa? Ja sam mislio preko oglasa da uzmem, placa se sad vise zbog promocije, pa razmisljam da se ne ispalim ako lik ima samo ugovor, na primer a insistiraju na fiskalnom..
Zanima me da li ima problema kada se kupuje neotvoren telefon i aktivira lice na koje se ne vodi ugovor
Kao dokaz ,kroz aplikaciju members ,račun fiskalni( ne kažem da ne može i ugovor, ne znam ) ,i sliku kutije na kojoj se vidi imei .Uzeo mi drug u a1 ,na njegovo ime ,al kad sam se registrovao ,moje podatke sam davao .E sad to kad kupuješ preko oglasa,treba biti oprezan i da imaš prodavca kome ćeš verovati ,da nije već aktivirao promociju ..

Kao dokaz ,kroz aplikaciju members ,račun fiskalni( ne kažem da ne može i ugovor, ne znam ) ,i sliku kutije na kojoj se vidi imei .Uzeo mi drug u a1 ,na njegovo ime ,al kad sam se registrovao ,moje podatke sam davao .E sad to kad kupuješ preko oglasa,treba biti oprezan i da imaš prodavca kome ćeš verovati ,da nije već aktivirao promociju ..
Jasno, zato mob mora da bude u neotvorenoj kutiji. Ovaj ima samo email sa pdfovima, nema fiskalni, problem je sto kad kupim, gotovo, ako nesto traze dodatno, bacene pare :D

Jasno, zato mob mora da bude u neotvorenoj kutiji. Ovaj ima samo email sa pdfovima, nema fiskalni, problem je sto kad kupim, gotovo, ako nesto traze dodatno, bacene pare :D
Odakle je telefon, neki provajder ?Znam da kad sam uzimao nothing u yettelu prošle godine ,nisam nikakav račun dobio ,samo pdf dokument u aplikaciji ako zelim da skinem ..

Odakle je telefon, neki provajder ?Znam da kad sam uzimao nothing u yettelu prošle godine ,nisam nikakav račun dobio ,samo pdf dokument u aplikaciji ako zelim da skinem ..
Da, provajder, VIP, ovaj, A1 je u pitanju, na mailu je ugovor, nema fiskalni. U opisu promocije stoji fiskalni ili neki dokaz o isporuci, tako nesto. Ne bih razmisljao uopste da kolegi nisu odgovorili da nema dovoljno dokaza a covek attachovao licno svoj PDF ugovor sa slikom kutije pored ugovora. Resice sigurno, ali mi cudno da su ga odbili kao botovi

Sta si poslao kao dokaz, racun ili pdf ugovora i da li si ti kupio ili preko oglasa? Ja sam mislio preko oglasa da uzmem, placa se sad vise zbog promocije, pa razmisljam da se ne ispalim ako lik ima samo ugovor, na primer a insistiraju na fiskalnom.. Nasao sam da covek ima samo na mailu one PDFove i nema fiskalni pa razmisljam da li je dovoljno. Drugar je uzeo licno kod operatera s24+, prijavio se, poslao ceo ugovor u PDFu, i ovi ga odbili kazu nemaju dovoljno dokaza da je kupljen u ovlascenoj prodavnici. Sad im slao ponovo email, pa gledam da ne preplatim telefon a ispalim se za paket 🤣
Pdf ugovora, produzio box 4. Preko operatera sam uzeo. Nisam imao fiskalni racun. Poslao sam obe strane ugovora i sliku kutije sa imei brojem.

Ni ja nisam dobio fiskalni u yettelu, ja sam slikao ugovor i poslao. Sad cekam povratni mail, da vidim da li je sve u redu.

Ja sam u A1 dobio fiskalni, oni su uvek davali i kada su bili oni za 1din radi forme samo. U mtsu kada je neko od mojih uzimao pre, nisu dobijali racune.
Ali mislim da sam procitao da je ugovor dovoljan, ako ima potrebne inofrmacije. Msm nije mi jasno zasto bi smarali sa tim, taj tvoj mozda moze da im trazi fiskalni da mu izdaju.
Garantujem da mi je A1 uvek davao fiskalni, mozda zavisi od zaposlenog na kraju. Moj predlog ti je da dobro proveris, mozda je aktivirao promociju pa se pravi lud za racun.
Sa poklonima stvarno mozes da izvuces dobar deal i sam kod operatera, pogtovo za s24U. Ako ti ne treba paket, uzmi nekome neki jeftin pa placaj.
Cak su mi davali i racune za dodatnu opremu, neke gluposti kao bluetooth zvucnik i onu vagu sto sam uzimao za moje :ROFLMAO::ROFLMAO:

Nisam navikao da kupujem preko oglasa, osim ako nekoga bas ne znam, cisto da me ne bi bolela glava sutra. Verujem da je muvao nesto i tebi uvali fon, a sutra pocne da prodaje poklone drugima ili ti trazi naknadu. Imas seljake
Meni je fascinantno sto sam naleteo na oglas da neko trazi naknadu za opremu koja i ide u kutiju, nema logike al aj.

@Obi00 Ima svakakvih, ali kako da aktivira promociju ako kutija nije otvorena? Koliko znam, mora taj telefon u kutiji da se upali, setuje, i onda preko Members aplikacije to da se odradi?

@Obi00 Ima svakakvih, ali kako da aktivira promociju ako kutija nije otvorena? Koliko znam, mora taj telefon u kutiji da se upali, setuje, i onda preko Members aplikacije to da se odradi?
E to nisam znao, mislio sam da moze prijava i ovako. Slikas IMEI i racun. Ja sam svakako preko app na fonu.

E to nisam znao, mislio sam da moze prijava i ovako. Slikas IMEI i racun. Ja sam svakako preko app na fonu.
Ovo bi bilo dobro da se potvrdi ,dal mora samo preko tog telefona(a logično bi i jedino ispravno bilo) .Mislim ja jesam preko njega ,al se nisam mnogo interesovao i istraživao dal je to jedini način, ili može nesto preko sajta ,ili drugog samsung telefona ,samo da se pošalje račun i imei..

Nazad
Vrh Dno