Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Isteklo je vreme za edit.
Nažalost ovo važi samo za one koje su se prijavili za "Samsung Galaxy unpacked"
Gigatron
"Dodatno, korisnici koji kupe uređaj iz ove promocije shodno uslovima iz ovih Pravila, a koji su prethodno uperiodu od 3.1. do 17.1.2024. godine izvršili registraciju u vezi sa događajem od 17.1.2024. godine podnazivom “Unpacked Samsung Galaxy S24, S24+ and S24 Ultra”, ostvaruju pravo na poklon – punjač SamsungPower Adapter Trio 65W, model: EP-T6530NBEGEU (u daljem tekstu: „Poklon“)."
MTS
"Tu je i poklon - punjač Samsung Power Adapter Trio 65W za sve vas koji ste kupili uređaj iz ove promocije shodno uslovima iz Pravila a prethodno ste, u periodu od 3. 1. do 17. 1. 2024. godine, izvršili registraciju u vezi sa događajem od 17.1.2024. godine pod nazivom “Unpacked Samsung Galaxy S24, S24+ and S24 Ultra”.

Pa uvek moze neko da ti pozajmi nalog ako hoce na koji se registrovao za Unpacked a nece da naruci S24 :)

^ kolega mr. GCam će prvi koristiti 🤣

Exynos 50% manje baterije za 2 sata igranja? Ne znam koliko je to dobro/lose, ne igram igre.

Ako ima nekog ko se registrovao za Samsung Galaxy Unpacked, a nece da poruci S24 Ultra, molim da se javi na pm, nama bi bas znacio taj punjac kao poklon, a onda bi porucili S24 Ultra sa dupliranom storage memorijom.

Hvala unapred.

^ Treba proveriti da li za punjač mora da se unese isti mail kojim se registruješ na Samsung Members aplikaciju na telefonu da bi dobio 2x storage, ako mora isti mail onda ništa od "pozajmljivanja" od nekog drugog...?

Ako ima nekog ko se registrovao za Samsung Galaxy Unpacked, a nece da poruci S24 Ultra, molim da se javi na pm, nama bi bas znacio taj punjac kao poklon, a onda bi porucili S24 Ultra sa dupliranom storage memorijom.

Hvala unapred.
Ja sam se prijavio, piši u inbox ako mogu da pomognem. Bio sam baš naložen za kupovinu ali ...

Ovde nisu cista posla 🤔

Ko uopste garantuje da je ovo tacno i da nije fejk? Kao i svake godine prodaju marketing i maglu i uvek je sve sto izadje bolje od onog proslog samo da bi sto vise prodali. Ista prica svake godine ko se nije dozvao pameti nek im puni dzepove a oni ce od njega da prave 🐑

U svim ostalim testovima s23 ultra ima bolju bateriju od pixel 8 pro a ovde 20% bolja kod pixela

U svim ostalim testovima s23 ultra ima bolju bateriju od pixel 8 pro a ovde 20% bolja kod pixela
Za to i nije tacno , i ovim likovima ne treba u opste verovati ! Ubrzaju ovo i smandrljaju i ja da im verujem , a imam s23u kojem baterija i pole skoro 10 meseci baterija isto drzi , a on kao neki kojem je baterija oslabila pa kao on se takmici . Ovaj pixel ne moze da se meri ni sa s6 samsungim a kamo li sa ovim novim .

Po trenutnoj ceni kontam da se vise isplati kupiti S23 Ultra sada za nekih 800e nov u prodavnici.
Ako su S24 softwerski doterali to samo znaci i da ce na S23 da dodje isto to. A sto se tice razlike u kameri i nesto jacem procesoro, mislim da to ne vredi 500e ako ne i vise.

@NevisStarShine

Ne bih rekao da su u pitanju Nemci, već neki individualni Nemac, verovatno plaćen od strane Samsunga da proda bulšit žvaku za evropsko/nemačko tržište. Treba očekivati slične tekstove na svim tržištima gde je uvaljen Exynos umesto Snapdragona.

Ako je Exynos bolji/efikasniji od Snapdragona što ga ne ugrađuju u modele za US/China/South Korea tržište, i što kao zmija noge u promotivnim materijalima za evropsko tržište kriju činjenicu da S24 (običan i plus model) dolaze sa Exynos-om.

@NevisStarShine

Ako je Exynos bolji/efikasniji od Snapdragona što ga ne ugrađuju u modele za US/China/South Korea tržište, i što kao zmija noge u promotivnim materijalima za evropsko tržište kriju činjenicu da S24 (običan i plus model) dolaze sa Exynos-om.
Pa to se zna još od ranije, jedan od uslova u samom ugovoru sa Qualcomm-om jeste da na određenim tržištima koriste Snapdragon, Exynos sam po sebi koristi određene Qualcomm patente. Otuda i ovaj "Snapdragon for Galaxy".

Nisam video za 800e, al sam naisao za 920 evra vakum, sa garancijom u prodavnici
Ima za 820e nov, 2 god garancije radnje. Ne operatera ili uvoznika. To je malo diskutabilno, više verujem mađarskoj od godinu dana. A i njih ima za 800-830e.

Svakako doplata od 500-700e za S24U je totalno besmislena.

Ja se licno nikada ne bih usudio da uzmem od Madjara ili bilo koga preko pored cinjenice da znam da imam jos godinu dana ili cak dve ovde u Srbiji. Ko zna kojim kanalima i kako se rade popravke kada se to salje nazad. Moze da stavi u uredjaj sta god hoce. Ne kazem da se desava cesto, ali kada i ako se desi, prakticno moze da bude bacenih 800€.

Ja se licno nikada ne bih usudio da uzmem od Madjara ili bilo koga preko pored cinjenice da znam da imam jos godinu dana ili cak dve ovde u Srbiji. Ko zna kojim kanalima i kako se rade popravke kada se to salje nazad. Moze da stavi u uredjaj sta god hoce. Ne kazem da se desava cesto, ali kada i ako se desi, prakticno moze da bude bacenih 800€.
U radnji je trenutno na popustu 140k 8/256, dok mu je regularna cena oko 165k. Znači ako bacim tih 800e ostaće mi još 800e da kupim isti takav nov telefon. Opet bolja opcija nego da kupim jedan kod nas u zvaničnim radnjama.

Nikad nisam imao nijedan kvar ni sa jednom telefonom kupljenom na oglasima (evo već 10 god ih kupujem isključivo tako).

Pritom više verujem preprodavcu sa 1000+ ocena nego uigranoj mašineriji srpskih uvoznika i bahatog izbezobraženog zvaničnog servisa.

Videćemo kroz par meseci razliku u ceni kod S24 serije. Ne verujem da će biti mala.

Hiljadu puta prežvakana priča o ceni na oglasima vs cena u podavnici kod zvaničnog uvoznika...

Ne znam kako pojedinci sa obe strane više ne mogu da shvate zašto ono što njima odgovara ne odgovara drugima i obratno...

140.000 je bez pdv nabavna cena s24u 512GB.. 142k tačnije.

Nazad
Vrh Dno