Meni ne. Mada, kod mene je zastita iskljucena.Da li mozda jos nekome izlazi AGC kao malware u App protection sekciji? I to u poslednjih nedelju-dve, a do tada nije bilo nikakvih problema.
Meni ne. Mada, kod mene je zastita iskljucena.Da li mozda jos nekome izlazi AGC kao malware u App protection sekciji? I to u poslednjih nedelju-dve, a do tada nije bilo nikakvih problema.
Pazi, promjena je epska ako se zna da je ovo prvi put da Samsung izbaci update koji nije degradirajući po uređaj, nega ga čak vraća na efikasnost sa kojom su ga i prodali 😁Izrešetao apdejte juče, šta znam, malo drugačija šminka.. sve ostalo isto, ne vidim neku razliku. Mada nije da sam nešto specijalno i zalazio u opcije i menjao. 😄
Trebaće mi malo vremena da se naviknem na način spuštanja kontrolnog menija i notifikacija.
Mozes da promenis u podesavanja da ti bude kao sto si koristioIzrešetao apdejte juče, šta znam, malo drugačija šminka.. sve ostalo isto, ne vidim neku razliku. Mada nije da sam nešto specijalno i zalazio u opcije i menjao. 😄
Trebaće mi malo vremena da se naviknem na način spuštanja kontrolnog menija i notifikacija.
Eto, kao sto kazes i prednosti i mane. Ja ne koristim Android Auto, pa nisam ni znao da je to savrsenije odradjeno na A16 a da je na A13 bio problem. Verujem da ima jos aplikacija koje bas i ne rade naj na A13, samo ih ne koristim pa i ne znam. Koristim ga za neki gejm, malo obrade slika, fotkanje preko druge aplikacije bez AI obrade fotografija, drustvene mreze, Netflix, YT, to bi bilo to. A sve to radi bez problema, tako da sam zadovoljan sa A13.Sve ima svoje prednosti i mane. Prednosti su malo bolja baterija. I skoro nista drugo. Nova azuriranja su sasvim ok pogotovo UI 8.5
Ja sam se posle dugo vremena odlučio za azuriranje zbog AA. Kad ga koristim i ukljucim da snimam video,iz auta recimo, on mi pauzira muziku to me je izludjivalao i bio dovoljan razlog za azuriranje gde je taj nedostatak resen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari