Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Zdravo narode, jel bilo nekih dobrih promena kod novih verzija OneUI za S23 Ultra ili i dalje da ostanem na OneUI 6.1?

Kakva su vam iskustva, vama koji imate telefon duže od 3 godine, sa menjanjem baterije? Meni se čini da ova prva, fabrička, još gura pristojno. Ne pratim SOT iskreno već duže vreme jer ga dopunim u toku dana kada sam u blizini punjača da ne brinem, i ne brinem. Jedino ne znam da li posle 3 godine i 3 meseca treba preventivno zameniti da se ne naduje i neki jad napravi, ili da čekam da krene ono standardno neizdrž posle 15% naglo opadanje i gašenje pa tada. Nikada do sada za sve ove godine mi nijedna fabrička baterija nije ovako dugo izdržala da ne menjam pa me to zbunjuje. Bila je na korak pred zamenu tik pred OneUI 8 a onda se nešto naštimalo i evo je gura i više nego solidno.

@Proday
@Gulftown
Da nismo dobri,sad bih vas....🙂 Kakav bre 6.1,kakva praistorija. OneUi8 8.5 kidalica. Baterija top,brzina kida.
P.s-ovo je moje iskustvo.

A bilo je brzo i na 6.1 realno 😄

Jos na 6 imas one lepe plave baloncice *boju generalno kad svajpujes odozgo

Full force! Samo napred.

Ako su ikada uradili nešto bolje za telefon koji nije poslednji flagship, to je novi OneUI za S23 Ultra. Eto, meni su odložili zamenu baterije.
Puštaj i ne brigaj, uživaj. 🙂

Izrešetao apdejte juče, šta znam, malo drugačija šminka.. sve ostalo isto, ne vidim neku razliku. Mada nije da sam nešto specijalno i zalazio u opcije i menjao. 😄
Trebaće mi malo vremena da se naviknem na način spuštanja kontrolnog menija i notifikacija.

Izrešetao apdejte juče, šta znam, malo drugačija šminka.. sve ostalo isto, ne vidim neku razliku. Mada nije da sam nešto specijalno i zalazio u opcije i menjao. 😄
Trebaće mi malo vremena da se naviknem na način spuštanja kontrolnog menija i notifikacija.
Pazi, promjena je epska ako se zna da je ovo prvi put da Samsung izbaci update koji nije degradirajući po uređaj, nega ga čak vraća na efikasnost sa kojom su ga i prodali 😁
Ja ne znam šta je razlog ovokvog "propusta" osim da su možda kodiranje prepustili AI-u, pa da je ovaj zakomentarisao petlje koje se nigdje ne koriste 🤣🤣

Mozes da promenis u podesavanja da ti bude kao sto si koristio

Prodao S23U sa A16, kupio nov S23U sa A13. Eto, ako jos neko nije apdejtovao telefon, bolje je da ni ne apdejtuje. Baterija je daleko bolja na A13 jer nije nasminkan. Takodje, ako neko voli da ima rutovan telefon, koji god razlog bio za to, sve posle A13 nema smisla, jer je sistem previse zatvoren i prepun zabrana da bilo sta menjate. Zato nisam kupovao nov S23U ili S25U, koji pocinju sa A14 i A15. Za kameru ne znam sta bih rekao, skoro nikada ne koristim fabricku. Dakle, ako jos ima likova koji nisu apdejtovali sa A13 i nesto im se ne apdejtuje, ali ih radoznalost iz dana u dan sve vise navodi na to, iskulirajte tu radoznalost 🙂

Sve ima svoje prednosti i mane. Prednosti su malo bolja baterija. I skoro nista drugo. Nova azuriranja su sasvim ok pogotovo UI 8.5
Ja sam se posle dugo vremena odlučio za azuriranje zbog AA. Kad ga koristim i ukljucim da snimam video,iz auta recimo, on mi pauzira muziku to me je izludjivalao i bio dovoljan razlog za azuriranje gde je taj nedostatak resen

Sve ima svoje prednosti i mane. Prednosti su malo bolja baterija. I skoro nista drugo. Nova azuriranja su sasvim ok pogotovo UI 8.5
Ja sam se posle dugo vremena odlučio za azuriranje zbog AA. Kad ga koristim i ukljucim da snimam video,iz auta recimo, on mi pauzira muziku to me je izludjivalao i bio dovoljan razlog za azuriranje gde je taj nedostatak resen
Eto, kao sto kazes i prednosti i mane. Ja ne koristim Android Auto, pa nisam ni znao da je to savrsenije odradjeno na A16 a da je na A13 bio problem. Verujem da ima jos aplikacija koje bas i ne rade naj na A13, samo ih ne koristim pa i ne znam. Koristim ga za neki gejm, malo obrade slika, fotkanje preko druge aplikacije bez AI obrade fotografija, drustvene mreze, Netflix, YT, to bi bilo to. A sve to radi bez problema, tako da sam zadovoljan sa A13.

Nazad
Vrh Dno