Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Meni jos ne radi 5G, ai koj cemi, duduse ja sam na indijskom romu, ali dobijam apdejte.

ne znam, dal ima ja sam pomenuo cisto onako.

Jel ste vi dobijali azuriranja za google play? , meni stoji 1.jul 2025. Ni jedno od tad nisam dobio..

Nismo.

Ja sam na 01. avgustu ali od tad nista. Idi u Security and Privacy > Updates > Google Play system update pa rucno na Check for update, mozda ti ponudi nesto.

Kod mene na S22U, septembarsko ažuriranje stoji još od pre 2 meseca. Ništa nisam menjao na softveru.1000021017.jpg

Većina Samsunga A i S serije je "zaglavljena" na julskom G.P. apdejtu. Kažu iz Samsunga da će to rešiti januarskim ažuriranjem softvera.

Otvorio temu, uradio update check, iskočio update, op - evo ga 5g. 🙂 S23U na MTS-u.

Da li je neko na SEK CSC-u i da li je i tamo stigao 5g?

Uradio sam hard reset na S23 Ultra,i sad imam problem sa Yettel SRB aplikacijom.Konkretno,kada je pokrenem,pojave se dugmad Prijavi se i Registruj se.Koje god da stisnem,ne desava se nista,osetim samo blagu vibraciju.Do pre reseta je radila normalno.Ima li neko ideju sta raditi?

Ne znam je li bilo već - kako da ukinem da mi se pri konekciji na bt slušalice ili na auto automatski startuje u muzički plejer (u mom slučaju player pro)?

Potrazi ovo u plejeru, ovako je kod mene u PowerAmp-u

Prilozi

• Screenshot_20260108_020955_Poweramp.jpg
    Screenshot_20260108_020955_Poweramp.jpg
    82.3 KB · Pregleda: 41
Plejer obicno to ima ukljuceno po defaultu, istu situaciju sam imao u PowerAmpu.

Ako neko u mts-u ko je menjao CSC ima problem sa 5G, ja sam to rešio tako što sam vratio CSC na EUX, povezao se 5G automatski posle 10ak minuta, vratio sam CSC na onaj koji sam želeo i 5G konekcija je ostala.

Brate svaka cast, proradio konacno 5G posle vracanja csc-a na EUY pa ponovo prebacen na INS ili SEK.. Volte radi ali VoWifi ne radi u Srbiji na INS i SEK?

Nazad
Vrh Dno