Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Jel neko na OneUI 8 ima problem sa manuelnim AOD brightness? Meni treba na max da bude, ali posle nekog vremena se resetuje i smanji. U lockstar-u.

Na OneUI 7 nije bio taj bug. Od update-a na 8 se to dešava.

U zadnje vreme je pocela slusalica da mi krci, ali samo u nekim pozivima, ne u svim. I krci po malo kada pusim video na YT na primer (valjda slusalica nadomescuje stereo zvuk)

Kolika je sansa da je upalo nesto i zaglavilo se ili je sama slusalica crkla?
Koji servis u BG je za preporuku da ovo rese?

Stigao mi oktobarski security patch.
Nekoliko dana sam na UI 8.0
1000098955.jpg
Po meni nije ispravljen problem da curi baterija na mobilnom internetu. Na wifi je OK ali na 4G nije dobro i dalje. Još factory reset je ostaolo da probam i to je to.

U zadnje vreme je pocela slusalica da mi krci, ali samo u nekim pozivima, ne u svim. I krci po malo kada pusim video na YT na primer (valjda slusalica nadomescuje stereo zvuk)

Kolika je sansa da je upalo nesto i zaglavilo se ili je sama slusalica crkla?
Koji servis u BG je za preporuku da ovo rese?
Probaj onu foru sa tiktoka za čišćenje zvučnika zvukom. Otkud znaš, možda pomogne. Kucaj u pretragu speaker cleaner sound.

Probaj onu foru sa tiktoka za čišćenje zvučnika zvukom. Otkud znaš, možda pomogne. Kucaj u pretragu speaker cleaner sound.
Meni se pre neku godinu prosuo jogurt na telefon i do ujutru se osušio ništa se nije čulo. Malo alkohola i četkica za zube su mi rešili problem.

Ne znam za vas, meni baterija opet katastrofa posle ove zadnje zakrpe. Sat i po SOT 56% baterije ostalo i tako već par dana.

Samo vi instalirajte te system updates doćićete na mojih 2-3h SoT na 4g 😂

@marko_ns Ne, vratićemo ga na fabriku, izvadićemo sim kartice i ugasiti internet dok ne kupimo 25 i budemo srećni i zadovoljni kao ti.... još par nedelja, dok ne izađe 26 a onda ćeš opet biti nesrećan. Dolaziš ovde iz kog tačno razloga, zar nemaš nov telefon?

Jos uvek sam "ponosni" vlasnik S23U 🤣
Plus volim da vidim sta se dešava kad ljudi ne slušaju da ne treba instalirati nikakve system updates kojima se uništi battery life, kamera itd.
A najviše volim pecnuti fenbojse bilo kog brenda 🤣
Kome treba telefon za sreću taj je baš uspeo u životu 😂

Tebi SoT najveća sreća koliko ljudi mogu da primete ovde na forumu. :D Malo ti za sriću triba 😂

Vrh Dno