Rucno...imam telekom de karticu, ali nije htelo ovaj put na zvanicnoj verziji preko samsung members, prosle god sam obrisao kes vpn ukljucio i secam se da je uslo...Jesi flesovao rucno betu ili si usao u beta program?
Znači SoT na 4h 😂
To brisati posle nekog updata.A zažto brisati cashe?
I to još sa svih apliakcija?
Cashe služi da bi telefon brže pokrenuo aplikaciju, brisanjem cashe sporije će se paliti app, a time će se trošiti više baterije.
Одакле си скинуо БИН?To brisati posle nekog updata.
Uradio sam cistu instalaciju one ui 7 i mogu reci da su bas dobro ubrzali, lepo sve radi.
Omogucili su da sam biras animacije preko good lock nodula home up.
Dobra stvar obavestenja uzivo.
Pogotovu za muziku.
Evo par slika
Camera one ui 7, 1x, 3x, 10x i 100x.
Zato što se skupi i po 5-15GB, a mnogo apps ne koristim često.A zažto brisati cashe?
I to još sa svih apliakcija?
Cashe služi da bi telefon brže pokrenuo aplikaciju, brisanjem cashe sporije će se paliti app, a time će se trošiti više baterije.
@Sync Ok,hvala na odgovoru.
Meni je najbitnija baterija,sada drži oko 8h što mi je solidno.Vidim da su ranije pisali da je baterija osakacena nakon update,a to mi ne treba.Jedina mana koju imam trenutno je kamera,koja je katastrofa,u svakom modu.Izbegavam da slikam bilo šta,a vidim da ima još korisnika koji se žale da kameru.I da niko ne pomisli da mrzim samsung,već 10 godina koristim samo samsung premium modele i mislim da su odlični,e sad ova ultra sa tim updatovima koji unazade uredjaj...
@DarkoDjeric Evo par slika.Inace od kad imam ovaj tel nzm dal je 50 slika slikano kamerom.Katastrofa.Defalut mod očajan, 50mpx mod odlična oštrina slike ali boje potpuno promasene.200mpx mod isto to samo što slike zauzimaju po 50mb.
Sočiva kamere brišem pred svako slikanje.Jel obrišeš možda ponekad sočiva kamere?
Prodaj i kupi nešto drugo sa boljom kamerom...u android svetu bar imaš ogroman izbor trenutno...pixel 9 (običan ili pro), vivo x100 ultra (ili 200 pro), honor magic pro 6 ili 7, oppo find 7 ili 8 pro, xiaomi 14/15 ultra. Ne savetujem update.@Dario1990 Da li preporučujes da radim update na najnoviju verziju ui?
Ionako je kamera katastrofa sad na 5.1,da li su makar defalut mod popravili?
I kakva je baterija?
Izgleda da cu prodati ultru dok još uvek vredi i drži cenu,i uzeti iphone.Ne volim iphone,ali ima bolju kameru kad izvadim iz džepa i slikam nego što bi samsung napravio u idealnim uslovima i mnogo podešavanja camera asistent-a,expert raw i ostalih gluposti.
I ja sam razmišljao o tome da mi sledeći telefon ne bude Samsung. Jedino što sam se kod Samsunga jako navikao na One UI, kad god uzmem Xiaomi ili iPhone osecam se kao da sam prvi put uzeo telefon u ruke, jako mi je teško da se priviknem. Deluje da je Samsung malo pojela pohlepa i da uprkos tome što obećavaju update za novi telefon od 58 godina, taj uređaj bude u "punoj snazi" godinu dana.Prodaj i kupi nešto drugo sa boljom kamerom...u android svetu bar imaš ogroman izbor trenutno...pixel 9 (običan ili pro), vivo x100 ultra (ili 200 pro), honor magic pro 6 ili 7, oppo find 7 ili 8 pro, xiaomi 14/15 ultra. Ne savetujem update.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari