Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

ako su se ledja odvojila, vrlo je moguce da je od godina koriscenja pocela i baterija da se naduva, sto je vec opasno.

promobi ima zvanicne baterije oko 8-9k su, po meni vredi dati ako zeli telefon jos da koristi, ja sam menjao na note20u i odlicno se pokazalo, mocice jos 2 godine da tera bez prevelikih muka.
Ja ne bih to savetovao. Moj prethodni telefon je bio Note 10 i iako me je odlično služio 4 godine čini mi se telefon je već malo omatorio, a baterija je samo 3500 mAh kada je nova, što u današnje vreme i nije baš najbolje.

Ipak je za zamenu posto su i ledja naprsla odavno, a ne radi bas najsjajnije vise. I ja pretpotavljam da se baterija naduvala ali ona trenutno nije tu tako da nisam siguran.

Sta mislite o kupovini novog S23 ultra sada (ne bih polovan)? Razmisljam da uzmem sestri posto su joj se ledja na Note10 odvojila.
Ja uzeo novi S23 Ultra pre mesec i po dana, 720€ na KP. Po meni najbolje kupovina, dve godine star flagship model, prezadovoljan.

Inace, verujem da nas ima jos u temi kojima je plaćanjem januarskog računa konačno završena otplata S23, u mom slučaju Ultra. Jedva sam dočekao, smorili me više uvećani računi 😅

Ja sam uzeo sebi i sestri pre desetak dana s24 ultru za 830 eura po komadu sa dve god garancije na softver i na hardver.Razmisljao isto da li uzeti s23ultru za 720-730 eura i na kraju prelomio i uzeo s24 ultru.Generalno vise volim ravan ekran pa je i to bio jedan od razloga ,plus je fon noviji godinu dana.

Ставио малопре на мој S23U друго WSD стакло из комплета (прво се временом изгребало), човече, друга жена 😂

Иначе, прво стакло кад сам постављао, ушло ми је на 2 места ваздуха, па ме је нервирало, сад је испало идеално.

А кад сам скидао старо стакло, пукло је на пола хоризонтално. Ја рекох, ово бре нешто слабо. И онда сам преостала два дела покушао да поломим. Брате, једва их сломих колико је јако. Према томе, јака препорука!

@Proday навијам за тебе! Имаш у комплету 3 бочице са течношћу за постављање, тако да ако ти нешто не испадне како треба, типа као мени ти уђе ваздух, или ти уђе прашина, немој лампом да "стежеш" течност, него обриши, па искористи другу бочицу. Срећно!

@tozovac poznata mi procedura skroz i šta dobijam, samo sam nesrećan sa istim; od tipa 10klm, 2 sam postavio savršeno 😏

Koliko god glupo zvučalo,sa whitestone staklom je lepši osećaj pod prstom nego sa fabričkim. Kako god, bitno je da ima izbora pa svako radi šta voli

P.s. upravo mi dijabole iz dbranda javili da mi odlažu pošiljku a i onako sam bio na knap sa vremenom, trebala da stigne najkasnije do 28. Sad mi napisah da ne moraju ni slati, samo neka vrate pare

javili da mi odlažu pošiljku a i onako sam bio na knap sa vremenom, trebala da stigne najkasnije do 28.
Нисам испратио, шта чекаш?

А што се тиче WSD стакла, осећај је феноменалан под прстом.

Garancija na softver, šta to ono beše!😉🤭
Inače, bolje je što si uzeo S24 Ultru, ipak je noviji model.
Pa tako se reklamiraju.Koliko znam skroz su ok sto se tice reklamacije.Nije mi prvi put da uzimam kod njih.Drugaru su zavrsili reklamaciju telefona bez problema.
Obzirom da neki daju samo garanciju na softver ovi su jos i dobri.:)
Drugar mi je uzeo u austriji dve maske spigen liquid air i dolazi za par dana.
Sto se tice zastite za ekran nisam pristalica kaljenog.Telefon inace nosim u torbici i nikada mi nije ispao.Narucio sam za njega sa alija hidrogel foliju.
Porucio odavde pa videcemo kako ce izgledati kad stigne.

To sto ti nikad nije ispao, ne znaci da nece. Secam se bas kad se ovde neko "hvalio" da mu nikad nije ispadao telefon i onda se javio posle nedelju, dve da mu se upravo to desilo.
To sto drzis u torbici nista ne znaci, jer ni meni nikad nije ispao dok je u dzepu, vec u toku koriscenja.

Naravno, ti radis kako smatras da treba :)

To sto ti nikad nije ispao, ne znaci da nece. Secam se bas kad se ovde neko "hvalio" da mu nikad nije ispadao telefon i onda se javio posle nedelju, dve da mu se upravo to desilo.
To sto drzis u torbici nista ne znaci, jer ni meni nikad nije ispao dok je u dzepu, vec u toku koriscenja.

Naravno, ti radis kako smatras da treba :)
Meni svako malo ispasne telefon, ali uglavnom u kući na tepih, pa nije strašno. Jednom mi je ispao na beton i to me je koštalo 300 evrića 😅
Svakako ni posle toga nisam stavio staklo ili foliju, niti planiram. Volim ovako da koristim telefon i tjt.

Nazad
Vrh Dno