Ne moras sam sebe da hvalis 😄Note 10 još čuvam 🫠 to mi je kao mlađi brat s23u, nestvarno lep i zgodan telefon i odlično se drži, to mi je prvi telefon u životu da ga neću prodati nikada verovatno.
Za ekran ubedljivo najbolje whitestone dome staklo sa uv lepkom. Evo 20 meseci od kad sam stavio kao novo. Imam još jedno jer sam dobio dva u paketu. Ako si zainteresovan lako ćemo se dogovoriti 🙂Sredjen ekran posle toliko vremena... a kad stigne u servis bice i zadnja strana... Danak za ekran 250 i za zadnju stranu 50 evropskih, ruke 25-30 evra.
Sad mi treba preporuka za maskicu i za zastitu za ekran, da li Spigen Liquid Air ili nesto drugo ? Kakav je grip sa tom maskicom ? Na oko je "onako"
Da li ekran zastiti folijom ili staklom ili sta ciniti ? Hvala svima![]()
Ja imam Spigen Liquid Air na S23 Ultra, i ok je... Mada, navikao sam na Otterbox Defender, svi službeni telefoni su mi u takvim maskama, i evo konačno sam uspeo da nađem varijantu da je poručim sa nemačkog Amazona, stiže oko 10.01, tako da javim utiske. Mislim da će telefon u njoj biti maksimalno zaštićen.Sad mi treba preporuka za maskicu i za zastitu za ekran, da li Spigen Liquid Air ili nesto drugo ? Kakav je grip sa tom maskicom ? Na oko je "onako"
Da li ekran zastiti folijom ili staklom ili sta ciniti ? Hvala svima![]()
Hvala lepo na ponudi, imaću te u vidu sledeći put kada budem naleteo na nešto zanimljivo@NCC-74656 Mogu poruciti bilo sta sa Nemackog Amazona, ako treba pomoc oko bilo cega iz EU pisi, a ja cu da bacim pogled na te Otterbox bas....
Da li si prijavio neki post kao off topic?Pitanje za moderatore! Čemu služi tema:
Ako već postoji posebna tema za maske stakla i slično zašto se dopušta offtopic ovde?
Zbog cega nemas mogucnost? Zbog knox-a ili ne pokazuje da ima azuriranje?Poštovanje gospodo forumaši, potrebna mi je pomoć. Kupio sam s 23 ultra SM-S918U/DS. Nemam mogućnost ažuriranja preko OTA. Da li se to može nekako riješiti? Hvala unaprijed
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari