Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ma kod mene je sve odvrnuto na max, nema sta da ta stedim :D
U smislu sve je ukljuceno sto mi treba, sat je povezan non stop itd..

Slike po danu su ekstra i dalje (pogotovu ovi pejzazi gde AI kopa i rukama i nogama), ali nocne u pokretu haos..

Edit: s tim da forum sabija slike, pa ne izgleda toliko lepo...

Prilozi

• 20241227_124145.jpg
    20241227_124145.jpg
    182.4 KB · Pregleda: 122
  • 20241227_123102.jpg
    20241227_123102.jpg
    134.9 KB · Pregleda: 128
Sredjen ekran posle toliko vremena... a kad stigne u servis bice i zadnja strana... Danak za ekran 250 i za zadnju stranu 50 evropskih, ruke 25-30 evra.

Sad mi treba preporuka za maskicu i za zastitu za ekran, da li Spigen Liquid Air ili nesto drugo ? Kakav je grip sa tom maskicom ? Na oko je "onako"

Da li ekran zastiti folijom ili staklom ili sta ciniti ? Hvala svima :)

Sredjen ekran posle toliko vremena... a kad stigne u servis bice i zadnja strana... Danak za ekran 250 i za zadnju stranu 50 evropskih, ruke 25-30 evra.

Sad mi treba preporuka za maskicu i za zastitu za ekran, da li Spigen Liquid Air ili nesto drugo ? Kakav je grip sa tom maskicom ? Na oko je "onako"

Za ekran ubedljivo najbolje whitestone dome staklo sa uv lepkom. Evo 20 meseci od kad sam stavio kao novo. Imam još jedno jer sam dobio dva u paketu. Ako si zainteresovan lako ćemo se dogovoriti 🙂

Ja imam Spigen Liquid Air na S23 Ultra, i ok je... Mada, navikao sam na Otterbox Defender, svi službeni telefoni su mi u takvim maskama, i evo konačno sam uspeo da nađem varijantu da je poručim sa nemačkog Amazona, stiže oko 10.01, tako da javim utiske. Mislim da će telefon u njoj biti maksimalno zaštićen.
Ono što još znam da su i Supcase jako dobre, ko voli tu totalnu zaštitu.
A što se folije tiče, imam UV, koja prelazi skroz do zadnje strane telefona, i zadovoljan sam.

@NCC-74656 Mogu poruciti bilo sta sa Nemackog Amazona, ako treba pomoc oko bilo cega iz EU pisi, a ja cu da bacim pogled na te Otterbox bas....

@zokibat Koliko kosta to zadovoljstvo ? :D

Poštovanje gospodo forumaši, potrebna mi je pomoć. Kupio sam s 23 ultra SM-S918U/DS. Nemam mogućnost ažuriranja preko OTA. Da li se to može nekako riješiti? Hvala unaprijed

Poštovanje gospodo forumaši, potrebna mi je pomoć. Kupio sam s 23 ultra SM-S918U/DS. Nemam mogućnost ažuriranja preko OTA. Da li se to može nekako riješiti? Hvala unaprijed
Zbog cega nemas mogucnost? Zbog knox-a ili ne pokazuje da ima azuriranje?
Flesujes preko ODIN poslednji fw sa odgovarajucim CSC kodom(EUX valjda bese)-ppsle toga kad bude bilo novog azuriranja trebalo bi da pokaze, ali ako je knox 0x1 onda nista ti nece pomoci...

Prikazuje da je softver ažuriran a zadnje ažuriranje je zakrpa iz marta 2024. Računam da je je do sada dobijao kao i sve ultre jednom mjesečno ažuriranje. Osim ako za američko tržište to nije drugačije

Moguće da je nešto čačkano oko csc koda i sad ne prima ota apdejte. Bilo bi dobro da pogledaš i probaš da vratiš na fabrički, ja kad sam na malom S23 zamenio csc kod da bih imao snimanje razgovora izgubio sam ota apdejte, Samsung je verovatno tu nešto promenio. Kad sam vratio na srpski kod, iz Yettela, kao što je i telefon, apdejti su počeli normalno da stižu

Po ovoj oznaci telefon je za američko tržište, da li to nešto mijenja?

Pa ako mu je promenjen fabrički csc kod, verovatno da menja. Ne znam tačno koji je originalni kod za USA, nađi na onoj listi pa probaj da vratiš. Ne garantujem ništa,ali moguće da je tu problem

To se radi preko odina?
A da li mogu da ga apdejtujem preko odina?

Ima li neko problema sa notifikacijama na Telegramu? Naravno, isključena je optimizacija baterije i zaključana app u RAM-u, podesio sve što sam mogao unutar same aplikacije, ali ne vrijedi. Nekad kasne notifikacije, nekad uopšte ni ne stignu. Stvarno mi se ne da raditi reset na fabrička, doslovno bih radije uzeo novi telefon.

Jel se nekome dešava da ne izbacuje update za aplikacije u play store? Skoro sve iste aplikacije imam na drugom telefonu S20 i tamo stižu normalno.

Meni sve normalno sljaka,bas mi je juce izbacio preporuku za update par aplikacija sa play store-a. Takodje,notifikacije za telegram stizu najnormalnije.23U,zadnji update.

Nemam pojma o čemu se radi onda.

Ma i kada ručno udjem, ne prikazuje da ima išta, osim Vibera. I tako stalno.

U onda se opasno nešto zabagovalo. Imaš sve poslednje nadogradnje za play services, sistem itd? Idi na play store i clear cache i data

Pa valjda imam, nisam tu ja ništa dirao.
A clear data i cache sam odradio pre neki dan i nije pomoglo.

Vrh Dno