Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Samsung navodno odlaze One UI 7.0 kako bi se fokusirali na AI značaljke One UI 6.1.1​

Juce ceo dan akah telefon, vecinu vremena sam proveo u igrici koju igram, legao da spavam sa 4%.

Prilozi

• Screenshot_20240623_035735_Device care.jpg
    Screenshot_20240623_035735_Device care.jpg
    64.6 KB · Pregleda: 83
Da li je mozda neko prodavao ultru u skorije vreme? Interesuje me koliko moze da se izvuce max kad je sacuvana bas bas
Ja sam prodao ultru.Kupljena je pre 3 meseca za 880€ 12/256 model i iskreno da kažem jedva sam čekao da prodam.Dao sam za 500€.Nahvališe ga mnogi ali nije me oduševio,i nije mi žao razlike u parama koje sam protraćio za 3 meseca korištenja.Prelazim na Poco f6 pro,bar tamo taj isti snap 8 gen2 ima pun potencijal,a ne da mi samsung obara performanse i smanjuje osvetljenje čim se zagreje na 40°C .Pozdrav forumaši,ništa lično ali samsung samo za fotkanje i društvene mreže,ništa drugo

Root telefona pa mozes da mu radis sta hoces, kad si se vec uhvatio da zelis unleashed performance. Promenis karnel, da vidis koliko moze stvarno soc...

Dao bi ti ja 550
Ja sam prodao ultru.Kupljena je pre 3 meseca za 880€ 12/256 model i iskreno da kažem jedva sam čekao da prodam.Dao sam za 500€.Nahvališe ga mnogi ali nije me oduševio,i nije mi žao razlike u parama koje sam protraćio za 3 meseca korištenja.Prelazim na Poco f6 pro,bar tamo taj isti snap 8 gen2 ima pun potencijal,a ne da mi samsung obara performanse i smanjuje osvetljenje čim se zagreje na 40°C .Pozdrav forumaši,ništa lično ali samsung samo za fotkanje i društvene mreže,ništa drugo

Ја ти пријатељу око тога ништа не знам, а видим да те већ неко време мучи.
Јел ти барем уопште повуче на крају апдејт?

Na regularnom csc-u povuče odmah istog dana kad izađe. Al neće ni na jednom drugom. Nije da ću da umrem bez snimanja razgovora i ostalih pogodnosti, al eto, htedoh da omogućim.

Jel se nekome dešavalo da ne može da pošalje poruku? Can't send message i error 0 izbaci. Kad hoću da pošaljem za parking recimo.

^^A jel ti na drugim csc-ovima uopste povuce apdejt, makar posle nedelju dana?

Лаик сам па морам да те питам: да ли се код промене цсц-а мењају и неке опције у подешавањима?

Samo se omogući usb debugging u developer opcijama pa se promenom csc-a dobiju dodatne funkcije, ali se kod mene gubi ota apdejt...

Zanima me da li je neko probao zastitno staklo za s23 ultra firme PanzerGlass. Konkretno Safe ultra wide model. Video sam kako izgleda na ravnim ekranima i stvarno je odlično dobro pokriva i bas dugo traje, ali ne znam kako se ponašalo na zakrivljenom ekranu. Znam da je dome sada 40e za 2 na popustu, a ovo od 20 do 30e komad, ali opet ne bih se zezao sa uv lepkom, jer sam video da je ovo stvarno dobro, ali na ravnim ekranima.

Uzeh danas običan s23, 8/256. Znam da je bilo sto puta po temi sigurno. Koje staklo i masku a da su dostupna odmah kod nas? Da li vredi instalirati gcam i odakle?

Jel se nekome dešavalo da ne može da pošalje poruku? Can't send message i error 0 izbaci. Kad hoću da pošaljem za parking recimo.
Врло могуће да је до оператера/паркинг сервиса. Знам да је код мене пре неколико месеци био проблем да не може преко SMS - а да се плати паркинг(S24U, Yettel).

Nazad
Vrh Dno