Jerry Drake
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.01.2021
- Poena
- 125
Trebalo bi da ima update sve do Androida 17Ja se izvinjavam ako je možda pisano da li neko zna da li će s23u dobiti samo još UI6.1... ili možemo da očekujemo i 7 ili Android 15...?
Trebalo bi da ima update sve do Androida 17Ja se izvinjavam ako je možda pisano da li neko zna da li će s23u dobiti samo još UI6.1... ili možemo da očekujemo i 7 ili Android 15...?
Како ради кад се носе наочаре?Ili Face unlock. Radi odlično, brzo i otključava instant bez fail-a.
Znači bilo ko moze da dohvati telefon i da se zeza sa ponudjenim opcijama kao i da restartuje/ugasi telefon@Zlatan_ibro Neće da može nikako.
Ne moze. Ako ti je zakljucan telefon na bilo koji nacin, da bi mogao da upalis/ugasis wifi, bt, telefon, bilo koja promena, sta god, moras da otkljucas telefon. Tako da mogu samo da gledajuZnači bilo ko moze da dohvati telefon i da se zeza sa ponudjenim opcijama kao i da restartuje/ugasi telefon
Moze bat.lampa, da se iskljuci zvuk, i da se ukljuci/iskljuci portrait mode. Za ostalo mora da se otkljuca. meni je zgodno da mogu da regulisem zvuk i torch bez otkljucavanja telefona...Kao što kolege rekoše, ne može se ništa jer securtiy deo je tu, ali po meni baš nema logike ni da mogu da spustim notification panel. Ako je lock, lock je za sve, pa i za mene sve dok ga ne otključam.
koristim one hand operation widget za zvuk, osvetljenje i bateriju pa sam zaboravio da to može i preko panela 🤣Moze bat.lampa, da se iskljuci zvuk, i da se ukljuci/iskljuci portrait mode. Za ostalo mora da se otkljuca. meni je zgodno da mogu da regulisem zvuk i torch bez otkljucavanja telefona...
Баш због тога сам и питао, а може и да се искључи скроз на закључаном екрану, што је још већи проблем.Prob'o ja sad, restartovao se, dzaba sto je zakljucan.
E sad, ovi sto kradu, oni zele da ga ugase da se ne bi telefon zakacio na gps, wifi, mrezu.
Ovo je samo force restart gde se telefon svakako ukljuci i zakaci na mrezu, tako da ako ga neko i ukrade, morao bi da ga restartuje non-stop ali ce telefon svakako pingovati mrezu u tih nekoliko sekundi.
Ne, da se iskljuci skroz ne moze ako imas sifru ili otisak prsta, trazi ti da otkljucas pre nego sto se ugasi. Samo ovaj force restart moze.Баш због тога сам и питао, а може и да се искључи скроз на закључаном екрану, што је још већи проблем.
Meni radi odlicnoКако ради кад се носе наочаре?
И ја сам испробао, и ради ми супер. Једино што ме брине како се понаша у мраку, или, пошто имам фото-греј наочаре, кад је јако сунце и удара под малим углом, као што је обично зими кад је ведро, јер ми се тад баш доста затамне наочари.Meni radi odlicno
Ma radi normalno, meni otkljucava i sa obicnim i sa naocarima za sunce bez problema.И ја сам испробао, и ради ми супер. Једино што ме брине како се понаша у мраку, или, пошто имам фото-греј наочаре, кад је јако сунце и удара под малим углом, као што је обично зими кад је ведро, јер ми се тад баш доста затамне наочари.
Нисам ни знао за то док ти сад ниси споменуо, хвала.Edit: nisam video da ima opcija za svajpovanje, moja greska
Probao sam i fhd i wqhd isto....sta god da ti odgovara to staviKoju rezoluciju koristite na s23 ultra, FHD ili WQHD, ima li rezolucija uticaja na bateriju kada se ne igraju igrice i kako uticu na bateriju animacije 1x vs 0.5x?
Ne moras. Imas opciju da automatski otkljuca bez da posle radis swipe. Stay on lock screen until swipe na off.Meni taj face unlock nema nekog smisla, jer on otkljuca telefon i onda moram da svajpujem zakljucan ekran da udjem na pocetni ekran.
Meni je to isto kao i da sam stavio prst na citac otiska, samo ima i dodatan korak namestanja kamere na facu da me ocita.
Edit: nisam video da ima opcija za svajpovanje, moja greska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari