Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

E to ne znam iskren da bude. Na sreću, za sada ih ne nosim, ali verujem da mogu da se dodaju i obične i sunčane kao dodatni face unlock.

Ne razumem bas najbolje u cemu je problem..

Ovde imas sve opcije, mozes da kazes da se ne vidi nista na zakljucanom telefonu, ili da se ne vidi sadrzaj

Edit: sad vidim da pricas o notification panelu..
Edit2: kod mene se vide stvari, dugmici za gasenje i ostalo, ali kada kliknes trazi da otkljucas telefon

Prilozi

• Screenshot_20240126_121614_Settings.jpg
    Screenshot_20240126_121614_Settings.jpg
    58 KB · Pregleda: 63
Znači bilo ko moze da dohvati telefon i da se zeza sa ponudjenim opcijama kao i da restartuje/ugasi telefon
Ne moze. Ako ti je zakljucan telefon na bilo koji nacin, da bi mogao da upalis/ugasis wifi, bt, telefon, bilo koja promena, sta god, moras da otkljucas telefon. Tako da mogu samo da gledaju (y)

E to nisam isprobao a samo sam video da mogu da upale torch... mada su mogli da ga zaključaju u kompletu

Kao što kolege rekoše, ne može se ništa jer securtiy deo je tu, ali po meni baš nema logike ni da mogu da spustim notification panel. Ako je lock, lock je za sve, pa i za mene sve dok ga ne otključam.

Pa da, ali ako imas face unlock, dok uzmes telefon i povuces panel, on je vec otkljucan i spreman za upotrebu i promene, dok uljez moze samo da gleda.

Po danu radi ok. Mali sumrak samo nerve kida

Kao što kolege rekoše, ne može se ništa jer securtiy deo je tu, ali po meni baš nema logike ni da mogu da spustim notification panel. Ako je lock, lock je za sve, pa i za mene sve dok ga ne otključam.
Moze bat.lampa, da se iskljuci zvuk, i da se ukljuci/iskljuci portrait mode. Za ostalo mora da se otkljuca. meni je zgodno da mogu da regulisem zvuk i torch bez otkljucavanja telefona...

Može i da se opali koja fotka :)

Moze bat.lampa, da se iskljuci zvuk, i da se ukljuci/iskljuci portrait mode. Za ostalo mora da se otkljuca. meni je zgodno da mogu da regulisem zvuk i torch bez otkljucavanja telefona...
koristim one hand operation widget za zvuk, osvetljenje i bateriju pa sam zaboravio da to može i preko panela 🤣

Prilozi

• Screenshot_20240126_133341_Chrome.png
    Screenshot_20240126_133341_Chrome.png
    249 KB · Pregleda: 53
Јел може да се спречи рестарт/гашење на закључаном екрану?

Ako ides kroz meni i za to trazi da se otkljuca telefon na kraju.
Ako mislis na drzanje power dugmeta dok se ne ugasi - tu mislim da se softver vise nista ne pita. Ali u toj varijanti svakako ne mozes da upalis vise telefon bez passworda..

Mislim da ne mozes da ugasis ma koliko dugo drzao dugme. Mora unlock.

Pa to je onaj sigurnosni kada telefon skroz zabode, mislim da to bukvalno uvek moze

Prob'o ja sad, restartovao se, dzaba sto je zakljucan.
E sad, ovi sto kradu, oni zele da ga ugase da se ne bi telefon zakacio na gps, wifi, mrezu.
Ovo je samo force restart gde se telefon svakako ukljuci i zakaci na mrezu, tako da ako ga neko i ukrade, morao bi da ga restartuje non-stop ali ce telefon svakako pingovati mrezu u tih nekoliko sekundi.

Prob'o ja sad, restartovao se, dzaba sto je zakljucan.
E sad, ovi sto kradu, oni zele da ga ugase da se ne bi telefon zakacio na gps, wifi, mrezu.
Ovo je samo force restart gde se telefon svakako ukljuci i zakaci na mrezu, tako da ako ga neko i ukrade, morao bi da ga restartuje non-stop ali ce telefon svakako pingovati mrezu u tih nekoliko sekundi.
Баш због тога сам и питао, а може и да се искључи скроз на закључаном екрану, што је још већи проблем.

Баш због тога сам и питао, а може и да се искључи скроз на закључаном екрану, што је још већи проблем.
Ne, da se iskljuci skroz ne moze ako imas sifru ili otisak prsta, trazi ti da otkljucas pre nego sto se ugasi. Samo ovaj force restart moze.

Да, у праву си, не може. Лакнуло ми 🙂

Meni radi odlicno
И ја сам испробао, и ради ми супер. Једино што ме брине како се понаша у мраку, или, пошто имам фото-греј наочаре, кад је јако сунце и удара под малим углом, као што је обично зими кад је ведро, јер ми се тад баш доста затамне наочари.

И ја сам испробао, и ради ми супер. Једино што ме брине како се понаша у мраку, или, пошто имам фото-греј наочаре, кад је јако сунце и удара под малим углом, као што је обично зими кад је ведро, јер ми се тад баш доста затамне наочари.
Ma radi normalno, meni otkljucava i sa obicnim i sa naocarima za sunce bez problema.
Nocu isto taman koliko osvetli ekran, dovoljno mu je da prepozna.
Nije ovo note 9 sa iris skenerom gde sam muku mucio zbog naocara :D

Meni taj face unlock nema nekog smisla, jer on otkljuca telefon i onda moram da svajpujem zakljucan ekran da udjem na pocetni ekran.

Meni je to isto kao i da sam stavio prst na citac otiska, samo ima i dodatan korak namestanja kamere na facu da me ocita.

Edit: nisam video da ima opcija za svajpovanje, moja greska.

Poslednja izmena:
Koju rezoluciju koristite na s23 ultra, FHD ili WQHD, ima li rezolucija uticaja na bateriju kada se ne igraju igrice i kako uticu na bateriju animacije 1x vs 0.5x?

Koju rezoluciju koristite na s23 ultra, FHD ili WQHD, ima li rezolucija uticaja na bateriju kada se ne igraju igrice i kako uticu na bateriju animacije 1x vs 0.5x?
Probao sam i fhd i wqhd isto....sta god da ti odgovara to stavi
Animacije takodje, to sve radi cpu a ovaj snap je dosta efikasan, isto takodje ne verujem da utice tolko da to mozes da primwtis(tip 30min ili 1h sota)

Meni taj face unlock nema nekog smisla, jer on otkljuca telefon i onda moram da svajpujem zakljucan ekran da udjem na pocetni ekran.

Meni je to isto kao i da sam stavio prst na citac otiska, samo ima i dodatan korak namestanja kamere na facu da me ocita.

Edit: nisam video da ima opcija za svajpovanje, moja greska.
Ne moras. Imas opciju da automatski otkljuca bez da posle radis swipe. Stay on lock screen until swipe na off.

Nazad
Vrh Dno