- Učlanjen(a)
- 31.05.2011
- Poena
- 1,445
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 5700X3D & Thermalright Peerless Assassin 120 SE
- Matična ploča
- Asus TUF B550m - Plus
- RAM
- Kingston Renegade 4x8 3200mhz
- GPU
- Sapphire Pulse 9070
- Storage
- XPG SX8200 Pro 2TB + Kingston A400 480GB + aData SU630 480GB + SP A55 512GB
- Zvuk
- Integrale
- PSU
- Corsair RM650 Fully Modular
- Kućište
- Rajintek Arcadia III TG
- Monitor
- LG 27GP850-B
- Miš & tastatura
- Razer Basilisk v3 & Ajazz 820 Pro black / Silent Tactile Tom
- Ostale periferije
- Turtle Beach 600P
- Tablet
- Samsung A9+ 11"
- Mobilni telefon
- iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB
- Pametni uređaji
- Apple Watch 10 Midnight 46mm
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Uneo si totalnu zbrku i zabunu.
Proverio sam u Yettelu, garancija nije samo 2 vec 2+1.
Kupio S23 u Samsungu u TC Usce, garancija za pravna lica 2 godine.
Takodje sam proverio i u Inputu, ovlascenom Sony servisu potrosacku elektorniku, na sve televizore vazi 2 ili 5 godina garancije u zavisnosti kada su kupljeni. odnosno da li je bila redovna prodaja ili akcijska sa produzenom garancijom.
E sad, te tvoje hobi busilice svakako nisu predvidjene za profi upotrebu pa se mozda uvoznici pozivaju na ZOO. ali za mobilne i TV (Sony) vaze standardne garancije.
Mislio sam da S21 FE uvalim zeni ali ce ipak na oglase, suvise je primamljiva akcijska cena u Yetelu za s23+/512 (koga zanima na tu cenu vazi i reciklaza 10.000) tako da ce oba FE telefona na oglase.
Proveri sa HP-om, Asusom i Lenovom, mislim da je bio LG isto, ali ne mogu se setiti. Na moje oci video odbijanje garancije zbog toga jer je proslo vise od godinu dana garancije. Kad je bilo pitanje kako godinu dana kad je dve godine garancija, odgovor je bio uzeto je na firmu. Servis odbio. HP pre godinu i nesto, Asus pre dve godine i Lenovo pre dve godine. Ako nesto novo nije promenjeno, ostalo je kao i tada.