Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Nisam radio factory, ikonice velike, vecina aplilacija koje su bile na srpskom, sada su na engleskom, bez obzira sto u podesavanjima aplikacije izabran srpski.

Ja sama radio factory,nije pomoglo pola eng i srb ima na sve strane.Ovo je prvi put da prilikom izlaska novog androida bude ovakvih bagova.

Ikonice su mislim veće po dizajnu. Takve su bile valjda u par beta bildova.

Verovatno će moći sa good lockom da se menjaju, kad ažuriraju sve.

Toliko hvaljen UI6 preko bete reko kad izađe biće ludilo. Na kraju jeste ludilo ali negativno.

Izgleda da nema pomoci sto se tice velicine ikona za sad, sto se tice ovog po meni "ruznog fonta" ko zeli moze da vrati mislim da je ovakav bio (Podesavanja > Ekran > Velicina i stil fonta> stil fonta > Roboto)

ja sam povecao zum prikaza i tada su mi se povecale ikone,sto mi odgovara,kao i tastatatura. Inace primetno u treptaju otvara app, primetio sam iako mi to nije najbitnija stavka. Ostalo nisam primetio da ne radi. Samo ono sa sms-om na pocetku ali je resio restart.

Postalo je takmicenje ko ce pre da dobije update, a onda ko ce vise da zabaguje telefon, pa onda kuknjava. :D
Lepo sam pricao da ce namerno da sjebu seriju S23, vec godinama je tako. Ali ovi hard reseti, pa brisanje cash-a i ostale gluposti, to nikad nisam radio posle nego update-a, mora da ste heavy useri. :D

Je l vam radi normalno Google Feed na srpskom? Do pre pola sata sve bilo ok a sad... Ovaj problem sam imao na Honor Magic5 Pro telefonu. Tek kad sam jezik interfejsa promenio na be-srpski sve se vratilo u normalu.
Je l vam radi normalno Google Feed na srpskom? Do pre pola sata sve bilo ok a sad... Ovaj problem sam imao na Honor Magic5 Pro telefonu. Tek kad sam jezik interfejsa promenio na be-srpski sve se vratilo u normalu.
Rešeno. Prebacio na srpski ćirilicu. Nisam ni znao da interfejs može biti na ćirilici!

Prilozi

• Screenshot_20231031_082328_One UI Home.jpg
    Screenshot_20231031_082328_One UI Home.jpg
    31.4 KB · Pregleda: 79
Evo ga stigao na tajland. Dobio vece ikonice, ne primećujem nista drugo. Zasad mi zeznuo Ebank, sreca proradio posle reinstall

Ja mislim da sa pravom možemo reći da je S23 serija jedna od najboljih Samsungovih seriju u proteklim godinama. Pravi i konačno svima dostupan chipset, odlična baterija, dobra optimizacija samog uređaja i sw koji sve to prati. Jeste da će težiti ka tome da se nateraju kupci na novu seriju, svaki put će biti tako, ali sveobuhvatno gledano, ova serija je u Top5 izdanja android tržišta.

Ja za sada nemam nikakvih problema, factory reset nisam radio (kao i nikada pre).
Novi font i nove ikonice mi se svidjaju, sta znam, malo da se promeni - doduse ja sam jedan od onih koji ima samo 4 ikonice dole i to je to (ebiga volim clean look)

Nazad
Vrh Dno