Proceni sam..slikano danas u 16:30Zaezaš ili ozbiljno?
Koristi Gcam 🙃Proceni sam..slikano danas u 16:30
Pripremaju vas da menjate S23U za S24U. 😉Proceni sam..slikano danas u 16:30
Imam samo Camera Assistant..od početka korišćenja telefona...Koristi Gcam 🙃
Jel si ti to presao sa Golfa na Pasata? 😄Proceni sam..slikano danas u 16:30
JapJel si ti to presao sa Golfa na Pasata? 😄
Izvinjavam se za mali off.
J***š ti to ako posle apdejta moraš raditi factory reset. Nisam svoj život našao na ulici da bi vreme trošio na takve stvariSvi koji imaju određene probleme kao ikone, kamera... da li ste radili factory reset ili ne?
Lajk za prevozProceni sam..slikano danas u 16:30
Dj za dj (djubre isto ce biti..osim mozda nekog noviteta u softveru) iako sam programiran da uradim to.Pripremaju vas da menjate S23U za S24U. 😉
Rsci mi koji je CSC za UAE? Je l baš YUAE ili...?Stigao i na UAE 🙂
Pardon, UAE, ne YUAERsci mi koji je CSC za UAE? Je l baš YUAE ili...?
Radio sam factory reset i wipe casche. Ikone izgledaju vece, nije da mi smeta previse, ali svakako bi bilo lepse da su manje.Svi koji imaju određene probleme kao ikone, kamera... da li ste radili factory reset ili ne?
Moja greška, ja sam na KSA, to je za Saudijsku Arabiju, ne UAE.Rsci mi koji je CSC za UAE? Je l baš YUAE ili...?
Pardon, UAE, ne YUAE
Rešeno. Prebacio na srpski ćirilicu. Nisam ni znao da interfejs može biti na ćirilici!Je l vam radi normalno Google Feed na srpskom? Do pre pola sata sve bilo ok a sad... Ovaj problem sam imao na Honor Magic5 Pro telefonu. Tek kad sam jezik interfejsa promenio na be-srpski sve se vratilo u normalu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari