Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Meni opasno sada ide na živce ovo što je siva pozadina kada se otključava pattern-om i što je ovaj quick panel kao kod nekih vintage uređaja. Fingerprint i face rade odlično, face čak i brže čini mi se.

Oni koji nisu koristili betu, nece jos dobiti OTA update jel da? Ili moze preko odina da se flesuje? Vidim da u sekciji firmware na sammobile-u nema nista jos za download.

Mislim da ne. Pušten je stable na globalnom nivou. Ja nisam bio u beta-i pa sam dobio preko OTA.

S23 kupljen u Gigatronu, stiglo ažuriranje oko 3GB za One UI 6.0.

I kod mene stiglo, mali s23, kupljen u Promobiju.

Ovako stoji u Service provider software version:

EUY/-/EUY/EUY

Da li je onda moguce da nisam dobio jer sam menjao CSC kod na SEK? Pre mesec dana sam bio promenio CSC na EUX da bih dobio neki OTA update i nakon toga opet vratio na SEK zbgo snimanja razgovora. Da li moram ponovo promeniti CSC da bih dobio update?
I radite li data reses i wipe chace nakon instalacijje Android 14?

I onda opet nakon instalacije vratim na SEK i svaki sledeci put kad hocu OTA update, moram da vratim na EUX ili neki drugi CSC?

Ma dobićete pre ili kasnije. Ja sam menjao CSC zbog snimanja razgovora. Septembar i oktobar stigli normalno a još nisam dobio UI 6, biće za koji dan.

Ja sada vidim meni telefon iz UAE :D Ja nemam update još.

Ne morate vracati CSC... ja ga promenio cim sam uzeo na SEK inikad vracao i dobijam sve ota updateove

Ja sada vidim meni telefon iz UAE :D Ja nemam update još.
I meni je iz UAE pa sam promenio CSC na EVR da bih ranije dobijao nadogradnje. Najpre sam prebacio na EUX ali update nikako nije stizao. Kasnije sam negde pročitao da ne sećam se iz kojih razloga neču nikad dobiti update ako ostanem na XEU firmwareu. Prebacio sam tad CSC na EVR i update je stigao.

Ajde recite koji su sve CSC-ovi dobili da znam na koji da menjam :D

Koje lozenje, snimio sam i nista ja tu ne vidim vredno pomena :)
Verujem da ce neko sada da izvuce iz rukava 10 kozmetickih promena ali realno toliki hajp niokocega sustinski.

Koje lozenje, snimio sam i nista ja tu ne vidim vredno pomena :)
Verujem da ce neko sada da izvuce iz rukava 10 kozmetickih promena ali realno toliki hajp niokocega sustinski.
Znali smo mi to već ali je bitno da se nešto dešava 😁 Zadnjih nekoliko Android verzija generalno nisu donele ništa revolucionarno.
Mene više interesuju inapređenja na kamerama tj. na kvalitetu fotografija ako ih uopšte ima.

Ja evo sad skidam UI 6. Preko 3 gb. MTS.

^ tek će se kroz koji dan videti da li ima problema. Najbolje je na ovako veliki update odraditi factory reset.

Evo ga i moj Madjar

3GB update

Prilozi

• Screenshot_20231030_155046_Software update.jpg
    Screenshot_20231030_155046_Software update.jpg
    90.3 KB · Pregleda: 139
Vrh Dno