Marezz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.11.2010
- Poena
- 245
Meni radi sa Baseus GaN5 65WMoraš samsungov original ako hoćeš super brzo punjenje. Kao i svi ostali koji imaju brzo punjenje zahtevaju svoj kabl i punjač.
Meni radi sa Baseus GaN5 65WMoraš samsungov original ako hoćeš super brzo punjenje. Kao i svi ostali koji imaju brzo punjenje zahtevaju svoj kabl i punjač.
Primer iz idealo.de app mi blokira link ka Mediamarkt robi^ a sta ti konkretno ne blokira?
Radi normalno sve^ moguće da smatra reklamom pa zato i blokira. Kad isključiš dns u konekcijama radi normalno? A da se postavi posebno app mislim da moraš imati plaćeni dns aplikaciju. Opet kažem nisam siguran.
Na konto onog duplog back buga kada se koristi swipe gestures, imam tačno ovo što je opisano ovde. Da li je moguće da niko nije imao ovo?
Mnogo me nervira, a da se vraćam na dugmiće mi se ne radi nekako. Navikao sam na ovo mnogo.
Jedino što mi ostaje da vidim da li na Andorid 14 neće toga biti( a biće 100%), pa da uradim factory reset bez kopiranja stvari sa starog telefona preko smart switch. Da recimo nije on napravio neki problem.
Sve to iz Good lock je eksperimentalno. Dosta stvari ima koje su bile u Good lock-u, a sada su deo sistema i pale se u podesavanjima.Što je najgore, i ova aplikacija je Samsungova kreacija, ne znam što gestures ovako ne rade "fabrički". Malo mi nisu jasni što kriju neke dobre opcije po raznim good lock modulima, mada bi verovatno prosečnom korisniku donele više glavobolja nego koristi, a možda ih ne bi ni primetili
Zato sto od kad postoje i oni i Android, uvek su imali 1000 puta vise opcija, kustomizacije, stvari koje sam stock android i ostali proizvodjaci nisu imali.Malo mi nisu jasni što kriju neke dobre opcije po raznim good lock modulima, mada bi verovatno prosečnom korisniku donele više glavobolja nego koristi, a možda ih ne bi ni primetili
Mislim da nemaRadi normalno sve
Ima na iOS fora da se podešavanju Adguard profili
Jel ima neka tema tipa blokiranje reklama ili Adguard da ne davimo ovde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari