Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Onda jos bolje, ne znam da l nekome zatreba 100% cpua kad nesto gleda na yt ili insta ili tiktok, ili na pretrazivacu..sta znam...jedino ako vrsis neku obradu slika, montiranje videa...nisam ji ja za powersaving, gde mi smanji na 60hz itd, al ovo i ne primecujem da je ukljuceno uopste

Pa okej, a koji je razlog sto ga imas ukljucenog onda? Kad brdo njih po stranim forumima kaze da je SOT isti sa i bez ukljucenog light moda.

Ja sam nekog misljena da ce S24U na svim trzistima ici sa Snapom a da ce u S24 da uguraju Exy.... će da vidimo
Ma nema šanse, veće su to budale nego što mi možemo i zamisliti.
Ustvari Evropljani su generalno konji, a konje treba jahati.

Naplati ti više za manje, ne ulazim u to da li je i to manje dovoljno, ali neću za svoje pare da budem tržište sekundarnih sirovina

Nemam razlog, tako mi stoji od kad sam uzeo fon i to je 😂😂
Bas cu da iskljucim, da vidim, ima li nesto drugacije, sad mi je sot otp 10%-1h

Na one5.1 mi se vise svidja ovaj panel tu, i lepse je kad apustis i lakse za dohvat, sad da l jos uvek nisam naviko al je cudno...

Pa okej, a koji je razlog sto ga imas ukljucenog onda? Kad brdo njih po stranim forumima kaze da je SOT isti sa i bez ukljucenog light moda.
Možda se manje greje? Ja ga držim ja Lite i nijednom se nije zagrejao od kako ga imam, a vrtim dosta obradu slika, kameru i probao sam neke sitnije igrice i FIFA Mobile. Nijednom da osetim u ruci da je topao. Niti kad se puni.

Inače, dobih i ja update danas ovaj augustovski.

Testirao sam kameru, ali prvi put odkako imam telefon uopšte... i zaključio sam da je 4:3 50mp sweet spot. Na 12mp jedina dobra stvar je što radi jako dobro HDR, ali 50mp ima mnogo bolje boje, naravno detaljnija je kamera, prosto 50mp je otkrivenje za mene koji sam cepao stalno slike u 12mp. ☺️ 200mp vs 50mp nema svrhe porediti jer su slike skoro pa iste. Čak u nekim slučajevima 50mp ispadne bolje od 200mp.

Da li vam deluje da je zvuk prilikom razgovora bolji na avgustovskoj nadogradnji? Nekako mi deluje čistiji.

Meni se telefon uopste ne greje, taj light mode svakako ne radi kada su ukljucene igre tako da se vraca na defaultni mod. Ono sto sam primetio jeste da zna nekad sa secne telefon kad je light mode ukljucen. Ali opet ja dam ga drzao par dana samo mozda nije do toga, mozda imam samo trip.

Pošto je isteklo vreme za izmenu, moram ovako.
Tu je 5 slika, imam i više ali ove onako najviše pokazuju razliku.

50mpx 🔥🔥🔥

neko ko nije menjao ovaj csc kod, da l stoji HD kad je u razgivoru sa nekom osobom koja ima ukljucen volte ? 😂
Mrzi me da vracam na eux da proverim

Занима ме, да ли могу у ProMobi-ју да поправим телефон, ако сам га купио преко мађара?

Kako na ovom klipu prosto telefon savrseno i fluidno radi?
NA video cak i secne :D
Brzo bas brzo radi ova 14 android...ne znam da l ce da ga za...ser nesto al sad jedinonsta bi mogli to au jos malo animacije da srede za otvaranje nedavno koriscene app..
Inace ovaj predikitv ne radi svuda, i ne radi sa onim modulom iz good loka

Sto se tice light moda, ja znam da je to u praksi malo nizi clock cpu-a i voltaze tj onoliko na koliko je preporucen da radi zmaj.
Posto ako se secate bilo je kao "Snapdragon for Galaxy" parola.. I sa tom parolom se promovisao nesto visi radni tak na Samsung-ovim uredjajima (u ovom slucaju S23) e ovo su "default" vrednosti tog cpu-a.
Preventivno je taj rezim kod mene ukljucen, jer i sa njim radi top i moze samo da doprinese boljitku u slucaju trajanje baterije. Nikad stucnuo ili slicno nesto tako da je ostao aktivan

Možda se manje greje? Ja ga držim ja Lite i nijednom se nije zagrejao od kako ga imam, a vrtim dosta obradu slika, kameru i probao sam neke sitnije igrice i FIFA Mobile. Nijednom da osetim u ruci da je topao. Niti kad se puni.

Inače, dobih i ja update danas ovaj augustovski.

Testirao sam kameru, ali prvi put odkako imam telefon uopšte... i zaključio sam da je 4:3 50mp sweet spot. Na 12mp jedina dobra stvar je što radi jako dobro HDR, ali 50mp ima mnogo bolje boje, naravno detaljnija je kamera, prosto 50mp je otkrivenje za mene koji sam cepao stalno slike u 12mp. ☺️ 200mp vs 50mp nema svrhe porediti jer su slike skoro pa iste. Čak u nekim slučajevima 50mp ispadne bolje od 200mp.
Ne bik se slozio za 50 vs 200 mp... Na dnevnim fotkama narocito gradjevina, vidi se dosta prazlike u detaljima... Narocito na zoomu i na tv kad se pusti...

Dobro ste me podsetili za animacije, bile mi ladno neko vreme na 1x
Vratio ih na 0.5x
Kad ih ugasim čudno malo deluje.
Stigao update na Telenor, jel ste instalirali, pravi li bilo kakve probleme?
Kliknuo sam na later i ne stoji u notifications, čudno da ne smara

Ја сам инсталирао пре неки дан, код мене све регуларно, уобичајено, не примећујем ништа чудно.
Данас сам се чуо са оцем, нешто сам га слабо чуо, прекидало је, он је рекао да мене добро чује. Вероватно је нешто што нема везе са апдејтом.

Mozes ako platis, kao i u bilo kom drugom servisu
Ja nisam mogao da zamenim bateriju na S20, jer telefon nije za naše tržište. Tako da možda i ne može. Jedino možda ako sada je za celu Evropu ista oznaka, pa da može iz tog razloga.

Mađarski mislim da nisu problem da se servisiraju jer je sada svuda isti HW. Za taj S20 verovatno nisu imali delove ako je bio iz USA ili nekih drugih zemalja poput Dubaija, HK itd.

Imam problem da me sagovornik ne cuje prve 2-3 sekunde od momenta javljanja,to traje od kad sam uzeo telefon. Azurirao sam ga na avgustovski (5.1 i dalje) , wipe cache al problem isti. Jel ima jos neko ovakav problem?

evo ga i 12-i dan otkako sam predao na servis u Promobi, svoj s23, jer mi je otisao konektor za punjenje od vode. Sve na stranu, super zamenice u okviru garancije, ali 12 dana sam bez telefona jjer oni “nemaju deo na stanju”. Nemaju obican konektor za punjenje za koji su na sajtu istakli da vrse zamenu u roku od 24-48h. Mislim da kada bih otisao sa telefonom van garanicije da bi se deo nasao na stanju za kes… bas sam nekako verovao u garanciju i uvek uzimao telefone “legalno”, ali nakon ovog iskustva mislim da je garancija ipak malo precenjena stvar…

Nazad
Vrh Dno