Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Meni je na 0.5x bas se oseti da je brza, onako se bukvalno razvlaci, kad otvara neki padajuci meni ili ove aplikacije...mada sam bio na jabuku tamo je jos gore, zbog toga i izgleda sve fluidno, jer su im.animacije bas spore

Fluidnije mi izgleda sa animacajama na off.

Meni su uvek na svakom Samsungu animacije na 0.5x, mnogo fluidnije izgleda, 1x baš smaraju.
Ne volim ni potpuno da ih isključim, tada deluje kao da fali nešto. Ovako animacija ima ali su mnogo brže (ili kraće, svejedno).

Stavio sam ih i ja na S22 Ultri na 0,5 i...ne mogu da kažem ni da su brže, a ni da nisu...
Da li se posle te promene telefon treba restartovati?

Ne, instant je promena koja bi trebalo da je odmah vidljiva prilikom tranzicija.

Odmah je vidljiva promena kada su animacije u pitanju, nema potrebe za restartom. Meni su 0.5x neki optimum. Uostalom, sve su već rekli članovi ovde, a ja bih samo dao odgovor na pitanje koje se provuklo: ne, nema nikakvog uticaja na bateriju.

Ja volim kada su animacije malo sporije. Nikada ih ne stavljam na 0.5, to mi bas pokvari korisnički doživljaj.
Animacije na iOS su mi taman.

Svakodnevno mi se documents zatrpava sa bak fajlovima, nekad 3 u sat vremena, nekad 1 u sat, i svi su iste velicine 2.81mb.
Je li to nesto do samsunga ili me zeza neka aplikacija, ne znam kako da provjerim?

Vuče na neki backup koji radi čim je bak file u pitanju.

da, ali ne mogu da provalim da li vuce android ili neka aplikacija, imam ih dosta, pa tesko da mogu pohvatati koja moze biti.

Pustio sam i ja, instalirao je dok sam otiso kuci taman...
BAs deluje fluidno i sve brze za sad..
DObili smo i sept ovaj security pec
Screenshot_20230831_150503_Settings.jpg

Inace izgleda da nisu sve kopirali od 5.1 avg, ovaj na tviteru stavio sliku slikano sa 5.1 i sa 6 🥹😭
Screenshot_20230831_152137_Vivaldi Browser.jpg

Meni na novijim top uređajima nema potreve animacije na 0.5x. To sam radio na s7.

Znači ja sam jedini sa lag/jitter problemom? Zanimljivo mi je da se večeras dešava u slično vreme kao i sinoć. Prosto skrolovanje nije fluidno, zastajkuje, bez obzira da li je sistemska aplikacija u pitanju (Podešavanja) ili neka third party.

Uključio sam sada RAM Plus, pa ćemo videti. Inače je bio omogućen "lagani" mod u podešavanjima baterije, ali i kada promenim na Standard (100% CPU snage) bude isto 🤷

P.S Nisam siguran da je do touch screen-a, kao da procesoru fali snage (nemoguće, jel da), jer sinoć mi je zaglavila Plat prodavnica skroz. Čudno.
Ja sam jedino primetio da mi nekad pustanje video klipova secka, bukvalno kao slideshow.. Random se desava..

Diraće oni sve jer im se može. Od kada im je konkurent sklonjen sa puta sprdaju se sa nama i malim mrvicama. Kršten bio S23 serijal, posle toga...videćemo. Experimentisanje sa serijama koje su im najbolje mi nikako ne ide u glavu. Ako planiraju da gase S seriju, onda ok. Cenim da će kroz 5 godina S serija biti senka Fold, Flip i Rollable uređaja.

^ mislim da će S serija ipak ostati. Ne vole svi flip i fold sistem, ja prvi nikad to ne bih sebi uzeo.

Ako naprave, a sigurno ce naci nacin da se IP68 nadje na Flip i Fold seriji, kao i olovka na Fold-u, mislim da nas ceka gasenje serije S. Imace dobru osnovu posle za rollable. Neki moj put u glavi je takav.

^ mislim da grešiš. Ali Ajde vreme će pokazati.

Zakrivljeni ekran telefona, 3d TV,... ne bi bila prva novotarija koja je propala u produkciji

Ja ne vidim razlike medju lajt i obican mod? I to igram i igrice(critikal strike pubg i wind flighers)..a za obicne stvari poput yt ,insta, brosver to pa tek...
Jedino gde vidim i to mozda, kad vrai apdejt na neku aplikaciju...

Taj light mode ne vazi za igrice

Nazad
Vrh Dno