Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

I puni za tacno 1 sat. I koji minut..oseti se kvalitet unutra, prilicno je tezak... Samo pazi izlaz mu je usb-C na usb -C...

Oko 180-200e, gledao pre neki dan... Ja moj zadrzavam, taman da zamenim Frontier, koji me extra služio, toliko sam se navikao da ne mogu da nosim "obican" sat... Zvuk na telefonu nepamtim kad mi je bio upaljen.
Jako sporo ide prodaja satova, ja sam jedno vreme stalno gledao oglase i na kraju pazario za 150. Sve sto je ispod ode odmah, sve sto je preko ne ide. Ovom momku je bio 2 nedelje na 170 i nije hteo da spusti cenu i na kraju je obnovio oglas na 150 i ja ga uzmem. Takodje sam zamenio S3 Frontier i ovo mi mnogo bolje lezi, maltene se ne primecuje na ruci

Uzeh danas sat. I reših da ga nosim, videćemo da li je pametno. GW prethodno nosio.

Kakvi ste sa wifi-jem? Mene vec danima zeza, wifi connected without internet, ili jednostavno konektovan ali bez da se ista desava, juce mi 60 megabajta skidao 10 minuta.
MTS-u sam prijavio problem ali ne verujem da je do njih, zeni na s23 obicnom bez problema radi.

Poslednja izmena:
Kakvi ste sa wifi-jem? Mene vec danima zeza, wifi connected without internet, ili jednostavno konektovan ali bez da se ista desava, juce mi 60 megabajta skidao 10 minuta.
MTS-u sam prijavio problem ali ne verujem da je do njih, zeni na s23 obicnom bez problema radi.
Dešavalo mi se isto i nestalo samo od sebe. I definitivno nije bilo do source-a, do telefona je. Požalih se ovde pre 2-3 nedelje ali me iskuliraše ljudi. Verovatno sam bio jedini slučaj...
Sve u svemu, zezalo me nekoliko dana i sredilo se samo od sebe. Kako, nemam pojma.

Meni su opet poceli bagovi da ne mogu da se javim kad me neko zove 🤦‍♂️

Meni su opet poceli bagovi da ne mogu da se javim kad me neko zove 🤦‍♂️
Meni se desilo par puta, ali mi se i sa n10+ desavalo, tako da verujem da je do mreze, jer se sa n10+ nije desavalo do pre par meseci... Jedino sto sad na s23u mogu da prekinem, a na n10+ nije moglo, vec sam morao da sacekam da odzvoni do kraja...

Dešavalo mi se isto i nestalo samo od sebe. I definitivno nije bilo do source-a, do telefona je. Požalih se ovde pre 2-3 nedelje ali me iskuliraše ljudi. Verovatno sam bio jedini slučaj...
Sve u svemu, zezalo me nekoliko dana i sredilo se samo od sebe. Kako, nemam pojma.
Zato što je u 99% slučajeva do korisnika, ili je neki ad blocker Ili neka aplikacija, možda podešavanja rutera...da je do telefona ne bi ti se sam od sebe popravio tek tako.

Zato što je u 99% slučajeva do korisnika, ili je neki ad blocker Ili neka aplikacija, možda podešavanja rutera...da je do telefona ne bi ti se sam od sebe popravio tek tako.
Jeste, a ja sam ***** i nisam isprobavao i testirao i sa i bez private dns-a, sa i bez blokade i VPN-a.
Ne znam zasto bi ruter i podesavanje rutera bilo u pitanju ako je od marta do pre 5 dana radio bez ikakvih problema, bez ikakvih promena u medjuvremenu.

Po onom sto sam čitao od ljudi koji su uradili update, veliko unapredjenje kamera, 2x portret, optimizovano 10x, kazu da su animacije dosta brze fluidnije...

Skidam ceo rom, pa cu flash, ne mogu da čekam OTA :D

1686909208598.png

Jeste, a ja sam ***** i nisam isprobavao i testirao i sa i bez private dns-a, sa i bez blokade i VPN-a.
Ne znam zasto bi ruter i podesavanje rutera bilo u pitanju ako je od marta do pre 5 dana radio bez ikakvih problema, bez ikakvih promena u medjuvremenu.
Nisu svi kao ti, mnogi nemaju pojma ni šta skidaju ni šta klikću, izađe im spam na googlu "na vašem telefonu postoji virus, kliknite ovde da bi ste ga očistili", to se klikće odmah...
Što se tiče rutera, ne moraš ti ništa da radiš, dovoljno je da tvoj ISP promeni nešto i to je to...ja sam imao slučaj da je supernova preuzela exe net, promenili sa ppPo na dhcp a da niko nije pozvao da kaže i naravno problemi sa netom.
Opet kažem, u 99% slučajeva nije problem u telefonu.

Imam ponudu s23+ 8/512, 2 mjeseca koriscen za 670e.. Je li to ok cijena? Ima 10 mjeseci garancije još..

Merkam s23 obicni kao premium uredjaj. Ne treba mi olovka i fotkanje muja kako kuje konja na mjesecu. Kakva je batt je ono sto me zanima jer s24 serija za evropu se vraca na exynos...

Merkam s23 obicni kao premium uredjaj. Ne treba mi olovka i fotkanje muja kako kuje konja na mjesecu. Kakva je batt je ono sto me zanima jer s24 serija za evropu se vraca na exynos...
Odakle da se vraca na ex?
Ako možeš da uzmeš 256 i vecu mem dolazi sa UFS 4.0 dok je 128gb 3.1

Tako da brzina koja se pominje na YT mozda zavisi i od toga.

Prilozi

• Screenshot_20230616_165032_Chrome.jpg
    Screenshot_20230616_165032_Chrome.jpg
    105.5 KB · Pregleda: 38
  • SPEED-COMPARISON-1.png
    SPEED-COMPARISON-1.png
    35.5 KB · Pregleda: 38
Isto imao par dana problem ispadne sa kucne wifi mreze i posle par minuta proradi i to se desi samo jednom kada dodjem kuci i poveze se na wifi. Vec par dana nema toga.

Они су краљеви маркетинга, наћиће неку мрвицу надоградње на папиру да навуку народ да троши паре. А што се егзиноса тиче готово је извесно да ће бити у Европи догодине...

Nazad
Vrh Dno