Kao ni srednji prst jer usled čestog iskazivanja toplih pozdrava drugim učesnicima u saobraćaju vrlo često se može pojedinac naći u situaciji da mu je gorepomenuti prst obavijen zavojima i gipsom pa otežava očitavanjePored domalog prsta,mali prst,nikako ne koristiti za otisak prsta,jer ako ne koristite štapiće za uši,bude jako nezahvalno i teško za korišćenje otiska prsta
Jutros preuzeo sat na adresi 👍Ukoliko ste u prilici i i iz Beograda ste možete doći i lično da preuzmete sat svakog radnog dana u periodu od 09 do 17h na adresi Boška Petrovića 3a,Dedinje, samo je potrebno najaviti nam se pola sata ranije pre dolaska na broj telefona 069 8200 102 ili 069 8200 305. Takođe može i neko drugi umesto Vas da preuzme samo je bitno da ima slikanu Vašu ličnu kartu zbog broja lične karte.
Meni dok jedem nestoKome je zgodno da otključava prsto domalim?![]()
Супер слика, а јеси ли покушао да сликаш текст на папиру? Да ли има замућење и како изгледа? Било би лепо ако можеш да поделиш такву слику.
Ako te baš svrbi gašenje imaš ovu opciju pa ako telefon odluči da mu je potrebno, restartovace se sam.Poz drugari,
Isčitah celu temupa da se i ja prijavim u sektu.
Već 7 dana vlasnik jedne ultre 12/512, prezadovoljan naravno
Znam da nije to pametno reći ovde ali ovo mi je prvi Samsung u životu(moram reći prvo pa muško iako je u lavanda boji)
Iz toga proizilazi i moje pitanje.
Naime, svi moji telefoni do sada su imali opciju da se sami uveče ugase i ujutru naravno upale i to sam koristio a kako je supruga oduvek imala samo Samsunge znam da oni tu opciju nemaju.
Sad... vidim da većina ne gasi telefon ali pitanje je da li ga gasiti, koje su prednosti i mane?
Izvinjavam se na dužem komentaru.
HvalaKakvo gašenje i što bi to radio?...noć ti je stvorena da stoji na punjačuAko ti baš smeta, ostavi ga u drugoj sobi.
Neka te sliži, odličan (najbolji) izbor!
Samo original Samsung adapterKad ubacim nastavak za sluske koji ide u C port izbaci mi poruku "This device doesnt support" nesto, jel imao neko problem?
Za bilo koju tehniku tog tipa je uglavnom veći stres ako se pali/gasi konstantno nego da stoji upaljena sve vreme.Hvala
Gašenje sam mislio tipa da procesor malo "oladi"?
Bolje sacekati nego da naprave neki problem ...Sta ce ovo da bude da jos nisu pustili update?![]()
Није ми познато да то може, али свеједно то није проблем до сензора већ до софтвера.Moze livse nekako promeniti da kada se pali kamera, primarna NE bude ona od 12mp...
Generalno je skoro neupotrabljiva za slikanje u zatvorenom, previse zrnasta gde su senke i sl...
Зашто би био проблем, може само спорије да ти пуни од онога што је Самсунг декларисао.A da li je problem ukoliko koristim Huawei i Xiaomi punjače od 22.5w i 33w
Nece ti puniti brzo kao sa Samsungovim, posebna je sertifikacija ili kako se vec zove. Punice ti samo fast, a ne super fast kao sa Samsungom.A da li je problem ukoliko koristim Huawei i Xiaomi punjače od 22.5w i 33w
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari