Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Insajderska informacija, od druga koji radi za Samsung i jednoj EU zemlji:
"S23U neće biti jeftin"

Insajderska informacija, od druga koji radi za Samsung i jednoj EU zemlji:
"S23U neće biti jeftin"

Koji telefon može biti razumnom čoveku jeftin a da je preko soma evra? Izuzimam slučajeve koji preko telefona završavaju biznis. Zbog naše svesti,i nas samih,zato su cene telefona ovakve. Da se ne prodaju,ne bi ni ove cene bile. Nijedan telefon ne može biti jeftin,a da je preko 1000e.

Ja svakako sacekacu da vidim kako ce da se pokaze, i ovako ne uzimam telefon pre avugsta. Taman malo ga i HW i FW ispeglaju 🤞 😁

Ne tuku vas Korejci mokrim peskirima po golim zadnjicama da morate da kupite tel od 1500e. Imate slobodan izbor da radite sa vasim parama sta hocete.
Danas sam podesavao jedan A52s, telefon koji bi zadovoljio realne zahteve ogromne vecine korisnika. Eto, ima za 300 i kusur evra sa fiskalnim, sasvim ok telefon.
Lepo je imati flagship i generalno sve skupe stvari, ali treba naci neku zlatnu sredinu, balans, uklopiti svoj kucni budzet sa zeljama, merakom i potrebama.

Upravo tako. Od kako sam uzeo Honor 70, ne da sam zaboravio bagove nego se lomim da li uopšte da razmatram S23 U kao opciju. Pilićari klasični postali. Da Bog da propali.

Upravo tako. Od kako sam uzeo Honor 70, ne da sam zaboravio bagove nego se lomim da li uopšte da razmatram S23 U kao opciju. Pilićari klasični postali. Da Bog da propali.
Kako se domognu pozicije ,postaju monopolisti, nema zdrave konkurencije, nema razloga za napredovanjem, osim zgrnuti lovu na brend bez pokrića.
Apple, Google, Samsung, sve je to jedna te ista priča (da ne kažem bagra).
Što se mene tiče, ako ću da biram između kineskih i zapadnih monipolista, biram zapadnu školu.

Pridružujem se pozdravima i čestitkama.

Tema je >

Samsung Galaxy S23​

Ne Iphone.

Овакве теме треба држати под кључем за све осим за вести и гласине... Телефон још није изашао, а већ има 28 страница препуцавања, пресипања из шупљег у празно и паткометрије. Увек је било и биће, цене ће на горе, као и продаја. Пола оних који пљују ће међу првима узети телефон, и онда просипати памет по форуму. А друга половина ће наставити да пљује. И ондак остаде нешто мало оних које заиста занимају вести и искуства о телефону, али због разноразних баљезгарија (укључујући и овај пост) не могу наћи праву информацију.

Bilp bi lepo da 23+ bude u preorderu negde oko 120k rsd ( znam da je nerealno ) i bez problema bih uzeo crni, ostale boje mi se ne dopadaju iako su na s22 zelena i bela prelepe

Bilp bi lepo da 23+ bude u preorderu negde oko 120k rsd ( znam da je nerealno ) i bez problema bih uzeo crni, ostale boje mi se ne dopadaju iako su na s22 zelena i bela prelepe
Meni se ne svidja njihova crna, nekako je isprana i vise vuce na sivo. Da je bila crna crna, uzeo bih s22u bez razmisljanja, ali sam ovako uzeo beli. S23u ce biti zeleni :LOL:

Fali Samsungu neka piano black crna, da izađu iz monotonije boja. Treba biti strpljiv pa videti šta će da se dešava, ali većina stvari se i onako već zna.

Dobre su šanse da razlika u cenama bude minimalna u odnosu na prošlu godinu, a tome doprinosi i pad dolara ka evru, setimo se da je jesenas bio jači od evra (evro je bio na istorijskom minimumu) što je negativno uticalo na cene iPhone 14 serije u Evropi.

Problem je što je početna verzija 8/256, dakle 8GB RAM-a što je korak nazad, znači treba se isprsiti +200€ za 12/512
Bilo kako bilo, kao i prošle godine, imaću utiske o bateriji ubrzo po predstavljanju.

Za gomilu samsungovih nepotrebnih servisa i aplikacija

Lepo Gari objasnio da je 8gb i više nego dovoljno + sad imaš virtualni ram ukoliko baš imaš fetiš da ti 300 stvari i igara radi u pozadini. Sve u svemu, uvek ću pre izabrati 256gb vs 128 negoli dati prioritet 12gb vs 8 rama.
Da se razumemo, ne pravdam ih, pilićari su maksimalni, na s20 sam imao 12gb rama i qhd ekran, a na novijem s21 sve lošije i manje...da je cena otišla dole pa još i da razumem, ovako nigde logike!

Da li su realni da krecu opet od 128gb?
Obican opet nece ni moci kod nas da se kupi sa vise memorije…

Brzo ce februar😁 Sto se mene tice, Samsungu bih rado dao pare ove godine, sve je na njima😉

Baš čitam jutros ovo što su poboljšali. Samo ostaje da se vidi na delu kako će to da pegla software pre svega. Bliži se bliži. Nego nigde ili barem ja ne nalazim ko će na kraju da pravi čipić, Samsung ili TSMC...

Zanima me da li će ove godine biti brže dostupni S23 modeli, u odnosu na S22. S22 Ultra sam preordovao prvi dan, a stigao mi je početkom marta, ali kolegi je isti stigao tek u aprilu. Nadam se da će biti bolja organizacija oko isporuke S23 modela.
Proše godine sam baš želeo S22 Ultra i znao sama da ću kupit pvog dana kada bude predstavljen bez obzira na cenu, ali ove godine sam skroz ravnodušan prema S23U modelu, mnogo me više intersuje budući Fold 5, nego S23U.

^ to teško ko može da ti potvrdi da će isporuka ići bolje, S22 i 14 serija su išle katastrofa. Zavisi koliko stigne telefona na tržište Srbije i u zavisnosti koliko dobije telefona operater kod kojeg ćeš raditi preorder.

Nazad
Vrh Dno